Προς το περιεχόμενο

Xtreme-G Forceware nVidia Drivers

LISIMAXOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γαι σας παιδες. 1)τι σημενει Xtreme-G Forceware nVidia Drivers εδω και τι διαφορα εχει με τους normal drivers της nvidia για vista 32 (version 169.25 o τελευτεος) σε μια 8800gts 320MB. 2)τι σημενει moded driver ???? THX

Δημοσ.

1) Αυτο το site σου παρέχει βελτιωμένους- τροποποιημένους οδηγούς και όπως λένε οι ίδιοι καλύτερους σε σχέση με τους εργοστασιακούς της Nvidia.

2)Modded driver= Τροποποιημένος οδηγός.

Καλό θα είναι πριν τους βάλεις να σου πουν την γνώμη τους και άτομα που τους έχουν δοκιμάσει . Αλλιως μπορείς να τους δοκιμάσεις και εσύ μόνος σου.

Δημοσ.

Γενικώς μιλώντας καλό είναι όταν κατεβάζεις modded/beta drivers να τους κατεβάζεις από κάπου "επίσημα" όπως είναι το guru3d.com. Από κει και πέρα όπως λέει και ο madboy, modded drivers είναι τροποποιημένοι drivers βασισμένοι στους επίσημους drivers της NVidia και συνήθως είναι optimized ή tweaked όπως λένε. Η βελτιστοποίηση κυρίως έχει να κάνει με την απόδοση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ή συμβατότητα. Σε ειδικές περιπτώσεις η χρήση τους γίνεται ως προσωρινή λύση σε θέματα συμβατότητας με συγκεκριμένες κάρτες και λειτουργικά συστήματα.

Δημοσ.

πριν το site τους ηταν το tweaksrus.com ομως ειχαν προβληματα και ετσι μετακομισαν στο tweakforce.com

δε θα τους δειτε ποτε στο guru3d.com

εχουν μαλωσει μεταξυ τους εδω και 2-3 χρονια

παντως εγω τους χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια περιπου. ειναι οι καλυτεροι modded (modified) forceware drivers. εχω δοκιμασει και αλλους π.χ. Omega, NGO, DNA κτλ. κτλ. οι Xtreme-G ειναι οι καλυτεροι.

αυτο που κανουν οι φιλοι στο tweakforce.com ειναι να αλλαζουν καποια settings στο .inf αρχειο, προσθετοντας υποστηριξη για τα περισσοτερα gpus και αυξανοτας την ποιοτητα απεικονισης χωρις να μειωνονται πρακτικα οι επιδοσεις. σε αρκετες περιπτωσεις θα δεις και μικρη αυξηση της ταχυτητας. στοχος παντως ειναι η δραματικη αυξηση της ποιοτητας.

μεχρι τωρα κανεις δεν παραπονεθηκε για δημιουργια προβληματων.

προτεινω να βαλεις τους Xtreme-G 174.74

Δημοσ.

duffyduck ανεφερες και κατι αλλα οπως Omega, NGO, DNA κτλ. αυτα παρεχουν drivers που προσφερουν καλητερη επιδοση ή αποδοση ενω το tweakforce παρεχει drivers με καλητερη ποιωτητα αποικόνισης ??? υπαρχει διαφορα μεταξυ αυτων και των normal versions της nvidia ???

Δημοσ.

προσφατες εκδοσεις των αλλων δεν εχω δοκιμασει. θυμαμαι παντως οτι οι NGO εδιναν προσοχη στην ταχυτητα, οι Omega στην ποιοτητα, οι DNA καπου ενδιαμεσα. οπως και να 'χει προτιμω τους Xtreme-G.

Δημοσ.

OK ευχαριστω που ενδιαφερθικες να μου λυσεις τις αποροιες εσυ και τα υπολοιπα παιδια τωρα θα τους εγκαταστησω και θα σας πω τυχων αλλαγες και διαφορες

Δημοσ.

η ποιωτητα οντως εχει βελτιωθει αμυδρα(ετσι μου φενεται τουλαχιστων) οσο για τα frames εχω την εντυπωση οτι μειωθικαν (εχω 8800gts 320mb και πριν ειχα τους 169.25) θα δοκιμασω τους drivers απο το guru3d

Δημοσ.

οι drivers της nvidia ειναι καλητεροι και τους πρωτιμω απο τους modded που δοκιμασα (2 τελευτεους απο την tweakforce και τον τελευτεο της guru3d για vista 32) και αυτο γιατι οι αλλοι δεν προσφερουν κατι ιδιετερο σε ποιωτητα σε σχεση με τα frames που μειωνουν ενω της nvidia εχει αρκαιτα μεγαλη διαφορα στα frames προσφεροντας 99% την ιδια ποιωτητα αποικονησης μe τους modded.Αρα δεν το βλεπω να ξανα δοκιμαζω modded

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...