copydisk Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα με τον δικό μου ήταν να το πείσω ότι μπορεί να έχει τηλέφωνο και εκτός ΟΤΕ. Φοβόταν ότι θα χάσει τη γραμμή και τον αριθμό του... Δε νομίζω η διαφήμιση της forthnet να είναι εκτός πραγματικότητας. και πολυ καλα εκανε. Οταν δεν θα εχεις για κανα μηνα τηλεφωνο λογω βλαβης ελα να μας το ξανα πεις αυτο
Directx Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλά, η συγκεκριμένη διαφήμιση θα έπρεπε να είχε κοπεί από καιρό για προσβολή της αισθητικής μας. Όλα τα λεφτά, στο σημείο 0:10 του video που έβαλε ο dimitris η κίνηση του μπαμπά με το κεφάλι προς το γιο του για να του σερβίρει καφέ. Τρελλαίνομαι στα γέλια κάθε φορά Πρόκειται για μια πολύ φαιδρή διαφήμιση, και το νεύμα για να βάλει ο γιος γάλα στον πατέρα, αλλά και η συνολική έκφραση του πατέρα είναι "όλα τα λεφτά", ειδικά όταν ο πατέρας λέει στον γιο, με βουβό τρόμο, "Είσαι σίγουρος για την επιλογή σου;" τόσο δραματικά.. (και τόσο υπερβολική απάντηση του γιου "Μα φυσικά!!!!") λες και πρόκειται για θέμα ζωής και θανάτου.. ή και εγώ δεν ξέρω τι.. Ο Σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.. Υ.Γ. Οι ηθοποιοί παίξανε καταπληκτικά πάντως - πολύ φυσικοί!
random Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Η σκηνή της διαφήμισης της forthnet έχει διαδραματιστεί και στην πραγματικότητα σε πολλά σπίτια με λίγες παραλλαγές. Οσοι έχουμε γονείς που ενδιαφέρονται και για λίγο ιντερνετ την εχουμε κάνει την κατήχηση. Εντάξει μπορει να μην ειμαστε τόσο φουλ ενθουσιώδεις (και καλά, ολα τελεια στη 4νετ) αλλα αν εγώ έβαλα, και την κρατάω τη συνδρομή, σημαίνει οτι όντως πιστευω οτι ειναι η καλύτερη. Οχι η τέλεια. Απλά η καλύτερη συγκριτικά με το τι ειναι διαθέσιμο, σημερα, εδώ. Φυσιολογικό ειναι την ιδια εταιρεία να προτίνω στους γνωστούς μου. Το τι παρέχουν στη Σουηδία, Ελβετία, Ιαπωνία, και με τι τιμές, ειναι ΑΣΧΕΤΟ. Ας φέρουν πρώτα εδώ τα σχολεία, και τα νοσοκομεία της Σουηδίας, και για το Μπροαντμπαντ χέστηκα. Αντιθέτως, η διαφημίσεις του ΟΤΕ, μπορει καλλιτεχνικά να "τα σπάνε", , ειναι φοβερες για σκετς κομωδίας, αλλα αν οι 2 πρωταγωνιστές ζούσαν δίπλα μου, θα τους χαρακτήριζα και τους δύο, απλά ΖΩΑ. ... Η επιλογή του ηθοποιού για τον "πατέρα της forthnet", ειναι λίγο ατυχής. Ο συγκεκριμένος είναι γνωστός -στο ευρύ κοινό τουλαχιστον που δεν παει θέατρο- με το ρόλο του καταθλιπτικού πατέρα ενός απο τους δολοφόνους στο "Παρα Πέντε". ενας μεσήλικας που βλεπει τη διαφήμιση, και μπει στη θέση του , αισθάνεται πολύ σκουπίδι
Apoll Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά είδα δύο σχετικές διαφημίσεις στο YouTube και αισθάνομαι κάπως περίεργα.... Καλά πως ανέχεστε τέτοια υποβάθμιση της νοημοσύνης σας;
netcrawler Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά είδα δύο σχετικές διαφημίσεις στο YouTube και αισθάνομαι κάπως περίεργα.... Καλά πως ανέχεστε τέτοια υποβάθμιση της νοημοσύνης σας; Ναι ας βγούμε στους δρόμους όλοι μαζι. Εσένα σε πείραξε η υποβάθμιση της νοημοσύνης μας σε μία διαφήμιση, αλλα η υποβάθμιση της νοημοσύνης μας σε όλες της πτυχές του Ελληνικού κράτους σε αφήνει αδιάφορο. Σοφε.
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Τα πάγια δεν τα γλυτώνουμε δηλαδή με τίποτα την ώρα που νομίζει ο ΟΤΕ ότι ειναι ακόμα μονοπώλιο στον χώρο του? Δεν καταλαβάινω τι σκοπό εξυπηρετούν επιτέλους..
Spyros7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παντως, ασχετα με το ποιος έχει τα καλύτερα πακέτα 2play, ελπίζω ο ίδιος νόμος να εφαρμοστεί και σε πολλές άλλες διαφημήσεις. Είναι καιρός να μπεί ένας έλεγχος στην π@@@ρολογία της ελληνικής διαφήμισης.. Για την αισθητική καλύτερα να μη μιλήσω...
gpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παντως, ασχετα με το ποιος έχει τα καλύτερα πακέτα 2play, ελπίζω ο ίδιος νόμος να εφαρμοστεί και σε πολλές άλλες διαφημήσεις. Είναι καιρός να μπεί ένας έλεγχος στην π@@@ρολογία της ελληνικής διαφήμισης.. Για την αισθητική καλύτερα να μη μιλήσω... Όλα γίνονται για τις εντυπώσεις!
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Η διαφημιση αυτη ειναι οντως προσβλητικη...ειδικα για τις μεγαλυτερες ηλικες...ο τροπος που παρουσιαζεται αυτος ο ¨πατερας" της διαφημισης ειναι απαραδεκτος....Ο ανιδεος τεχνοφοβος υπερηλικας που δεν εχει τη νοημοσυνη και κριση να αποφασισει μονος του και ο ¨φωστηρας" γιος που του μαθαινει την νεα τεχνολογια!Οσο για τον ΟΤΕ...οντως μας ταλαιπωρησε χρονια με τισ χρεωσεις του αλλα για ριξτε μια ματια στα φορουμ για τους ISP και δειτε παραπονα που εχει ο κοσμος για αλλες εταιριες , για dc και ταχυτητες στο 10% των διαφημιζομενων,για ωρες αναμονης στην γραμμη service και για σουρεαλιστικες συζητησεις τυπου -Γεια σας ειμαι συνδρομητης....το μοντεμ δεν συγχρονιζεται και οταν συγχρονιζεται δεν συνδεομαι και οταν συνδεομαι σερνεται -Εχετε βαλει το νεοτερο firmware στο μοντεμ???(Ετσι σε ξεφορτονονται την πρωτη φορα) ....Μεχρι να καταληξει στο συμπερασμα-μπαλαντερ σε αυτες τις περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ! Η διαφήμιση ήταν όντως απαράδεκτη , ωστόσο : 1)Το 90% των παραπόνων σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται σε προβλήματα καθυστερήσεων/βλαβών του ΟΤΕ , όπου ο κάθε πάροχος πρέπει να κάνει 15 αιτήσεις για να ξυπνήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι εκεί μέσα. 2)Αν οι πάροχοι είχαν το κρατικό πουγγί και υπαλλήλους να γεμιζουν αποθήκες, θα είχαν και καλήτερη εξυπηρέτηση. Δηλαδή η εξυπηρέτηση του ΟΤΕ είναι καλή? Ίδια χάλια όλοι τους. 3)Ο ΟΤΕ πήγε τη χώρα πίσω, τόσο λόγο κρατικής αθλιότητας, όσο και ανικανότητας των περισσοτέρων εργαζομένων του, οπότε διαφημίσεις από τη μεριά του του στυλ "για όλα φταίει ο ΟΤΕ" είναι τουλάχιστον ειρωνικές. ΝΑΙ , ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΠΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ τελικα....
De@th L0rd Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 O OTE φταίει για ΟΛΑ εκτός από την λαμογιά και την γυφτιά των εναλλακτικών.Κορυφή είναι που είπαν σε έναν γνωστό μου σε ιδιόκτητο δίκτυο την δικαιολογία "Φταίει ο ΟΤες" και το τι γαμ***δια τους έσυρε δεν λέγονται συμπληρώνοντας στο τέλος" ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ¨ΕΧΕΙ Ο ΚΩ****ΤΕ στο δίκτυο ΣΑΣ?"
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 O OTE φταίει για ΟΛΑ εκτός από την λαμογιά και την γυφτιά των εναλλακτικών.Κορυφή είναι που είπαν σε έναν γνωστό μου σε ιδιόκτητο δίκτυο την δικαιολογία "Φταίει ο ΟΤες" και το τι γαμ***δια τους έσυρε δεν λέγονται συμπληρώνοντας στο τέλος" ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ¨ΕΧΕΙ Ο ΚΩ****ΤΕ στο δίκτυο ΣΑΣ?" Βασικά αν ο υπάλληλος ήξερε τη δουλειά του σωστά θα του έλεγε πως το τελικό κομμάτι του ιδιόκτητου δικτύου κάθε παρόχου, ακόμα και του ΟΤΕ, είναι το κρατικό καλώδιο "της γειτονιάς", το λεγόμενο Last mile, που μια μέρα που ο Θεός κοιμότανε , η κυβέρνηση ανέθεσε τη συντήρηση και ενεργοποίησή του στον ΠΟΤΕ, καλώς ή κακώς. Δηλαδή έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Όπως καταλαβαίνεις από τότε οι αιτήσεις του "παρόχου" ΟΤΕ ενεργοποιούνται σε 5 ημέρες, ενώ των άλλων παρόχων , "κάπου σκοντάφτουν" και θέλουν 2-3 μήνες. Δεν αναφέρω καν τις περιπτώσεις που το κρατικό καλώδιο είναι κομμένο, χαλασμένο, δεν υπάρχει καν, καταλλήγει σε άλλο δήμο οπότε λόγω χιλιομετρικής απόστασης δεν παίζει η adsl και φυσικά εναέριες παρανομίες με μονοκατοικίες να μοιράζονται καλώδια!!! Όσο για τις βλάβες, πρέπει κάθε φορά να δηλώνει ο πάροχος 5 φορές μέχρι να ξυπνήσει ο καλός συντηρητής ΠΟΤΕ. Αυτός ο γνωστός σου είναι τώρα στον ΠΟΤΕ? Τις καλησπέρες μου σε άλλο ένα victim!!! Παίζει να χαιδεύει και το μούσι του ότι "έγραψε τους παρόχους" και γύρισε στον ΠΟΤΕ. Τόσο όρθιος κοιμάται. Δε λέω ότι οι πάροχοι είναι καλοί. Αλλά το δίκτυό τους πετάει, με μεγάλο πρόβλημα την τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
MaTRiX57 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Η απόφαση είναι σωστή... Φτάνει η π@π@ρολογία δε πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ... Απλά πληρώνεις ΑΛΛΗ τιμή και έχεις ΑΛΛΕΣ υπηρεσίες! ΣΙΓΟΥΡΑ η επιτροπή θα έπρεπε να λάβει γνώση και τις καταγγελίες απο χρήστες εναλλακτικών για τα τρίμηνα και εξάμηνα αναμονής, για τις μέρες χωρίς τηλέφωνο, για το κολλήματα κλπ κλπ κλπ Απλά και ωραία!!
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Η απόφαση είναι σωστή...Φτάνει η π@π@ρολογία δε πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ... Απλά πληρώνεις ΑΛΛΗ τιμή και έχεις ΑΛΛΕΣ υπηρεσίες! ΣΙΓΟΥΡΑ η επιτροπή θα έπρεπε να λάβει γνώση και τις καταγγελίες απο χρήστες εναλλακτικών για τα τρίμηνα και εξάμηνα αναμονής, για τις μέρες χωρίς τηλέφωνο, για το κολλήματα κλπ κλπ κλπ Απλά και ωραία!! Δηλαδή πόσο καλύτερες είναι οι υπηρεσίες ΠΟΤΕ ώστε να αξίζουν τόσο παραπάνω??
kfyros Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δηλαδή πόσο καλύτερες είναι οι υπηρεσίες ΠΟΤΕ ώστε να αξίζουν τόσο παραπάνω?? Δεν είναι θέμα καλύτερων υπηρεσιών.Θέμα τιμολογιακής πολιτικής είναι. Άλλοι στα παίρνουν λέγοντας τα πάγια και άλλοι λέγοντας τα συνδρομή. Είναι σίγουρα ακριβότερος από τους εναλλακτικούς, αλλά προφανώς γνωρίζουν στον ΟΤΕ ότι το μερίδιο που θα χάσει από τους εναλλακτικούς δεν είναι ικανό να τον ταρακουνήσει , είτε γιατί οι επενδύσεις που χρειάζονται για να τον ανταγωνιστούν είναι τεράστιες και δεν θα τις κάνουν, είτε γιατί με την προβληματική εξυπηρέτηση των εναλλακτικών θα κοπεί το ρεύμα φυγής από τον ΟΤΕ. Προφανώς έχουν υπολογίσει ότι δεν έχουν αρκετή δύναμη οι εναλλακτικοί για να τον κάνουν να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική. Ας μην ξεχνάμε και την πανελλαδική κάλυψη του ΟΤΕ, ενώ στους εναλλακτικούς μιλάμε μόνο για Αθήνα και λιγότερο για Θεσ/νίκη. Παραέξω, μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά....
Tigran Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ο ΟΤΕ σου έλεγε "δώσε μου 20Ε επειδή χρησιμοποιεις τη γραμμή μου", ενώ οι εναλλακτικοί σου λένε "δώσε μου 20Ε για να έχεις απεριόριστες κλήσεις". Αυτη ειναι η μεγάλη διαφορά που επιτρέπει στους εναλλακτικούς να λένε οτι δεν έχουν πάγιο και με το δίκιο τους. Μπορεί να φαίνετε υπερβολικό, αλλά η φράση στη διαφήμιση της HOL, οτι πληρώνεις "αέρα"(απευθυνόμενος στο πάγιο του ΟΤΕ), ειναι ίσως η πιο ρεαλιστική. Εδώ και πόσα χρόνια πληρώνουμε τζάμπα και βερεσέ κάτι κωλοκαλώδια που εγκαταστάθηκαν δε ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια πρίν και ούτε μια βασική συντήρηση δε τα κάνουν. Όσο χάλια κι αν ειναι στην Forthnet και στην οποιαδήποτε Forthnet, εγώ στον ΟΤΕ δε ξαναγυρίζω. Αν η Forthnet παίζει μια φορά με την νοημοσύνη μου μέσω αυτής της διαφήμισης, τότε ο ΟΤΕ έπαιζε τα τελευταία 20 χρόνια μαζί της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα