Προς το περιεχόμενο

keyboard ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συσκευές οι οποίες έχουν δικό τους τροφοδωτικό δεν έχουν πρόβλημα παίζουν κανονικά σε εμένα.. όποια θέλει από το keyboard να πάρει ρεύμα δεν μπορεί πετάει μήνυμα για ανεπαρκή τροφοδοσία και κάτι μαλακίες παίζει να φταίει η abit γιατί από ρεύματα δεν έχω πρόβλημα 1000% :-) αλλά δεν με πειράζει ούτως η άλλος είναι για την πολύ ανάγκη Usb 1.0 είναι τι να του βάλεις....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τόσο ενοχλητικά είναι ρε 'συ; Και καλά λένε ότι είναι για να βοηθούν... θα έλεγα τίποτα..:lol: Έλεγα και εγώ να τα πάρω για τον αδελφό μου, και το Habu.. αλλά δυσκολό τώρα...

Δημοσ.

Και εγω εχω το reclusa κ δεν νομιζω να ενοχλουν τα led αφου με σβηστα τα φωτα ειναι στην καταλληλη ενταση. Επισης εχω κ το razer deathadder για mouse κ αισθητικα ταιριαζουν πολυ με το reclusa .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδη εχω συνδεσει το πισι στην tv λεω να παρω καποιο ασυρματο πληκτορλογιο ποντικι

γιατι τωρα εχω τραβηξει μεγαλα καλωδια

υπαρχει καποιο που να εχει μεγαλη εμβελεια ?

γιατι μπορει να καθομαι στα 4 μ πχ

επειδη παιζω κυριως pro evo με πληκτρολογιο θα εχω καποιες καθυστερησεις λογω ασυρματου ή αποστασης?

Δημοσ.

Αν είναι bluetooth σίγουρα δε θα έχει πρόβλημα απόστασης (το δικό μου πιάνει από οπουδήποτε μέσα στο σπίτι). Ούτε έχω διαπιστώσει κάποια σχετική καθυστέρηση (εντάξει αν είσαι "ψείρας" δεν ξέρω, ίσως διαπιστώσεις κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

ένα Desktop της Microsoft που έχω 4-5 μέτρα τα έχει άνετα πάντως και δεν είναι bluetooth απλά βάλε τον δέκτη να κοιτάει το μέρος που θα κάθεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...