Προς το περιεχόμενο

Δικαστηριο για 50ρακι?!

paul_w810i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι μεν χρειάζεται η συμβουλή δικηγόρου αλλά όχι κι ότι αν δεν πάει με δικηγόρο θα τον εκτελέσουν (και μάλιστα λόγω... συντεχνιακής αλληλεγγύης).

Απλώς, σε περιπτώσεις αναβολής, καλό είναι να ξέρει κάποιος τι θα πει - ο,τιδήποτε παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να κάνει κακό...

Για μια στιγμη τρομαξα, δεν εχω δικηγορο να φωναξω. Πιστευω οτι με το να πω την αληθεια θα παω και πιο χαλαρος εκει και ειναι το καλυτερο που εχω να κανω η αλλιως το λιγοτερο κακο μετα απο ολες τις μ@λ@κιες που εχω κανει :/

Ολο το φορουμ αυτο μ' εχει βοηθησει απιστευτα στο να μου φυγει το αγχος που στην ουσια ηταν το κυριοτερο μου προβλημα! Ευχαριστω για μια ακομη φορα...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν είναι ο klainmaingr ο topic creator... :P

Δεν αναφερόμουνα στον klainmaingr :-) απλά διάβασα την εξέταση και μου φάνηκε εύκολη από τη στιγμή που οδηγάς κιόλας ! Και απώρησα λέω πως τα καταφέρε ????:-)

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι μεν χρειάζεται η συμβουλή δικηγόρου αλλά όχι κι ότι αν δεν πάει με δικηγόρο θα τον εκτελέσουν (και μάλιστα λόγω... συντεχνιακής αλληλεγγύης).

Απλώς, σε περιπτώσεις αναβολής, καλό είναι να ξέρει κάποιος τι θα πει - ο,τιδήποτε παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να κάνει κακό...

Φίλε paredwse, έχω μείνει με την εντύπωση (από άλλα topics) ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ έχεις κάποια σχέση με "νομικά" (αν όχι δικηγορείς) , πράγμα που ναι μεν δεν ισχύει με 'μενα , αλλά επειδή την έχω περάσει την συγκεκριμένη ιστορία (έλλειψη διπλώματος κλπ), θυμάμαι φίλο (οικογενειακό) δικηγόρο που είχε ενημερωθεί και ήταν παρών, να μου λέει ακριβώς αυτά που προανέφερα, και αν και δεν ζω την "καθημερινότητα" των δικαστών/δικηγόρων στο πετσί μου, η κουβέντα που μου είπε δεν μου φάνηκε καθόλου παράλογη...

Έτυχε δε και παραβρέθηκα επίσης ΑΚΡΙΒΩΣ σε τέτοια περίπτωση, όπου ένας πιτσιρικάς "ξεβράκωτος", παρουσιάστηκε χωρίς δίπλωμα και δικηγόρο, και την άρπαξε στ' αυτιά...

Δεν λέω ότι είναι Ο κανόνας, αλλά νομίζω καλά έκανα και μετέφερα την "εμπειρία" μου, μόνο και μόνο για να την λάβει υπ' όψιν του το παιδί που άνοιξε το θέμα, για να ΜΗΝ βρεθεί προ εκπλήξεως, τουλάχιστον...Στη θέση του, έστω και "από σπόντα" γνωστό δικηγόρο, θα πήγαινα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να συμβουλευτώ, έστω για να προτείνει αυτό περί προσκόμισης "χαρτιού από γιατρό" (ή οχι) για να πάρει έστω αναβολή...

Δεν προσπαθώ να το "τρομοκρατήσω" το παιδί...Να τον κάνω να "κινηθεί" μάλλον...

Δημοσ.

LOL απλά...

Μεγάλο λόγο μην πείς... που λένε;

Περίμενα απο ένα φίλο μου να του πάρω μια vespa που έχει για να κινούμαι μέσα στο κέντρο για δουλειές. Για κάποιο ανόητο λόγο είχα την εντύπωση οτι ήταν 50cc ενώ πρίν λίγο έμαθα οτι είναι 125cc.

Μιάς και μέχρι τώρα χρησιμόποιουσα είτε αυτοκίνητο είτε 50cc μηχανάκι δέν είχα βγάλει δίπλωμα για μηχανή.. (είχα την μικρή άδεια).

Οπότε λοιπόν πρέπει να βγάλω το συντομότερο δυνατόν για να μην με αφορά και εμένα το θέμα :P

Ξέρει κάποιος σχετικές τιμές/χαρτιά/χρονικό διάστημα/τύπο εξετάσεων;

Ευχαριστώ.. :D

(κοίτα να δείς) :P

Δημοσ.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος, ούτε για 50άρι είσαι καλυμμένος, με το δίπλωμα αυτοκινήτου. Παλαιότερα τουλάχιστον, υποχρεούσουν να δώσεις έστω οδήγηση.

Οι απορίες σου όλες πακέτο στην κοντινότερη σχολή οδηγών, που υποχρεωτικά πρέπει να πας για τα 125, και νομίζω ότι είναι γύρω στο 300άρι (όλα μαζί) ;

Δημοσ.

Έχω την άδεια της τροχαίας για 50.. Τεσπά τώρα θέλω δεν θέλω θα πάω να το πάρω κ αυτό κ μετά μου μένει η ιστιοπλοοία όταν ανοίξει λίγο ο καιρός ;)

300ρι μακάρι να είναι αλλα νομίζω πως η λυπητερή θα είναι αρκετά παραπάνω.. Θα ξέρω αύριο ;)

Δημοσ.

Για την ιστορία..

*2 φωτογραφίες έγχρωμες

*ΑΦΜ (έγγραφο)

*Ταυτότητα

*Δίπλωμα (αν έχεις αυτοκινήτου)

Αρχικά παράβολα 75?

Δίνεις πρώτα θεωρία (χαζοτέστ)

5 μαθήματα με μηχανή

Δίνεις εξέταση την επόμενη κιόλας εβδομάδα..

Αυτά.

Σύνολο μαθήματα + αρχικά παράβολα + Εξέταση = 300?

Αίντε να πάει στα διάλα και αυτό..

*Διευκρίνηση : Είτε δώσεις για μηχανή μεγάλου κυβισμού είτε για 125 τα έξοδα είναι τα ίδια (οπότε προφανώς πάμε για τη μεγάλη)

Δημοσ.

Το πρωι παω για δικαστηριο λοιπον, ευχομαι να παρω την κωλοαναβολη να μου φυγει το αγχος που με εχει κατακλυσει τις τελευταιες μερες :/

Αντε να δω τις αντιδρασεις του δικαστη... :P

Δημοσ.

Φυσικα δεν τα ειπα οπως σχεδιαζα, αλλα καλα ηταν. Ρωτησα αν γινεται να παρω αναβολη. Ειπα οτι ειμαι 20 οταν με ρωτησαν, οπως επισης αν εχω κανει τιποτα για το διπλωμα και ειπα οτι εχω δωσει αλλα κοπηκα. Το επαιξαν λιγο δυσκολοι αλλα μου εδωσαν ευκολα την αναβολη με την δικαιολογια οτι ειναι η πρωτη φορα που ειχα δικαστηριο :/

Ο εισαγγελεας ηταν ενας τυπος... για μπουνιες... Ολο ψωνιο το υφακι του πφφφφ :P

Και λοιπον μου εδωσαν αναβολη για 2 μηνες, αν και στους αλλους που ζητησαν αναβολη εδωσαν 6 αλλα τεσπα. Ολα καλα λοιπον,τσαμπα το αγχος.

Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ ολους οσους συμμετειχαν εδω :-)

Και τωρα το διπλωμα επιτελους!

Δημοσ.
χαχα τραγικα δικαστηρια αν ολοι περνουν αναβολες γιατι κανουν δικαστηρια

Ειδα καποιους να παιρνουν προστιμα 3,000€ αλλους 4 μηνες φυλακη κλπ κλπ

Και δε καταλαβα, εσυ με ηθελες μεσα?? :P

Δημοσ.

για ποιο λογο επαιρναν προστιμα 3χιλ?οχι επειδη ξεχασαν το διπλωμα παντως...

μην ανησυχεις οι φυλακες που ριχνουν ειναι καποια ε.την καθε μερα...

κοιτα στην περιπτωση σου εννοειτε πως δεν επρεπε να σου δωσουν αναβολη ειχες απο τα 16 σου να βγαλεις διπλωμα δηλ 4 χρονια κ συ τους εγραψες κ κυκλοφορουσες κανονικα.

βεβαια μεχρι εδω ολα καλα αλλα ετσι κ ειχες χτυπησει ανθρωπο ή αυτοκ. κ σε ετρεχε για βλαβες κτλ πιστεψε με θα το μετανιωνες που δεν εβγαλες διπλωμα.

Δημοσ.

Ειλικρινα το μηχανακι το οδηγουσα καπου για μισο χρονο πριν με πιασουν πρωτη φορα.

Μετα απλα το παρατησα. Τωρα που θα βγαλω διπλωμα πλακα πλακα να το ξαναζωντανεψω...

Το θεμα ειναι οτι 'συνηθως' δεν υπαρχουν ατυχηματα.

Δικαιο η αδικο ετσι ειναι το συστημα. Να παιρνεις αναβολη αν χρειαζεσαι, που εγω χρειαζομουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...