gatoulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλησπέρα,αυτο που θα ρωτήσω δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή το ξέρει κανείς.λοιπόν όταν κάνεις την θητεία σου,και δούλευες πιο πρίν δικαιούσαι να πάρεις κάποια χρήματα σαν επιστροφή απο το ταμείο που είσαι ασφαλισμένος? γιατί κάποιοι άλλοι ζητούσαν βεβαίωση για το ταμείο τους (το ΤΕΒΕ συγκεκριμένα),μου το είπε ένας αξιωματικός ,και δεν ξέρω αν είναι για ειδικές περιπτώσεις.
Ather Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Στο ΤΣΜΕΔΕ πάντως παίρνεις μία βεβαίωση από το στρατό και σου αφαιρούν από τις εισφορές σου την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά πληρώνεις όλα τα υπόλοιπα. Ελπίζω να βοήθησα.
gatoulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Να σαι καλά φίλε μου,θα ρωτήσω και εγω μήπως γίνεται για το ΙΚΑ και αυτό.Πάρα πολυ βοήθησες.
livewire Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 gatouli είσαι στο ΙΚΑ και πρόκειται να πας φαντάρος σύντομα, σωστά? Αν μάθεις κάτι, μπορείς να μας ενημερώσεις μέσα από αυτό το τόπικ? Είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρει και πολλούς άλλους, εκτός από μένα....
gatoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 είμαι ήδη φαντάρος φίλε μου και τελειώνω τώρα.απλά επειδή θα κάνω την φορολογική μου δήλωση ήθελα να δω μήπως έχω κάποια ελαφρυντικά όχι μόνο απο το ΙΚΑ αλλά και απο την εφορία.ελπ'ιζω να βγάλω άκρη να σας ενημερώσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.