Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: Audio cd γράφει από mp3 tracks? Κι αν όχι, ποιό πρόγραμμα μπορεί να το κάνει καλά; (Προσπαθώ να καταργήσω πλήρως το Nero όπως καταλάβατε)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω την εντύπωση οτι μπορείς απο τα tools του προγράμματος να δημιουργήσεις ένα .cue αρχείο απο .mp3, και να το κάψεις μετά σαν image file. Ούτε είμαι σίγουρος αν το κάνει, ή αν το κάνει εξίσου τέλεια όπως καις δεδομένα. Πάντως εξαιρετικό για audio cd είναι το επίσης freeware Burrrn. Εύχρηστο και πολύ καλό. Το μόνο, μα στο μόνο που δεν κάνει, είναι να μετατρέπει Mp3 με συχνότητα 48 kHz.

Δημοσ.
Καλα ε,ειδικα το:

* Added: Support for burning APE/FLAC/WV files with an embedded CUE sheet as if they were normal image files.

"σκοτωνει" τωρα!

Μολις απεγκατεστησα το Nero απο το pc.

Απίστευτα χρήσιμη προσθήκη!!! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του ImgBurn! Εννοείται πως εδώ και καιρό έχει ανατικαταστήσει πλήρως το Nero και από το δικό μου pc! :-D

Δημοσ.

Έκανα ένα μικρό donation στους δημιουργούς. Το αξίζουν.

Από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ αυτό αντί του nero.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το Imgburn απο τότε που πρωτοβγήκε. Τις δύο τελευταίες φορές που προσπάθησα να γράψω ένα dl dvd με παιχνίδι τοθ xbox 360, παρότι έχω γράψει πάρα πολλά στο παρελθόν, μου έβγαλε μήνυμα: "Error failed to set L0 data zone capacity". Με επανάληψη δεν γινόταν τίποτα. Αλλά πάτησα συνέχεια, μου έβγαλε άλλο σφάλμα, μετα ξαναπροσπάθησα, ξαναπάτησα συνέχεια και γράφτηκε.

Βέβαια δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, καθώς πιστεύω πως όλο και κάποιο δισκάκι θα μου καταστρέψει. Αλλά γιατί μου το κάνει αυτό τελευταία;

Δημοσ.

Έχω βάλει κι εγώ το ImgBurn εδώ και ένα μήνα και πραγματικά είναι τρομερό!

Το Nero μου είχε σπάσει τα νεύρα τελευταία με διάφορα περίεργα (στο iso δεν παίρνει πάνω από 15 χαρακτήρες στο label όπως και να βάλω τις ρυθμίσεις του). Αφήστε δε που το ImgBurn είναι μόλις 2mb πρόγραμμα και έχεις άπειρες επιλογές. Όλα τα υπόλοιπα προγράμματα που περιέχει το Nero ποτέ δε με ενθουσίασαν και δεν τα χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς.

Με λίγα λόγια ζήτω το ImgBurn!

Δημοσ.

Δεν έφταιγε το Nero. Το ISO-9660 ούτως ή άλλως έχει μικρό volume label limit (νομίζω 12), τα specifications του είναι έτσι. Προφανώς, το ImgBurn σου έφτιαξε και Joliet file system, όπου το char limit του volume label είναι μεγαλύτερο. Και υποστηρίζει και πιο ευρύ character set, με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι ο χαρακτήρας κενού.

Κατά τα άλλα, με τα σχόλια περί αξιοσύνης του προγράμματος θα συμφωνήσω απόλυτα.

Δημοσ.

Εγώ τελικά τι να κάνω αφού χρησιμοποιώ ήδη verbatim; Έχει διαφορά αν είναι singapore ή απο αλλού; Γιατί το καινούριο πακέτο που έχω κάνει τα νερά. Πως το ελέγχω;

Δημοσ.

Δίκιο έχεις, τα προηγούμενα είχαν Media type id 001, και τα καινούρια έχουν 003. Αν είμαι σωστός αυτό εννοούσες. Τέλος πάντωω, είναι και πολλά, όχι 2-3. Θα συνεχίσω με αυτά, και βλέπουμε

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση. Για να γραψω audio cd παταω την επιλογη "Create CD CUE File". Δεν βλεπω ομως επιλεγες για normalize των τραγουδιων, καθως και για να κανει remove silences απο τα τελειωματα του καθε τραγουδιου. Μπορει να βοηθησει καποιος;

Επισης αν εχω το Imgburn, χρειαζομαι τα shrink και decrypter ή οχι;

Επεξ/σία από Luxx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...