Προς το περιεχόμενο

Archos 605 Wifi

MilesSmiles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το 604 όντως δεν υποστήριζε ελληνικούς χαρακτήρες , αλλά το 605 υποστηρίζει .

Επίσης υποστηρίζει και αρχεία .srt για υπότιτλους (+ ελληνικούς)

Yποστηριζει .srt :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις σήμερα μου ήρθε το Archos 605 και επιβεβαιώνω με την σειρά μου ότι παίζει κανονικότατα τους ελληνικούς υπότιτλους (ξεχωριστό ή μη, αρχείο) φτάνει να πας στα settings και να το βάλεις στα ελληνικά.

Πιο πάνω ένα παιδι, μου είπε ότι είναι δωρεάν ο web browser αλλά όταν μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα των Archos έπρεπε να πληρώσεις για να τον κατεβάσεις.... Από που το βρήκατε δωρεάν εσείς;

Επίσης υπάρχει κάποια ιστοσελίδα με καλούδια για το Archos; ή τα μόνα που μπορώ να πάρω είναι από την επίσημη που για το κάθετι θέλουν και 20 ευρωπουλάκια.

Όποιος μπορεί ας απαντήσει ;)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκεφτόμουν να το αγοράσω αλλά πλέον με τα latptops των 9-10" τι παραπάνω μπορούν να μου προσφέρει αναρωτιέμαι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπαρχει τελικα κατι εναλλακτικο του Opera η να το εχεις χωρις να πληρωσεις;

το θεωρω υπερβολικο να δινεις τοσα χρηματα και να μην εχεις το web δωρεαν, ελεος πια

Δημοσ.

με 4 γιγα μνημη και δυνατοτητα επεκτασης μνημης με sd . κοστιζει 150€ . φοβερη τιμη σε σχεση με το σνομπ μηλο... σε σχεση με το νετμπουκ, εχεις ενα δικιο αλλα και 250 ακριβοτερο ειναι και δεν μπαινει και σε τσεπη χαχααα! θα το επαιρνα το 605...

Δημοσ.

Με την αγορά του mini dock για πιο γρήγορη και σωστή φόρτιση και tvout γίνεται το απόλυτο εργαλείο....

Δημοσ.

Με την αγορά του mini dock για πιο γρήγορη και σωστή φόρτιση και tvout γίνεται το απόλυτο εργαλείο....

Δημοσ.

καλησπέρα!θέλω να ρωτήσω αν παίζει βίντεο από youtube και πώς? Επίσης υπάρχει και αναβάθμιση στην ιστοσελιδα του την οποία και εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά

Δημοσ.

καλησπέρα!θέλω να ρωτήσω αν παίζει βίντεο από youtube και πώς? Επίσης υπάρχει και αναβάθμιση στην ιστοσελιδα του την οποία και εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα, δυσκολευομαι να γραφω σε ελλινικα αλλα τελοσπαντων... ρε παιδια εχω παρει το 605 .. μετα απο δυο μερες μου εβγαλε κατι προβληματα και επρεπε να του κανω επανεκινιση λογισμικου .... τωρα δεν δουλευει το touchscreen για καποιο λογο και δεν ξερω τι να κανω ...

ρε παιδια οποιος τα εχει και μπορει ανεβαστε κανα λινκ με τα plug-in κυριος αυτο με το cinema και το αλλο για να εχουμε ιντερνετ ...

Δημοσ.
Αν εχει προβλημα, γυρισε το πισω για να να στο αλλαξουν.

λοιπον τελικα απλος επρεπε να κανο calibrate τωρα εντακσει ειναι απλα χρειαζομαι τα plug-in ... και κυριος το opera και το cinema .. οποιος τα εχει ας ανεβασει κανα link ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:19 ----------

οπα ενταξει παιδια ενα ενα τα λινκ .... λοιπον αυτες τις μερες το ψαχνω και εγω παρα πολυ .. γιατι πραγματικα πιστευω θα γινει πολυ χρησιμο μηχανιμα αν μπορει να μπαινει στο ιντερνετ .. μεχρι τωρα, το μονο που εχω βρει ειναι ενα προγραμματακι που γυριζει τα αρχεια βιντεο σε μορφη που μπορει να τα αναγνωρισει ... ελπιζω συντομα να βρω κατι για browser ... κατι διαβασα οτι παιζει δωρεαν, οποιος ξερει ....

οτι βρω θα ανεβασω και εγω λινκ .... αντε ας δικτυοθουμε να βρουμε τιποτα, γιατι αξιζει ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...