MSc CCDSP Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι που δεν γνωρίζω. Σε όσους έχουν βάλει double play, την ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη στο καλώδιο ποιος την έχει; Ο πάροχος του double play ή ο ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 από το dslam μέχρι το σπίτι σου ο ΟΤΕ...το γνωστό last mile...
gdp77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αν έχεις full llu, είναι υπεύθυνος ο πάροχος. Άλλο που για να διορθώσει τη ζημιά θα απευθυνθεί στον ΟΤΕ. Ο πελάτης μόνο με τον πάροχο μιλάει.
Apoll Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ναι ας βγούμε στους δρόμους όλοι μαζι. Εσένα σε πείραξε η υποβάθμιση της νοημοσύνης μας σε μία διαφήμιση, αλλα η υποβάθμιση της νοημοσύνης μας σε όλες της πτυχές του Ελληνικού κράτους σε αφήνει αδιάφορο. Σοφε. Δεν μένω Ελλάδα αλλά Αγγλία. Πάντως μην νομίζεται. Αγγλία τα ίδια ήταν μέχρι αρχές 2000. Ώσπου μπούχτησαν όλοι και έκαναν την ΒΤ (αντίστοιχο του ΟΤΕ) ιδιωτική εταιρία. Ακόμα έχουν το τελευταίο μίλι (στις χάλκινες συνδέσεις) αλλά πλεόν δουλεύουν γιατί πέφτει τσεκούρωμα, και χρειάζονται τα λεφτά....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αν έχεις full llu, είναι υπεύθυνος ο πάροχος. Άλλο που για να διορθώσει τη ζημιά θα απευθυνθεί στον ΟΤΕ. Ο πελάτης μόνο με τον πάροχο μιλάει. ακόμα και full llu βλάβη στο last mile διορθώνουν μόνο οι τεχνικοί του OTE...δεν επιτρέπεται νομίζω να κάνουν κάτι τεχνικοί των εναλλακτικών
vasso286 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ακόμα και full llu βλάβη στο last mile διορθώνουν μόνο οι τεχνικοί του OTE...δεν επιτρέπεται νομίζω να κάνουν κάτι τεχνικοί των εναλλακτικών Σωστός. Εσύ καλείς μεν την τεχνική υπηρεσία του παρόχου σου, αλλά αυτός που έρχεται είναι ΟΤΕτζής.
kurkosdr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εμενα δεν μου αρεσει o τροπος με το οποιο χρησιμοποιουν το ονομα του ΟΤΕ, χωρις να μπουν καν στο κοπο να τον ρωτησουν. Που να δειτε κατι cosmoline, όπου πρωτα αναφερουν "παγια ΟΤΕ", και μετα απο μερικα λεπτα το ότι η cosmoline ειναι εντελώς αλλη εταιρια. Ούτε εμενα παντως μ αρεσει ο ΟΤΕ Απλα ποτέ δεν χωνεψα αυτο το "Ελα μαζι μας να γλιτωσεις το παγιο ΟΤΕ". Ειναι σαν να λεμε. "Ελα wind να γλιτωσεις παγιο vodafone, ελεος". Αλλα αμα η wind βγαλει τετοια διαφημιση, η vodafone θα την πετσοκοψει. Ο ΟΤΕ ομως επιλεγει σαν εταιρια να σιωπα. Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα, το ποσο του παγιου και τις χρεωσεις, ο καθενας ειναι εντελώς ελευθερος να συγκρινει και να δεσμευτει με οποιον θελει. Αμα ρωτησετε εμενα, δυο εταιριες υπάρχουν. Forthnet και OTE. Διαλεξτε παλικαρια μου! Η on δεν μου αρεσε αυτο με το fixed password router (ποιοτητα σου λεει μετα) και το ότι καλυπτει μονο αθηνα, η hol δεν εχει υποστηριξη, η vodafone ειναι στην ουσια hol, η wind θα ξαναπουληθει οπου να ναι (πλακα κανω, απλά δεν μου αρεσει ποσα ονοματα αλλαζει καθε τοσο), και κατι cosmoline, netone και lannet ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτες. η vivodi μαλλον θα εξαφανιστηκε στην μαδαγκασκαρη για να γλιτωσει από ολους αυτους που εκαναν αιτηση τον Μαϊο και ακομα να δουν τηλεφωνο -D ΥΓ Η διαφημιση κατ εμε ηταν γελοια, και μονο στους παπουδες δεν ηθελε να χτυπησει. Απλά ηθελε και καλα να πει ότι οσοι εχουμε ΟΤΕ ειμαστε οπισθοδρομικοι σαν παπουδες, που φοβομαστε να κανουμε ενα βημα μπροστα, και οι μαγκες εχουν forthnet, που τα εχουν ολα και δεν πληρωνουν τιποτα. Οσοι το χαψαν, και ταυτοχρονα εχαψαν και αυτο με τις μοναδες με το καλημερα και το παγιο του ΟΤΕ, χωρις να μπουν στον κοπο να ενημερωθουν από δευτερη πηγη και να το ψαξουν λιγακι παραπανω, τους αξιζε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα