Προς το περιεχόμενο

θέλω να κάνω δίχτυο στο σπίτι με 3 υπολογιστές.

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

windows εχω xp

και στα δυο pc αν δεν βαργεσε πέσμου βήμα προς βήμα όλη την διαδικασία παιδιά σοροί αν γίνομαι κουραστικός αλλα έχω κολλήσει τώρα γιατί δεν μπορώ να το κάνω :)

Δημοσ.
windows εχω xp

και στα δυο pc αν δεν βαργεσε πέσμου βήμα προς βήμα όλη την διαδικασία παιδιά σοροί αν γίνομαι κουραστικός αλλα έχω κολλήσει τώρα γιατί δεν μπορώ να το κάνω :)

Αυτα που σου ειχα γραψει στην πρωτη σελιδα τα εκανες ????Ειχα γραψει οτι...

Αν εχεις xp κανεις σε οσα pc θελεις στους δισκους που θελεις κοινη χρηση (δεξι κλικ πανω στο γραμμα του δισκου), οριζεις δικαιωματα , τρεχεις τον οδηγο δικτυου που εχουν τα xp μετα κανεις μια επανεκινηση και ετοιμος. Τα pc να ειναι στην ιδια ομαδα εργασιας (MSHOME ειναι η προεπιλεγμενη στα xp).

Δημοσ.

@kanatokefalos....Υπαρχουν παρα πολλα παρομοια θεματα αλλα επειδη μαλλον δε θα βγαλεις ακρη γιατι τα XP τρωνε αρκετα κολληματα στην αρχη μεχρι να κανεις το δικτυο, αν θες ελα msn να τα πουμε και να το κανω με remote μπαμ μπαμ,

Δημοσ.

παιδιά σας ευχάριστο όλους τώρα δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα φεύγω για θεσσαλονίκη θα γυρίσω σάββατο οποτε και θα ξανά πιαστώ με το pc θα σας ενημερώσω τι κατάφερα το σάββατο σας υπέρ ευχάριστο όλους

Δημοσ.

φιλε γιαννη ευχάριστο το έκανα και λειτούργησε μια χαρά με τα 2 pc.

μονο που μετά δεν είχα internet οποτε :lol: στο tcp/ip το ξανάβαλα αυτομετο και στα 2 pc αλλα και πάλι όλα δουλεύουν μια χαρά ευχάριστο όλα τα παιδιά

Δημοσ.
φιλε γιαννη ευχάριστο το έκανα και λειτούργησε μια χαρά με τα 2 pc.

μονο που μετά δεν είχα internet οποτε :lol: στο tcp/ip το ξανάβαλα αυτομετο και στα 2 pc αλλα και πάλι όλα δουλεύουν μια χαρά ευχάριστο όλα τα παιδιά

Τελος καλο , ολα καλα !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...