Προς το περιεχόμενο

Τέλος εποχής και για το TorrentSpy

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης torrents του διαδικτύου έκλεισε τις ηλεκτρονικές τις πόρτες πριν από μερικές ημέρες.

Οι ιθύνοντες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως πρόκειται για απόφαση που πήραν οι ίδιοι, ωστόσο είναι πασιφανές ότι έρχονται στο προσκήνιο τα επακόλουθα της απόφασης διεθνούς δικαστηρίου, που δικαίωσε την MPAA. Όπως φαίνεται, οι κατηγορίες περί καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων από την πλευρά των εταιρειών κρίθηκαν αληθείς.

O αγώνας της βιομηχανίας για καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης λογισμικού συνεχίζεται ακάθεκτος και τουλάχιστον σε αυτή τη μάχη το εμπόριο βγήκε κερδισμένο. Ωστόσο, θα χρειαστούν πολλές ακόμα προσπάθειες για να αρχίσει να φαίνεται φως στο τούνελ…

Source.png Πηγή: cosmo.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει λογος ανησυχίας. Πιστευω οτι ποτε δεν θα καταπολεμήσουν την παρανομη διακίνηση. Btw, σε αυτο το site δεν εμπαινα γιατι μου φαινεται οτι εiχε πολλα spyware.

ΥΓ. Εσενα δεν σου μιλαω γιατι εισαι bot της ΜΡΑΑ

δυστυχώς όταν χάνεται μια μάχη κάποιοι ενθαρρύνονται. το σιτε ήταν πολύ έγκυρο και από τα παλαιότερα του χώρου. και το σημαντικότερο...

ΔΕΝ φιλοξενούσε αρχεία στους σερβερ του. ήταν μια απλή μηχανή αναζήτησης όπως το google (απλά εξειδικευμένη για torrent) το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις μάλλον παγκόσμιες και για να δούμε που θα βγει..

είδη ακούγεται πως το rapidshare αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα με τα Mp3 του..

μήπως είναι καιρός για νέες μεθόδους?

• Super Moderators

το οποίο είχε κάνει disable τα comments για το κάθε torrent με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι σίγουρος κάποιος για το αν κάποιο torrent ήταν fake or not :P

Μέχρι και κατηγορία για film noir είχε.

private trackers ftw...

Δεν έχω βρει κανένα με film noir πάντως. Ούτε με συλλογές country.:devil: Aλλά ναι δεν είμαι trendy να ακούω βανμπούρεν

Μέχρι και κατηγορία για film noir είχε.

Δεν έχω βρει κανένα με film noir πάντως. Ούτε με συλλογές country.:devil: Aλλά ναι δεν είμαι trendy να ακούω βανμπούρεν

δεν ξερεις πως να ψαξεις τοτε..

lulzcaptureyz0.jpg

lulcaptureax2.jpg

oxi pms :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...