pappous_soulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ψάχνω καλά instrumental κομμάτια,όποιος έχει τίποτα υπ'όψιν ας ποστάρει. Θέλω κυρίως σε σύγχρονη μεταλ και ροκ φάση,ή beatάκια. Όχι trance και club-οειδή πράγματα. Ψαγμένη μουσική. υγ. και ορχηστρικά στυλ requiem for a dream ακούω.
-nick- Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ψάχνω καλά instrumental κομμάτια,όποιος έχει τίποτα υπ'όψιν ας ποστάρει.Θέλω κυρίως σε σύγχρονη μεταλ και ροκ φάση,ή beatάκια. Όχι trance και club-οειδή πράγματα. Ψαγμένη μουσική. ???? Από post-rock ψαξεDatura Dream Deferred - Space, Melody, Purity
porco_rosso21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 isis,mogwai,neurosis,κ παρομοια post rock συγκροτηματα εχουν τετοια κομματια(κομματαρες δλδ)...απο τα αγαπημενα μου cd που ειναι instrumental κυριως(εχει κατι αφηγησεις δλδ,τπτ το ''μεμπτο'') ειναι το Voyage 34-porcupine tree....απιστευτος δισκος...
Αmbient Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Εγώ φίλε μου θα σε πρότεινα κυρίως: 2)Do Make Say Think(*Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn ένα από τα αγαπημένα μου) 1)God Is An Astronaut 2)Isis όπως είπε και ο από πάνω (HAYAO MIYAZAKI) 3)Russian Circles 4)Einstürzende Neubauten(φοβεροί και πολύ ιδιόμορφοι) Αυτοί κυρίως όπως είπα και αμα θέλεις παρε και ένα link να τσεκάρεις και εσύ μόνος σου αρκετά καλό θα έλεγα http://secret-music-box.blogspot.com/
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Εγώ φίλε μου θα σε πρότεινα κυρίως:2)Do Make Say Think(*Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn ένα από τα αγαπημένα μου) 1)God Is An Astronaut 2)Isis όπως είπε και ο από πάνω (HAYAO MIYAZAKI) 3)Russian Circles 4)Einstürzende Tautened(φοβεροί και πολύ ιδιόμορφοι) Αυτοί κυρίως όπως είπα και αμα θέλεις παρε και ένα link να τσεκάρεις και εσύ μόνος σου αρκετά καλό θα έλεγα http://secret-music-box.blogspot.com/ :-Dlol καταρχην....τους God is an astronaut τους ειχα ακουστα,τωρα εκατσα κ τους ακουσα κιολας,εξαιτιας του ποστ εδω,κ γ@μ@νε πραγματικα....καλα,οι Einstürzende Tautened,απλα respect,εχουν κ τον Μπλιξα ιδρυτη....
pappous_soulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ πολύ παίδες! God is an astronaut,πολύ καλοί
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εμενα μου αρεσουν πολλα και απο Moby τωρα εβγαλε και καινουριο Cd!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.