Προς το περιεχόμενο

Δικαστηριο για 50ρακι?!

paul_w810i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην το δικαστηριο αθωωνει τον παραβατη με το σκεπτικο οτι ειναι κριμα να αμαυρωθει το ποινικο του μητρωο για ενα πταισμα μια και ο παραβατης εβγαλλε το διπλωμα.*και το βρησκω σωστο

οσο αναφορα την ιταλια μεχρι προτεινος μπορουσες να οδηγεις χωρις διπλωμα 50 τωρα αλλαξε και θελει και αυτο διπλωμα.

παντως το γεγονος πως δεν περασε το διπλωμα δεν δηλωνει κατεμε τιποτα μιας και ολοι μας ξερουμε πως ειναι αυτο το διπλωμα .

απλως για μενα εκανε μεγαλο σφαλμα την τελευταια στιγμη να σκεφτει να βγαλλει το διπλωμα αφου ηξερε οτι ενα δικαστηριο τον περιμενει...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά συμφωνώ με το σκεπτικό που παρουσίασε ο paredwse, αλλά έχω 2 σχόλια:

1. Ο δικαστής δεν είναι δάσκαλος, και αυτή η νοοτροπία της διδαχής από τους δικαστές είναι λανθασμένη κατά την άποψη μου και αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος.

2. Εφόσον είναι ειλημμένη η απόφαση, ας αναλάβει η ΕΑ την υποχρέωση να ελέγχει μετά την πάροδο κάποιου χρόνου (12 μήνες ίσως) αν έχει δίπλωμα ο παραβάτης αλλιώς αυτόματα να ισχύει (εξοντωτική) ποινή καθορισμένη από το νόμο, δίχως δικαστήρια, δίχως τίποτα άλλο.

Αυτά, ενδιαφέρον θέμα.

Δημοσ.

Ποιό δίπλωμα ρε παιδιά;Ποια μαθήματα;Τι λέτε;

Για ένα 8ρι σε κώνους 20μ ο ένας απο τον άλλο;

Όποιος λέει παραπάνω οτι το δίπλωμα σε κάνει να ξέρεις να οδηγείς δεν έχει γνωστούς που πλήρωσαν (άλλωστε τελευταία μόνο έτσι περνάς) και δεν ξέρουν το θεό τους απο οδήγηση;

Ο κολλητός μου έχει δίπλωμα αυτοκινήτου εδω και αρκετά χρόνια... Αλλα δεν έχει πιάσει και αυτοκίνητο απο τότε που το πήρε.. Αυτό τον καθιστά ικανό οδηγό; Ξέρω παιδούδια 15χρονα που θα οδηγήσουν καλύτερα απο αυτόν..

Αντίστοιχα πήρε στα χέρια του μηχανάκι πρότεινως και έβγαλε δίπλωμα τώρα τελευταία.. Ε δέν παλεύεται στο δρόμο.. Δίπλωμα όμως έχει.. Αντίστοιχα κάτι 16χρονα ξέρουν σίγουρα να οδηγούν καλύτερα απο αυτόν... Το δίπλωμα σε κάνει να ξέρεις οδήγηση..φφ... Αν το δίπλωμα είχε ενδελεχείς εξετάσεις θα το καταλάβαινα.. Αλλα ένα 8ρι δεν διασφαλίζει οτι αυτός που θα πάρει το δίπλωμα δεν είναι @@δας η αφηρημένος η κάγγαρος ωστε μόλις φύγει απο την εξέταση να βαράει 2ες για να σηκώνει το "παπί"..

Επίσης για το 50ρι...

Οι εξετάσεις γίνονται στην τροχαία...

Για να δώσεις εξετάσεις πρέπει να πάς εκεί με δικό σου μηχανάκι.. κράνος κτλ..

Ε ΠΩΣ ΣΤΑ @@ πας ως εκεί; Κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας; Η θα πληρώσεις σε σχολή (που δεν απαιτούνται μαθήματα) ωστέ να πάς με τον "δάσκαλο" (lol) για να δώσεις...

Το 50ράκι είναι λίγο πιο εύκολο στην οδήγηση απο το ποδήλατο... Καλό είναι να έχεις φυσικά δίπλωμα για να μην πρήζεσαι όταν σε σταματάνε για έλεγχο... Αλλα δεν είναι και τόσο τραγικα τα πράγματα όπως τα λέτε όσοι λιθοβολείτε αυτόν που ξεκίνησε το πόστ..

Δημοσ.

Το συμπέρασμα είναι οτι όλοι μπορούν άνετα να είναι κάτοχοι διπλώματος, αφού και αυτοί που δέν καταλαβαίνουν τίποτα μπορούν να το πάρουν με λάδωμα πόσες φορές ευκολότερα μπορούν να το πάρουν αυτοί που καταλαβαίνουν ακόμα και χωρίς λάδωμα. Το ζήτημα είναι απο κεί και πέρα τί κάνουν, άν βγαίνουν έστω και με δίπλωμα χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα να οδηγήσουν στην εθνική, όπως στρώσουν θα κοιμηθούνε, οι ίδιοι θα είναι υπεύθυνοι για ότι πάθουν.

Το πρόβλημα είναι τί γίνεται με τα μικρά 16 - 17 χρονών που μπορεί να καταλαβαίνουν να οδηγούν καλύτερα σε σχέση με πολύ μεγαλύτερους τους αλλά δέν έχουν δίπλωμα. Αφού η νομοθεσία έχει σάν κατώτερο χρόνο τα 18 χρόνια ας περιμένουν να κλείσουν τα 18 και θα αποκτήσουν το δίπλωμα αμέσως, ώς τότε δέν θα πρέπει να κυκλοφορήσουν με αυτοκίνητο διαφορετικά άν αυτό θεωρείται άδικο ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ έτσι ώστε να μπορείς να αποκτήσεις δίπλωμα αυτοκινήτου απο τα 12!!!

Αυτή είναι η λύση.

Δημοσ.

Για ένα 8ρι σε κώνους 20μ ο ένας απο τον άλλο;QUOTE]

Και καλά πως κόπηκες ρε παλικάρι ???? Με 1 8αρακι ????:-) Παντώς καλή τύχη.

Σαν επιπτώσεις από το δικαστήριο ξέρει κανένας ποιες είναι ?

Δημοσ.

Εγώ έφτυσα αίμα μέχρι να το πάρω γιατί δέν είχα την φαεινή ιδέα να λαδώσω όπως οι άλλοι. Δέν ξέρω και τί τιμές ζητάνε υπάρχουν σπέσιαλ ακριβά και φθηνά λαδώματα?

Μήπως πρέπει να ανοίξουμε κανα ψιλικατζίδικο λαδωμάτων?

Δημοσ.

Όταν έδινα εγώ, πριν 3-4 χρόνια, μου είχε πει ο δάσκαλος τις ταρίφες τους, οι οποίες απ' όσο κατάλαβα, πάνε και λίγο ανάλογα με την περιοχή, δηλαδή όσο πιο 'καλή περιοχή', τόσο πιο πολλά είναι το minimum λάδωμα. Μου είχε πει, οτι το ελάχιστο ποσό είναι 100 ευρώ έκαστος (και είναι 2), αλλά μερικοί τα θεωρούν πολύ λίγα, και μπορεί να θέλουν και 150 ευρώ έκαστος. Επίσης, εγώ σκέφτομαι με το ταπεινό μου το μυαλό, οτι ποιός μου λέει εμένα οτι οι εξεταστές δεν τα έχουν κάνει πλακάκια με τον δάσκαλο και κονομάει και αυτός το κατιτίς του. Εντάξει, αυτό δεν μου το είπε ο δάσκαλος, αλλά το σκέφτομαι εγώ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για ένα 8ρι σε κώνους 20μ ο ένας απο τον άλλο;

Και καλά πως κόπηκες ρε παλικάρι ???? Με 1 8αρακι ????:-) Παντώς καλή τύχη.

Σαν επιπτώσεις από το δικαστήριο ξέρει κανένας ποιες είναι ?

δεν είναι ο klainmaingr ο topic creator... :P

Δημοσ.

δεν θα κοπηκε στα πρακτικα στην θεωρεια θα κοπηκε...(κ μπορουν να δωσουν εως 25φορες:P)

οπως κ να χει ειχες 2 χρονια ηταν μλκ που το αφησες τελευταια στιγμη.

κανα προστιμο θα ειναι στο δικαστηριο ακομη κ αν δεν εχεις διπλωμα.

θυμαμαι τοτε που ειχα παει με 100αρη κ με αναγκασαν να παρω καποιου αλλου που ηταν εκει :P

Δημοσ.
δεν είναι ο klainmaingr ο topic creator... :P

Ναι.. έλεος.. να κοπώ στο 50ράκι :P

Αλλα όντως αμα δεν έχεις κανονικό δίπλωμα πρέπει να δώσεις θεωρία απο την αρχή...

Στη θεωρία πάεισ το διάλο..

Ξέρω αρκετούς που κόβονται..

Αντε.. συγχωρεμένος :P

Δημοσ.

Παιδια το ξερω οτι εκανα μλκια, το ξερω οτι δεν επρεπε να δωσω ουσιαστικα την τελευταια στιγμη, απλα ημουν αρκετα διαβασμενος και ετυχαν 2 ερωτησεις που ΔΕΝ απαντησα σωστα. Και τωρα αυτο που ρωτησα ειναι τι θα γινει στο δικαστηριο, και αν υπαρχει τροπος να παρω αναβολη και οχι να τη 'γλιτωσω' με προστιμο.

Εκανα λαθος και το γνωριζω,και δεν ειναι "50ρακι ειναι ρε μλκ ελεος", ειναι η ιδια θεωρια που δινει κανεις για αυτοκινητο. Γιατι να χρειαζεται να γνωριζω την αιτια του μαυρου καπνου στα πετρελαιοκινητα αμαξια?Δε χρειαζεται. Αλλα πρεπει να το ξερω...

Ενα ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον ολων [και αυτων που με κραξανε] :-)

Και παιζει να παω να τους πω στα ισα οτι εδωσα αλλα κοπηκα. Οτι δεν ειχα χρονο να δωσω εφ' οσων δε χρησιμοποιουσα καθολου το μηχανακι [αληθεια, παρατημενο ειναι:lol:]. Και γενικα οτι ειμαι στη διαδικασια να δωσω, δηλαδη το μονο που χρειαζομαι ειναι λιγος χρονος. Δε παιζει να μη το παρω με την επομενη ελεος....

Γουελ?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Και παιζει να παω να τους πω στα ισα οτι εδωσα αλλα κοπηκα. Οτι δεν ειχα χρονο να δωσω εφ' οσων δε χρησιμοποιουσα καθολου το μηχανακι [αληθεια, παρατημενο ειναι:lol:]. Και γενικα οτι ειμαι στη διαδικασια να δωσω, δηλαδη το μονο που χρειαζομαι ειναι λιγος χρονος. Δε παιζει να μη το παρω με την επομενη ελεος....

Γουελ?

Ναι, αν δεις ότι δεν προεδρεύει καμιά βλαμμένη που μοιράζει ποινές λες κι ήταν στραγάλια, πες στα ίσα "έδωσα να περάσω, κόπηκα για μία ερώτηση, δεν χρησιμοποιώ καθόλου το μηχανάκι, εκείνη την ημέρα ήταν μια έκτακτη ανάγκη, δεν το οδηγώ τώρα, θα δώσω και θα περάσω".

Απλά κι όμορφα.

Δημοσ.

Πας σε δημοσιο νοσοκομειο κανεις μια εισαγωγη για την μεση σου κ οτι θες ξεκουραση χ μερες. τους λες για ποιο λογο το χρειαζεσε κ θα σε βοηθησουν.

Δημοσ.
Πας σε δημοσιο νοσοκομειο κανεις μια εισαγωγη για την μεση σου κ οτι θες ξεκουραση χ μερες. τους λες για ποιο λογο το χρειαζεσε κ θα σε βοηθησουν.

Λες ε;

Εγώ νομίζω ότι κανείς δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε "τέτοια" διάγνωση - εκτός κι αν είναι γνωστός.

Γνώμη δικιά μου, πας σε φίλο δικηγόρο, και σε συμβουλεύει ΑΥΤΟΣ τί να κάνεις για να μην φας τρελλή καμπάνα. Αν σου πει ΑΥΤΟΣ για χαρτιά από γιατρούς...τότε καν' το.

Και υπ΄όψιν, αν πας ΜΟΝΟΣ σου σε δικαστήριο (απουσία δικηγόρου) ΧΩΡΙΣ δίπλωμα....κλαφ' τα. Διότι συνάφι είναι, και η απουσία δικηγόρου (κλέφτες θα γίνουνε αυτοί; ) "προκαλεί" την έδρα...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Και υπ΄όψιν, αν πας ΜΟΝΟΣ σου σε δικαστήριο (απουσία δικηγόρου) ΧΩΡΙΣ δίπλωμα....κλαφ' τα. Διότι συνάφι είναι, και η απουσία δικηγόρου (κλέφτες θα γίνουνε αυτοί; ) "προκαλεί" την έδρα...

Συγγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι μεν χρειάζεται η συμβουλή δικηγόρου αλλά όχι κι ότι αν δεν πάει με δικηγόρο θα τον εκτελέσουν (και μάλιστα λόγω... συντεχνιακής αλληλεγγύης).

Απλώς, σε περιπτώσεις αναβολής, καλό είναι να ξέρει κάποιος τι θα πει - ο,τιδήποτε παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να κάνει κακό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...