varemarious Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλημέρα και καλό μήνα.. Έχω το εξής πρόβλημα...έχω ένα πι σι το οποίο δεν έκανε boot διότι ένα αρχείο συστήματος ήταν κατεστραμένο..μόλις το είδα έβαλα το δισκάκι των Windows για να το κάνω repair, μόλις φτάνω στο repair διαπιστώνω ότι δεν έχω σημειώσει πουθενά ποιό αρχείο μου λείπει , οπότε ξανά restart και περιμένω να μου βγάλει το σφάλμα... όμως τίποτα... Τα Windows ξεκινάνε κανονικά..και πρόβλημα δε φαίνεται... Το ερώτημα είναι το εξής: α) Το δισκάκι των Windows έκανε μόνο του repair δίχως να το ορίσω ? β) είναι κάτι προσωρινό και θα περιμένω να το ξαναβγάλει ? γ) εαν κάνω επικόληση το system των Windows απο άλλο υπολογιστή θα διορθωθεί τίποτα ή θα τα κάνω όλα μπάχαλο ? δ) Επίσης όταν κάνουμε boot απο το δισκάκι στην αρχή λέει push F2 for repair windows system automatically ...εαν το κάνω αυτό θα μου λύσει όλα τα προβλήματα? ή θα είναι σαν ένα μικρό φορμάτ και ότι έχω μέσα απο προγράμματα θα χαθούν ? Υ.Σ. Θέλουμε να αποφύγουμε το φορματ και δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιό αρχείο είναι/ήταν το κατεστραμένο... (το μόνο που θυμάμαι αμυδρά είναι ότι στην διαδρομή ανέφερε κάπου το config αν βοηθάει κάπου αυτό)
alex2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Όχι πολύ απλά μπορεί να έστρωσε μόνο του.(εννοώντας να έφαγε κόλλημα και να μην έβρισκε το αρχείο...όχι να πήρε την πρωτοβουλία και να το αντέγραψε από κάπου μόνο του ) Εμένα για παράδειγμα στο laptop μου έχει γίνει ρουτίνα να μου πετάει error στο boot όταν ξεκινάω το pc έχοντας usb stick ή external HD διαφορετικούς από ότι όταν τον έκλεισα.Αλλά το έχω συνηθίσει πια και κάνω ένα restart και όλα ρολόι. Επειδή δεν έχω ψάξει τα win σε μεγάλο επίπεδο....κάποιος θα υπάρχει που να μπορεί να το δικαιολογήσει αυτό πέρα από μένα.
varemarious Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δεν νομίζω να έστρωσε μόνο του διότι δεν λειτούργησε η διαδικασία κλείνω και ξανανοίγω τον υπολογιστή...επειδή μου το έλεγε ξεκάθαρα .."Τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν επειδή αυτό το αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμένο" οπότε η μόνη λύση ήταν το repair
varemarious Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εμένα για παράδειγμα στο laptop μου έχει γίνει ρουτίνα να μου πετάει error στο boot όταν ξεκινάω το pc έχοντας usb stick ή external HD διαφορετικούς από ότι όταν τον έκλεισα.Αλλά το έχω συνηθίσει πια και κάνω ένα restart και όλα ρολόι. . νομίζω εαν κάνεις ένα update στη μητρική σου μπορεί να το λύσεις ή αν πάς στα βιος και ορίσεις να μην κάνει boot απο add/removable cards
alex2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 To laptop είναι παλιό και δεν έχει καν αυτήν την δυνατότητα....δυστυχώς!
varemarious Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 κάποιος παιδιά κάποιο φώς στον ορίζοντα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.