Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 λιπών καιρός για νέο keyboard γιατί αυτό που είχα αποφάσισε να τα κάνει πλακάκια με μισό λίτρο φρέντο και από τότε δεν μου ξαναμιλάει... με τα πολλά έκανα μια να δω στο πλαίσιο και e-shop από το e-shop ένα που θα έπαιρνα έιναι αυτό και πάλι όχι με μεγάλο ενθουσιασμό, το έχει κανένας είναι καλό από θέμα εργονομίας ; και αυτά τα φώτα που έχει παλεύονται ή είναι ενοχλητικά ; από πλαίσιο πάλι είδα αυτό εδώ αλλά μου κάνει πολύ διαστημικό έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πάνω κάτω σε αυτά τα λεφτά δεν είμαστε να δώσουμε 100άρες για keyboard τώρα
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 το έχω δει δεν μου αρέσει θέλω κάτι σε ένα χρώμα και μαύρο όσο πιο λυτό γίνετε δηλαδή αλλά να μην είναι και τελείως μούφα
N.I.C Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το Reclusa το απέρριψες τελείως; δεν φαίνεται τόσο μάπα . Εγώ έχω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119 (η επίλογη σου από πλαίσιο), δεν είναι και τόσο διαστημικό...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 το reclusa δεν το απέρριψα το έχω σαν επιλογή απλά δεν ξέρω πως είναι με αυτά τα φωτάκια που έχει όπως αυτό που έχεις το έχω σαν επιλογή οπότε κάποιο απο αυτά τα 2 κανένα + - για αυτό που έχεις εσύ ?
N.I.C Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλό είναι, έχει έτσι ένα καμπυλοειδές κάπως σχήμα και είναι πιο άνετο... έχει και τα multimedia tabs πάνω που προσωπικά με βοηθούν αρκετά.. Ζοοm in-zoom out στα πλάγια εύχρηστο για τις σελίδες. Το μόνο κακό είναι ότι το enter είναι μακρόστενο και όχι το κάνονικο, με απότελεσμα πολλές φορές να μπερδεύσαι με το shift, αλλά εντάξει το συνηθίζεις... Το reclusa έχει low light αλλά σβήνει και τελείως (τουλαχιστόν έτσι λέει στην σελίδα)
kattistt Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Παντα μιλαμε για Microsoft? εχω δοκιμασει αυτο στην δουλεια και μου αρεσε πολυ, ειναι πολυ απαλο και αθορυβο, αλλα δεν ειναι Microsoft http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575081 επισης μου αρεσε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 αν σβήνει τότε even better μιας και από την microsoft σε hardware δεν είχα πρόβλημα ίσως να πάω σε αυτό κάτσε να δούμε αν σκάσει καμία καλύτερη πρόταση razer δεν μπορώ να βρω έχει κανένα κατάστημα εδώ Ελλάδα ; kattistt δεν περιοριζόμαστε σε microsoft αναγκαστικά αν και αυτό το divono και αυτό το στιλ δεν μου αρέσει το δεύτερο που λες το έχουμε σαν επιλογή αλλά σκέφτομαι και το ασύρματο αν αξίζει ή όχι αφού πρακτικά δεν το κουνάω ποτέ από την θέση του
Poison6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 υπάρχει κανένα keybord wireless που να εχει διαταξη πλήκτρων σαν το "reclusa"? ολα τα wireless πια δεν έχουν τα κλασσικα 6 κουμπιά πανω απο τα βελάκια και το εντερ ειναι συχνά μικρο.. κατα τα αλλα πολυ καλο πληκρολόγιο μου φαινεται..
stm00192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 To reclusa έχω και είναι πολύ καλό πληκτρολόγιο! Πολύ καλή η αίσθηση των πλήκτρων και πολύ εργονομικό! Το backlight δεν είναι εντονο και δεν ενοχλει ασε που βοηθάει υπερβολικά στο γραψιμο μεσα σε απολυτο σκοτάδι! Πάντως το backlight δεν εχω βρει καποιο τροπο να σβήνει, δεν νομιζω να υπάρχει τετοια επιλογη στο προγραμμα των ρυθμίσεων του!
Vatos_locos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 + - για αυτό ; το προτείνεις δλδ να πάρω αυτό λες ;
stm00192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ναι Vatos το προτεινω! Εχω δουλέψει με αρκετα πληκτρολόγια (αχ αυτοι οι φραπεδες έρωτα με τα πληκτρολογια) και λίγα με εχουν βολέψει όπως αυτό! Το μόνο μείον του κατα την γνώμη μου είναι οτι δεν αναγράφει τους ελληνικούς χαρακτήρες πανω στα πλήκτρα! Αλλά για καποιον με αρκετη εμπειρια δεν νομιζω οτι χρειάζεται!
Vatos_locos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 ναι δεν με καίνε τα ελληνικά ούτως η άλλος δεν το κοιτάω όταν γράφω οπότε θα πάω να το πάρω και θα δούμε εντυπώσεις
Vatos_locos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 τελικά πήρα το reclusa με ψιλοχαλάει λίγο το φως που έχει αλλά είναι οκ όντος πολύ ήσυχο αλλά είναι στο στρώσιμο ακόμα οπότε θα δείξει, πιστεύω αν ήταν λίγο πιο ψηλά τα ποδαράκια του θα βόλευε πολύ περισσότερο, έχει πολύ καλό στήριγμα για τους καρπούς ωραίο υλικό ψευτοδέρμα αλλά ωραίο κατά τα άλλα όντως άξιζε τα 60 που έσκασα το βράδυ το φως βολεύει αλλά θα προτιμούσα να σβήνει κιόλας και ένα συν ακόμα είναι υπερβολικά βαρύ για keyboard πράγμα που εμένα μου φάνηκε βολικό γιατί πάντα το keyboard μου πήγαινε βόλτες και ένα υπερβολικά μεγάλο αρνητικό του είναι το τα hub που έχει πίσω του δεν δίνουν ρεύμα και δεν μπορεί να τροφοδοτήσει ούτε το flashάκι μου δεν ξέρω αν είναι αστοχία υλικού ή έτσι είναι όλα αλλά προσωπικά στα @@ μου, παίζει να φταίει και το board μου βέβαια που είναι φορτωμένο με αρκετά usb αλλά τέσπα
stm00192 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Vatos εγω με τα hub δεν είχα κανένα προβλημα μέχρι και εξωτερικό σκληρο έχω συνδέσει πάνω τροφοδοτούμενο απο usb και δουλεψε κανονικότατα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.