Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Το οτι το laptop μπαινει στο pc ειναι ασχετο...Αφου εχεις router καθε pc μπαινει αυτονομα στο internet χωρις καμμια ρυθμιση. Τι windows εχεις ????
kanatokefalos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 παιδιά έχει σημασία πάνω στο ruter πως έχω βαλι τα βύσματα π.χ το laptop το έχω στο 2 και και το pc στο 3 μήπως φταίει αυτό
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 παιδιά έχει σημασία πάνω στο ruter πως έχω βαλι τα βύσματα π.χ το laptop το έχω στο 2 και και το pc στο 3 μήπως φταίει αυτό Καμμια σημασια ....
kanatokefalos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 windows εχω xp και στα δυο pc αν δεν βαργεσε πέσμου βήμα προς βήμα όλη την διαδικασία παιδιά σοροί αν γίνομαι κουραστικός αλλα έχω κολλήσει τώρα γιατί δεν μπορώ να το κάνω
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 windows εχω xp και στα δυο pc αν δεν βαργεσε πέσμου βήμα προς βήμα όλη την διαδικασία παιδιά σοροί αν γίνομαι κουραστικός αλλα έχω κολλήσει τώρα γιατί δεν μπορώ να το κάνω Αυτα που σου ειχα γραψει στην πρωτη σελιδα τα εκανες ????Ειχα γραψει οτι... Αν εχεις xp κανεις σε οσα pc θελεις στους δισκους που θελεις κοινη χρηση (δεξι κλικ πανω στο γραμμα του δισκου), οριζεις δικαιωματα , τρεχεις τον οδηγο δικτυου που εχουν τα xp μετα κανεις μια επανεκινηση και ετοιμος. Τα pc να ειναι στην ιδια ομαδα εργασιας (MSHOME ειναι η προεπιλεγμενη στα xp).
tsakonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 @kanatokefalos....Υπαρχουν παρα πολλα παρομοια θεματα αλλα επειδη μαλλον δε θα βγαλεις ακρη γιατι τα XP τρωνε αρκετα κολληματα στην αρχη μεχρι να κανεις το δικτυο, αν θες ελα msn να τα πουμε και να το κανω με remote μπαμ μπαμ,
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Για κοιτα εδω.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085
kanatokefalos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 παιδιά σας ευχάριστο όλους τώρα δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα φεύγω για θεσσαλονίκη θα γυρίσω σάββατο οποτε και θα ξανά πιαστώ με το pc θα σας ενημερώσω τι κατάφερα το σάββατο σας υπέρ ευχάριστο όλους
kanatokefalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 φιλε γιαννη ευχάριστο το έκανα και λειτούργησε μια χαρά με τα 2 pc. μονο που μετά δεν είχα internet οποτε στο tcp/ip το ξανάβαλα αυτομετο και στα 2 pc αλλα και πάλι όλα δουλεύουν μια χαρά ευχάριστο όλα τα παιδιά
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 φιλε γιαννη ευχάριστο το έκανα και λειτούργησε μια χαρά με τα 2 pc.μονο που μετά δεν είχα internet οποτε στο tcp/ip το ξανάβαλα αυτομετο και στα 2 pc αλλα και πάλι όλα δουλεύουν μια χαρά ευχάριστο όλα τα παιδιά Τελος καλο , ολα καλα !!!!
kanatokefalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ναι τέλος καλο όλα καλά και η θεσσαλονίκη υπεροχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.