spid_x Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ποιο παιχνιδι παιζει καλα στο online του PS3 ? Το fifa street κατι ελεγε. Το PES αστα να πανε!!! Προτεινετε κανενα αλλο! (οχι μονο sport). εχω ταχυτητα 2mbs
foufoutios Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Call of Duty 4.. Εχει καποια μικρο προβληματα με disconnects οπως ολα τα online αλλωστε... με 1024 παιζω μια χαρα!
spid_x Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το προβλημα μου με αυτα τα παιχνιδια ειναι οτι ενω τα κατεχω(counter battlefield απο παλια!) δεν μπορω να τα παιξω με το χειριστηριο του Ps3. θελω ποντικι πληκτρολογιο. Τελικα υπαρχει κατι?
atomsk Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 warhawk πολύ καλό και προτότυπο game καθώς είναι κάτι σαν battlefield αλλά τα αεροπλανάκια που πέρνεις και αποτελούν το κυρίως κομμάτι του παιχνιδιού, έχουν πολύ καλό και ξεχωριστό χειρισμό (και δύσκολο μέχρι να τα μάθεις) σε σχέση με ότι έχεις δεί σε άλλους τίτλους.
spid_x Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ut3 να υποθεσω Unreal Tournament ετσι? Πληκτρολογιο και ποντικι υπαρχουν ειδικα για ps3 ? Εχω δοκιμασει του υπολογιστη και ενω στο menu δουλευουν κανονικα στα παιχνιδια δεν λειτουργουν. Γενικα ενημερωστε με τι παιζει με αυτο το θεμα!! Πληκτρολογιο και ποντικι σε ποια παιχνιδια και υπο ποιες προυποθεσεις!! Τι να κανω ειμαι της παλιας φασης με counter strike !!! Λετε να αλλαξω και να αρχισω το μαθημα σε analog????
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ut3 να υποθεσω Unreal Tournament ετσι?Πληκτρολογιο και ποντικι υπαρχουν ειδικα για ps3 ? Εχω δοκιμασει του υπολογιστη και ενω στο menu δουλευουν κανονικα στα παιχνιδια δεν λειτουργουν. Γενικα ενημερωστε με τι παιζει με αυτο το θεμα!! Πληκτρολογιο και ποντικι σε ποια παιχνιδια και υπο ποιες προυποθεσεις!! Τι να κανω ειμαι της παλιας φασης με counter strike !!! Λετε να αλλαξω και να αρχισω το μαθημα σε analog???? Στα παιχνιδια δεν δουλευαν γιατι δεν υποστηριζαν ποντικι τα συγκεκριμενα.Το Unreal 3 υποστηριζει κανονικα. Για μενα δες και το COD4,παιζει πολυ καλα με το sixaxis.Λιγο προπονηση θελει.
spid_x Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μπορω να δω καπου ποια παιχνιδια τα υποστηριζουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μπορω να δω καπου ποια παιχνιδια τα υποστηριζουν? Προς το παρον νομιζω μονο το UT3.
gjimmys Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Παιδες για να παιξουμε online πληρωνουμε τιποτα;
gjimmys Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Απολύτως τίποτα, είναι δωρεάν!!! Ευχαριστω φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.