prizi Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω βιντεοκαμερα με σκληρο δισκο απο την Αμερικη.Δε σκεφτομαι να συνδεω τη βιντεοκαμερα απευθειας με την τηλεοραση αλλα με τον υπολογιστη και σε πειπτωση που θελησω να το δω στην τηλεοραση τοτε θα βλεπω το βιντεο ειτε μεσω του υπολογιστη ή θα το γραφω σε DVD. Υπαρχει καποιος λογος να μην παρω τη βιντεοκαμερα απο την Αμερικη? Εννοειται πως ο φορτιστης δεν με απασχολει να ειναι αμερικανικος. Επισης για οσους ξερουν απο βιντεοκαμερες σκεφτομαι να αγορασω καποια βιντεοκαμερα με AVCHD και σκληρο δισκο γυρω στα 700$. Εχετε καμια να μου προτεινετε (ακομα και απο e-bay)
LOGGEO Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 πήρα την panasonic hdc-hs9 απο amazon και την έφερα Ελλάδα πριν 2 εβδομάδες.Σκληρός 60 giga,full hd,24p...τι άλλο να ζητήσεις;
sdfun Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ελπιζω να ξέρετε ότι οι ευρωπαϊκες βιντεοκάμερες έχουν άλλο σύστημα μετάδοσης απ' ότι οι αμερικάνικες. Δεν μπορείτε να συνδέσετε αμερικάνικη βιντεοκάμερα σε ελληνική τηλεόραση ου΄τε και το αντίθετο pal η μία NTSC η άλλη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ελπιζω να ξέρετε ότι οι ευρωπαϊκες βιντεοκάμερες έχουν άλλο σύστημα μετάδοσης απ' ότι οι αμερικάνικες. Δεν μπορείτε να συνδέσετε αμερικάνικη βιντεοκάμερα σε ελληνική τηλεόραση ου΄τε και το αντίθετο pal η μία NTSC η άλλη Ελπίζω να ξέρεις ότι όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις (της τελευταίας δεκαετίας) αναπαράγουν απροβλημάτιστα NTSC σήμα. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σύνδεσης.
μανος2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω βιντεοκαμερα με σκληρο δισκο απο την Αμερικη.Δε σκεφτομαι να συνδεω τη βιντεοκαμερα απευθειας με την τηλεοραση αλλα με τον υπολογιστη και σε πειπτωση που θελησω να το δω στην τηλεοραση τοτε θα βλεπω το βιντεο ειτε μεσω του υπολογιστη ή θα το γραφω σε DVD. Υπαρχει καποιος λογος να μην παρω τη βιντεοκαμερα απο την Αμερικη? Εννοειται πως ο φορτιστης δεν με απασχολει να ειναι αμερικανικος. Επισης για οσους ξερουν απο βιντεοκαμερες σκεφτομαι να αγορασω καποια βιντεοκαμερα με AVCHD και σκληρο δισκο γυρω στα 700$. Εχετε καμια να μου προτεινετε (ακομα και απο e-bay) 1. Άμα σου κάτσει χαλασμένη θα πρέπει να την στείλεις Αμερική. 2. Μπορεί να πληρώσεις τελωνείο. 3. Οι κάμερες με σκληρό δίσκο είναι πολύ εύχρηστες (έχει ένας συνάδελφος και πριν αγοράσω την επεξεργάστηκα αρκετά) αλλά όταν αγόρασα εγώ προτίμησα miniDV γιατί γράφουν σε υψηλότερη συμπίεση (25 αντί 9 του σκληρού δίσκου)
ratatouis28 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλησπέρα ενδιαφερομαι να αγοράσω μια βιντεοκάμερα γυρω στα 800 ευρώ με καλό ζουμ αλλα δεν εχω ιδεα οσον αφορά το φακό τους,την ανάλυση, και την ποιό ποιοτική εταιρεία κατασκευής εχετε να μου προτεινετε κατι καλο στην ποιότητα της εικόνας εγγραφης σε αυτά τα χρήματα?
MasterX Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ...3. Οι κάμερες με σκληρό δίσκο είναι πολύ εύχρηστες (έχει ένας συνάδελφος και πριν αγοράσω την επεξεργάστηκα αρκετά) αλλά όταν αγόρασα εγώ προτίμησα miniDV γιατί γράφουν σε υψηλότερη συμπίεση (25 αντί 9 του σκληρού δίσκου) μήπως εννοεις οτι οι miniDV κανουν μικροτερη συμπιεση γι'αυτο εουν καλυτερη ποιοτητα?
INOX Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδιά σόρρυ που ξεθάβω το θέμα....σκέφτομαι να πάρω βιντεοκάμερα από αμερική και ήμουνα στο ψάξιμο πριν ανοίξω καινούριο thread. Σκέφτομαι να πάρω την Canon Vixia HG20 (http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=177&modelid=17382). Τελικά ξέρει κανείς με βεβαιότητα αν θα γράφει μόνο σε NTSC ή αν θα γράφει και στα 2; (NTSC & PAL) Πάντως δεν έχω βρει πουθενά στα specs να λέει κάποια πληροφορία γι'αυτό.... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.