Vatos_locos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 συσκευές οι οποίες έχουν δικό τους τροφοδωτικό δεν έχουν πρόβλημα παίζουν κανονικά σε εμένα.. όποια θέλει από το keyboard να πάρει ρεύμα δεν μπορεί πετάει μήνυμα για ανεπαρκή τροφοδοσία και κάτι μαλακίες παίζει να φταίει η abit γιατί από ρεύματα δεν έχω πρόβλημα 1000% αλλά δεν με πειράζει ούτως η άλλος είναι για την πολύ ανάγκη Usb 1.0 είναι τι να του βάλεις....
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 -------------> http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553345 σε πολυ καλη τιμη και ειναι gaming keyboard 1 ms respond time , αλλα θελει μακρια τον freddo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Spartan άργησες κάπως, ο Vatos αγόρασε ήδη keyboard...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ε δεν πειράζει άστο να υπάρχει μπορεί να ψάχνετε και κανένας άλλος για keyboard και να το δει το thread και να του αρέσει
thanasis00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 vatos ευτο επρεπε να παρεις :P:P:P http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=394
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 άσε ρε εδώ σκεύτομαι να ανοίξω το reclusa και να του βάλω διακόπτη για να σβήνουν τα led....
N.I.C Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τόσο ενοχλητικά είναι ρε 'συ; Και καλά λένε ότι είναι για να βοηθούν... θα έλεγα τίποτα.. Έλεγα και εγώ να τα πάρω για τον αδελφό μου, και το Habu.. αλλά δυσκολό τώρα...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 δεν είναι ενοχλητικό κάθε άλλο βοηθάει απλά εγώ θα προτιμούσα να έχω την δυνατότητα να το έχω αναμμένο όποτε θέλω
iNorganic Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Και εγω εχω το reclusa κ δεν νομιζω να ενοχλουν τα led αφου με σβηστα τα φωτα ειναι στην καταλληλη ενταση. Επισης εχω κ το razer deathadder για mouse κ αισθητικα ταιριαζουν πολυ με το reclusa .
thanasis00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ρε vatos locos φτιαξε πατεντα να το ανοιγεις μονος σου!!! γενικα τι λεει το πληκτρολογιο? καλο?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 όταν βρω χρόνο θα το ανοίξω να δω τι μπορώ να κάνω για την γνώμη μου δες μια σελίδα πίσω έγραψα...
yaret Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 έχω το logitech g15 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 επειδη εχω συνδεσει το πισι στην tv λεω να παρω καποιο ασυρματο πληκτορλογιο ποντικι γιατι τωρα εχω τραβηξει μεγαλα καλωδια υπαρχει καποιο που να εχει μεγαλη εμβελεια ? γιατι μπορει να καθομαι στα 4 μ πχ επειδη παιζω κυριως pro evo με πληκτρολογιο θα εχω καποιες καθυστερησεις λογω ασυρματου ή αποστασης?
antonl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αν είναι bluetooth σίγουρα δε θα έχει πρόβλημα απόστασης (το δικό μου πιάνει από οπουδήποτε μέσα στο σπίτι). Ούτε έχω διαπιστώσει κάποια σχετική καθυστέρηση (εντάξει αν είσαι "ψείρας" δεν ξέρω, ίσως διαπιστώσεις κάτι τέτοιο).
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ένα Desktop της Microsoft που έχω 4-5 μέτρα τα έχει άνετα πάντως και δεν είναι bluetooth απλά βάλε τον δέκτη να κοιτάει το μέρος που θα κάθεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.