Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών... όχι ιδιαίτερος γνώστης

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Γι' αυτό λες ε?

2388235566_7bcd553f30.jpg?v=0

Τι ακριβώς κοιτάζω?

ναι αυτό είναι...15Α βγάζει η 12V του...άρα δεν την γλυτώνεις την αλλαγή...

Δημοσ.
Κοιτα να δεις...

Μια 8600gt απεχει ετη φωτος απο την 6200 που εχεις...Αλλα περιπου τοση διαφορα εχει και η 9600gt απο την 8600gt.

Εκει που καταληγει η ολη συζητηση ειναι το ποσο εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις...

Δεν ειναι μονο τα +ευρω που κοστιζει μια 9600gt αλλα κ τα χρηματα που κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις κ για καινουργιο τροφοδοτικο.

Απο την αλλη ειναι κ οι αναγκες που εχεις,κρινοντας απο το γεγονος οτι εχεις καιρο την 6200 θα υποθεσω πως η 8600gt θα σε ικανοποιησει.

Εναλλακτικα για ακομα φτηνοτερα υπαρχει προσφορα απο το e-shop 7600gt(~8600gt) με 50ευρω.

Υ.Γ. Δεν ειχα δει το ποστ σου με το psu.

Αν δεν διαβαζω κατι λαθος το τροφοδοτικο σου δινει 15(?)Α στην 12+.

Αλλα οπως και να εχει...Τροφοδοτικο "multirama" και 9600Gt δεν ταιριαζουν...

Δεν αντιλέγω. Απλά όπως είναι φυσικό, θέλω να ξέρω τι παίζει και τι δε παίζει με αυτά που έχω τώρα.

Το PSU αγοράστηκε το 2005, με τα τότε δεδομένα, το hardware που είχα κτλ, με κάλυπτε πλήρως.

Τώρα ίσως είναι καιρός για αλλαγή.

Σχετικά με τις κάρτες, ήμουν διατεθημένος για 135 ευρώ, για την 9600, αλλά απ' ότι φαίνετε, μιλάμε για τουλάχιστο 200 μαζί με το τροφοδοτικό...

Δεν είμαι και ο τρελός gamer, αλλά 2-3 παιχνίδια που παίζω, θέλω να τα παίζω καλά ! Και δε θέλω να τρέχομαι για άλλη κάρτα γραφικών, κάθε χρόνο, επειδή δε θα σηκώνει το καινούριο παιχνίδι που θα θέλω να παίξω ;)

γι' αυτό και οι σκέψεις..

Δημοσ.
Δεν αντιλέγω. Απλά όπως είναι φυσικό, θέλω να ξέρω τι παίζει και τι δε παίζει με αυτά που έχω τώρα.

Το PSU αγοράστηκε το 2005, με τα τότε δεδομένα, το hardware που είχα κτλ, με κάλυπτε πλήρως.

Τώρα ίσως είναι καιρός για αλλαγή.

Σχετικά με τις κάρτες, ήμουν διατεθημένος για 135 ευρώ, για την 9600, αλλά απ' ότι φαίνετε, μιλάμε για τουλάχιστο 200 μαζί με το τροφοδοτικό...

Δεν είμαι και ο τρελός gamer, αλλά 2-3 παιχνίδια που παίζω, θέλω να τα παίζω καλά ! Και δε θέλω να τρέχομαι για άλλη κάρτα γραφικών, κάθε χρόνο, επειδή δε θα σηκώνει το καινούριο παιχνίδι που θα θέλω να παίξω ;)

γι' αυτό και οι σκέψεις..

To θεμα ειναι

α)Δινεις 50ευρω για μια 7600gt και κανεις την δουλεια σου καλυτερα απο οτι την εκανες το 2005 με την nvidia 6200?

β)Δινεις 140ευρω για 9600Gt και αλλα ~40-50ευρω για *psu και ξεκινας gaming?Και εννοειτε πως δεν χρειαζετε να ξαναλλαξεις καρτα γραφικων στο συγκεκριμενο pc ποτε.

Kαι οι δυο παραπανω λυσεις ειναι εξισου τιμιες για τα χρηματα που ζητανε..

*Τροφοδοτικο απο πλαισιο τσιμπας ενα fortron ειτε 500αρη(δεν πρεπει να ειναι αυτο που εχει στην φωτογραφια) με 39ευρω ειτε 650αρη με 49ευρω

Δημοσ.
To θεμα ειναι

α)Δινεις 50ευρω για μια 7600gt και κανεις την δουλεια σου καλυτερα απο οτι την εκανες το 2005 με την nvidia 6200?

β)Δινεις 140ευρω για 9600Gt και αλλα ~40-50ευρω για *psu και ξεκινας gaming?Και εννοειτε πως δεν χρειαζετε να ξαναλλαξεις καρτα γραφικων στο συγκεκριμενο pc ποτε.

Kαι οι δυο παραπανω λυσεις ειναι εξισου τιμιες για τα χρηματα που ζητανε..

*Τροφοδοτικο απο πλαισιο τσιμπας ενα fortron ειτε 500αρη(δεν πρεπει να ειναι αυτο που εχει στην φωτογραφια) με 39ευρω ειτε 650αρη με 49ευρω

Δε λέει να πάρω 7600. Τη δουλειά μου τη κάνω και τώρα όπως είμαι..

αν είναι θα πάμε για το plan B :P

για το psu 50 ευρώ, γι' αυτό λες ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=793949

αυτό γράφει

DC Output +12V1

18 A

.

DC Output +12V2

18 A

.

DC Output +12V3

18 A

.

DC Output +12V4

18 A

είναι 78Α που θα βγάλει δηλαδή? τα προσθέτω?

• Moderators
Δημοσ.

Oχι, σαφως και οχι.

Πηγαινεις στο site του κατασκευαστη και βρισκεις ποσα εχει.

Εξαρταται απο την ποιοτητα αυτο.

Δλδ το Enermax μου εχει 18+18, αλλα συνδυασμενα 32 (οχι 36).

Εαν ηταν κανενα TR2 και ελεγε 18+17 θα εδινε συνδυασμενα 25-26 (και οι 35).

Αρα εχουμε διαφορα στη ποιοτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

με την καμία ένα 650αρι να βγάζει combined 12V 78A...ούτε το 850αρι Etasis μου δεν βγάζει τόσα (70Α βγάζει)...

Δημοσ.
Δε λέει να πάρω 7600. Τη δουλειά μου τη κάνω και τώρα όπως είμαι..

αν είναι θα πάμε για το plan B :P

για το psu 50 ευρώ, γι' αυτό λες ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=793949

αυτό γράφει

είναι 78Α που θα βγάλει δηλαδή? τα προσθέτω?

Aπλα για να καταλαβεις λιγο καλυτερη την διαφορα/συσχετισμο (αν και μπακαλιστικα...):

Αν η 6200 ηταν seicento

Tοτε η 7600gt θα ηταν vw golf tsi

Και η 9600gt θα ηταν porsche cayman.

Nαι, για αυτο το τροφοδοτικο η για αυτο (πρεπει να ειναι κανονικα μπλε και να εχει 12'ανεμιστηρα,οποτε ειναι μαλλον λαθος η φωτο)

Οπως ειπε και ο george man για τα amber.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...