@_zerocool Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω σε μερικούς υπολογιστές ένα σχετικά περίεργο πρόβλημα. Όταν κάνω απενεργοποίηση σβήνει κανονικά ο υπολογιστής αλλά συνεχίζουν να δουλεύουνε οι ανεμιστήρες τους επεξεργαστή και τροφοδοτικού. Άλλαξα λειτουργικό, τροφοδοτικό καθώς και ρυθμίσεις από το bios σχετικά με s3 και διάφορα άλλα που έχει εκεί χωρίς αποτέλεσμα. Η μητρική είναι μια gigabyte k8vt890-9 με athlon 64 3000+. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα;
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 bios update?αν ειναι πολυ παλιο το pc και υπαρχει καρτελλα apm τοτε κατι αλλαζεις απο εκει.
@_zerocool Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Χαχαχα πολλές φορές η πιο απλή λύση δεν εφαρμόζεται γιατί πιστεύεις ότι είναι κάτι διαφορετικό!!! Άπλα έβαλα το τελευταίο bios και μέχρι τωρα φαίνεται εντάξει.. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 να τα ακουνε αυτο αυτοι που δεν ειναι fan να περνανε bios updates και νεους drivers.για μενα οτι παιρνω παντα περναω το τελευταο bios h firmware και ως τωρα μια χαρα.
lefi Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 να τα ακουνε αυτο αυτοι που δεν ειναι fan να περνανε bios updates και νεους drivers.για μενα οτι παιρνω παντα περναω το τελευταο bios h firmware και ως τωρα μια χαρα. Σωστά τα λες αλλά εγώ που έχω μέτριες γνώσεις υπολογιστή δεν ρισκάρω να κάνω bios update γιατί εάν γίνει στραβή πως την γλιτόνουμε;
alexikakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Σωστά τα λες αλλά εγώ που έχω μέτριες γνώσεις υπολογιστή δεν ρισκάρω να κάνω bios update γιατί εάν γίνει στραβή πως την γλιτόνουμε; Παιδιά δούλευα 5 χρόνια σαν τεχνικός και το μόνο που πάντα φοβομουν είναι το bios update. Πάντος αναγνωρίζω οτι είναι καλό να κάνεις update σε οδηγούς και bios.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Σωστά τα λες αλλά εγώ που έχω μέτριες γνώσεις υπολογιστή δεν ρισκάρω να κάνω bios update γιατί εάν γίνει στραβή πως την γλιτόνουμε; ειναι τυφλοσουρτη λιγο να προσεξεις δεν γινετε να κανεις λαθος.
johnykim Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Είναι απλό,αν υπάρξει πρόβλημα κάνεις το update αλλιώς δεν το κάνεις.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 φαντασου ομως οτι αμα παρεις καινουριο board θα σου ερθει ηδη με το neo bios πανω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 όχι απαραίτητα με το latest του όμως...
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 E, εντάξει δεν είναι και τίποτα τρομακτικό το bios update, αν έχεις σταθερό σύστημα, μόνο την ΔΕΗ έχεις να φοβάσαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 και αν έχεις ups ούτε αυτή
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ε ναι λογικο ειναι αφου μεχρι να φυγει απο το εργοστασιο να ερθει εδβω να παει αντιπροσωπεια να παει πωλητη να παει αγοραστει περναει καμποσος καιρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.