Προς το περιεχόμενο

Official Super Smash Bros. Brawl thread

winters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας κ ειναι το πιο hot παιχνιδι της κονσολας πιστευω οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει ξεχωριστο τοπικ// ουτως η αλλως οπως εχετε δει ερωτησεις κανουν και στα 3 αλλα τοπικ και ακρη δε βγαζουμε//

Λοιπον// ως καμμενος απο το smash tou cube, το brawl ηταν το game περιμενα πως κ πως [ αυτο και το zelda]//

Εχω wiikey// ποτε κανενα προβλημα// εχει μπει το wiikey απο τοτε που βγηκε// η κονσολα ποτε κανενα κουλο// οσα game μ εχει δωσει ο θειος παιζουν κομπλε κ προτιμο αυτα απο την ισπανια// παντα 4χ TDK -R// 3.2up wii// 1.9s wiikey//

To ssbb espagna σε 2χ TDK DL +R m παιζει αλλα τρεμοπαιζει κ παιζει σε slow motion περιπου λες κ κολλαει//μεχρι και το intro video κολλαει// εβαλα 6χ το drive k 1 fora επαιξε σε κανονικη ταχυτητα αλλα κ παλι τρεμοπαιζε κ μετα παλι κολλαει// σε 60ΗΖ μαυρη οθονη//

Αν καποιος το παιζει κομπλε ας πει το setup tou

Δημοσ.
Μιας κ ειναι το πιο hot παιχνιδι της κονσολας πιστευω οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει ξεχωριστο τοπικ// ουτως η αλλως οπως εχετε δει ερωτησεις κανουν και στα 3 αλλα τοπικ και ακρη δε βγαζουμε//

Λοιπον// ως καμμενος απο το smash tou cube, το brawl ηταν το game περιμενα πως κ πως [ αυτο και το zelda]//

Εχω wiikey// ποτε κανενα προβλημα// εχει μπει το wiikey απο τοτε που βγηκε// η κονσολα ποτε κανενα κουλο// οσα game μ εχει δωσει ο θειος παιζουν κομπλε κ προτιμο αυτα απο την ισπανια// παντα 4χ TDK -R// 3.2up wii// 1.9s wiikey//

To ssbb espagna σε 2χ TDK DL +R m παιζει αλλα τρεμοπαιζει κ παιζει σε slow motion περιπου λες κ κολλαει//μεχρι και το intro video κολλαει// εβαλα 6χ το drive k 1 fora επαιξε σε κανονικη ταχυτητα αλλα κ παλι τρεμοπαιζε κ μετα παλι κολλαει// σε 60ΗΖ μαυρη οθονη//

Αν καποιος το παιζει κομπλε ας πει το setup tou

Άκου. Σήμερα μου έφερε ένας φίλος μου το ssbb και την 1η φορά έπαιξε κανονικά και κόλησε μετά από 5 λεπτά (κάνωντας ένα σπαστικό μπιιιιιιπ απ τα ηχεία). Το έκανα restart το wii και το ξαναέβαλα. Μου τρεμοέπαιζε και κόλαγε τρελά... Μετά από 1 μάχη πάω στις ρυθμίσεις και άλλαξα αυτό που λέει ότι κάνει τα γραφικά "smother" (δεν θυμάμαι πως το λένε θα κάνω αύριο edit το post να σου πω ακριβώς) το έκανα off και σταμάτησαν να τρέμουν και να κολάνε όλα :-D μετά το έβαλα πάλι on και πάλι έπαιζε κανονικά (δεν κόλαγε). Ελπίζω να σε βοηθήσει το ποστ μου... και καλό παιχνίδι :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να παίξει online με τυχαίους παίχτες? Εγω όποτε το

βάζω όλο ψάχνει αλλα ποτέ δεν βρίσκει κανένα. τί μπορεί να φτέει?

Δημοσ.

Για αρχή δεν μου έπαιζε στα 60hz...

Το έριξα και είδα φώς...

Τώρα για το κόλλημα.. Είναι known issue.. Στο 1p που έπαιξα λίγο στο adventure mode or smthng.. δεν θυμάμαι.. κολλούσε like hell...

Στο single player επίσης... To τερμάτισα μια σαν λινκ και μετά μου έσπασαν τα νεύρα.. :|

Online μπόρεσα να μπώ μόνο σε spectator mode οπου και εκεί κολλούσε το σύμπαν..

Ίσως έφταιγε που δεν με συνέδεε οτι δεν είχα ανοιχτό απο το κεντρικό menu το wiiconnect24...

Αντίστοιχα δεν με έβαζε και στα channels αλλα όταν το άνοιξα ήταν οκ.

Τώρα για το ssbb δεν δοκίμασα αλλα φαντάζομαι οτι αυτό έφταιγε...

Καλό παιχνίδι αλλα με ΤΡΟΜΕΡΑ κολλήματα στην διανομή που έχω τουλάχιστον :|

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.. :)

Δημοσ.

Tα κολληματα φευγουν οταν πας στα optoions kai εκει που λεει deflicker το βαλεις off// ως δια μαγειας to low framerate και το τρεμοπαιγμα εξαφανιζεται// μετα και οn να το βαλεις παλι δε τρεμει//

απο κει κ περα εγω αντιμετωπιζω αλλο προβλημα// crasharei// παιζω 1-2 brawl κ "beeeeeeppp" !@#@$!@$!@ τεΛΛοςςς// κολαει εντελως// βεβαια παρατηρησα οτι οταν κολλαγε το χεριστηριο δονουσε// οποτε βγαζω τη δονηση και λυθηκε το προβλημα!!

οχι εντελως ομως// μετα απο καμμια 15ρια brawl ξανακολλησε//

αυτα// θα συνεχισω τα τεστ και θα σας κραταω ενημερους// BTW φοβερες πιστες// καλυτερα γραφικα// αλλα νομιζω οτι το melee ειχε ελαφρως καλυτερο gameplay// για τν ακριβεια πιο αμεσο// ισως δεν το εχω συνηθησει ακομα//

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...