Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω να αγοράσω ένα ups 2000VA επειδή έχω τροφοδοτικό 800 Watt.Έχετε να μου προτείνετε κάτι αρκετά καλό χωρίς η τιμή να εκτοξευθει στα ύψη????:-)

Δημοσ.

Για μενα καλυτερα να παρεις ενα smart 1000 που αντεχει 700 watt αλλά κάνει καλό φιλτραρισμα και πληρωνεις την τεχνολογια του παρα το ποσα VA είναι, παρα να πας να παρεις κατι σε noname επειδη θα ειναι 3000 va. Το apc smart εχει 370 περιπου.

Δημοσ.

Λίγο απίθανο να χρειάζεσαι 2kVA ups για 1 μόνο pc + περιφερειακά, εκτός αν επιθυμείς πολύ μεγάλη αυτονομία.

Ρόλο παίζει η σύνθεση (κατανάλωση) του υπολογιστή σου παρά το combined wattage του psu σου. Αυτή θα χρειαστούμε.

Τί όριο χρημμάτων έχεις και τί αυτονομία επιθυμείς να έχεις;

/sc

Δημοσ.

Δεν με πολυνοιάζει παιδιά η αυτονομία.Απλάτώρα έφτιαξα ένα καινουργιο καλό υπολογιστή με phenom 9600,msi 8800 gtx κτλ. και θέλω να τον προστατέψω λιγάκι.Είχα ήδη ένα παλιό ups στα 500watt αλλά δεν σηκώνει πλέον την τάση και κλείνει όταν διακόπτεται το ρεύμα.Και ένα δεκάλεπτο να μου κράταγε η αυτονομία θα μου ήταν αρκετό.Βασικά ένα μόνο pc θέλω να συνδέσω και την οθόνη eizo s1931sh που έχω.Δεν θα με χάλαγε βέβαια να συνδέσω και τα ηχεία πάνω.Το κακό είναι ότι τα ηχεία είναι 315 watt. (Logitech 5450)Το θέμα έιναι στα πόσα VA θα πρέπει να το πάρω για να είμαι κατοχυρωμένος στα σίγουρα.Μια 300 ευρώ ίσως να την διέθετα για κάτι καλό.Αν και σκέφτομαι ότι ακόμα και το τροφοδοτικό να μου καεί από διακοπή ρεύματος πιο λίγο από 300 θα μου στοιχίσει. . .

Δημοσ.

εχω ενα apc smart 1000 va.πανω εχω pc με αmd phenom 5 σκληρους 1 καρτα 3870 asus ati radeon ιχεια logitech 2.1 ζ cinema οθονη eizo 24,1 ρουτερ και το ups το τρωω περιπου στις 2 απο 5 γραμμες σε idle.σε full load δεν νομιζω να φτασω 4/5 το μεγιστο

500 va ups σημαινει περιπου 300 watt.αλλο va αλλο watt.to 1000 va ειναι περιπου 700 watt

Δημοσ.

Δεν νομίζω φίλε μου να θέλεις τόσο μεγάλο UPS. Εγώ έχω ένα APC 1000 VA και η σύνθεσή μου είναι Intel CORE Q6600, 4x HDD, ATI 2900XT, PCI Wi-Fi, N1, Sound Blaster Audigy 2, External, 2 x DVD-RW, Gigabyte X48 - DQ6, και 4 fan, τροφοδοτικό 760 Watt και το utility του UPS Μου έχει δείξει μέχρι στιγμής κατανάλωση μέχρι 270 Watt και όριο τα 600 watt. Άλλωστε όταν θα πέσει το ρεύμα δεν νομίζω να θέλεις να συνέχισεις να παίζεις το παιχνίδι που παίζεις για να έχεις φουλ κατανάλωση.

Δημοσ.
εχω ενα apc smart 1000 va.πανω εχω pc με αmd phenom 5 σκληρους 1 καρτα 3870 asus ati radeon ιχεια logitech 2.1 ζ cinema οθονη eizo 24,1 ρουτερ και το ups το τρωω περιπου στις 2 απο 5 γραμμες σε idle.σε full load δεν νομιζω να φτασω 4/5 το μεγιστο

500 va ups σημαινει περιπου 300 watt.αλλο va αλλο watt.to 1000 va ειναι περιπου 700 watt

Μάλλον με κάλυψες φιλαράκι.

Δημοσ.

Παιδιά είναι σίγουρο πως θα μου αρκει το apc smart 1000 va.Ένας πωλητής από το e-shop μου πε ότι πολύ πιθανό να μην μου αρκεί αν τρέχω ένα παιχνίδι ασ πούμε υψηλών απαιτήσεων και πολύ πιθανό να κλείσει κατευθείαν.Με συμβούλεψε να πάρω το 1500VA.Τι λέτε εσεις??? Βλακείες μου λέει? Την κεντρική μονάδα θέλω να βάλω πάνω και την οθόνη μου την eizo μονο.

Δημοσ.

αν εχεις 2 9800g2 ναι ισως το 1000 να μην σου φτασει.αλλα δεν γινετε να μην σου φτασει.σου ειπα τι εχω πανω και εχω μισο load.ο φιλος μου εχει 1000 ups και εχει πανω 2 x 8800gtx και το εχει φτασει στο οριο περιπου οταν παιζει full.και αυτο επειδη εχει 2 τετοιες καρτες οχι για αλλο λογο.εσυ εχεις μια και ουτε καν 8800 gtx οποτε 8α εισαι μια χαρα.

Δημοσ.
αν εχεις 2 9800g2 ναι ισως το 1000 να μην σου φτασει.αλλα δεν γινετε να μην σου φτασει.σου ειπα τι εχω πανω και εχω μισο load.ο φιλος μου εχει 1000 ups και εχει πανω 2 x 8800gtx και το εχει φτασει στο οριο περιπου οταν παιζει full.και αυτο επειδη εχει 2 τετοιες καρτες οχι για αλλο λογο.εσυ εχεις μια και ουτε καν 8800 gtx οποτε 8α εισαι μια χαρα.

Την 8800 gtx έχω και γω αλλά μία όπως λες και εσύ + 1 Tera σκληρό,4 giga ram,και τον phenom τον 9600.Οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ.θα πάω να το πάρω.Άλλωστε για 1500va ξέφευγε πάρα πολύ η τιμή και δεν θα μπορούσα να τα διαθέσω.Anyway.Σας ευχαριστώ παιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...