Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις 2008

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στις ρυθμισεις προφιλ λεει

Your date of birth and age are displayed in several places on the forum. Only the administrator will have access to your date of birth should you choose to hide it via the privacy option below.

Please contact the Administrator if your date of birth has changed.

Δημοσ.
στις ρυθμισεις προφιλ λεει

Your date of birth and age are displayed in several places on the forum. Only the administrator will have access to your date of birth should you choose to hide it via the privacy option below.

Please contact the Administrator if your date of birth has changed.

choose to hide it via the privacy option below

:-) και τελος οι παρεξηγησεις :P

Δημοσ.

βασικα δεν λογιζονται καν μαθηματικα κατευθυνσης αυτα...ακομα και εγω που εχω να δω 2 χρονια μαθηματικα ενα 90αρι το γραφα:P

αλλα αυτο δεν ειναι το ολο ποιντ του εσπερινου;:P

• Moderators
Δημοσ.

Πω καλα αυτο το τριτο και το τεταρτο ειναι παααρα πολυ δυσκολα...

:S

Δημοσ.

Ουφ τελείωσα με τη θεωρία του Προγραμματισμού ... :-) hehe, άντε θα ξεκουραστώ μέχρι τις 13:00 σερφάροντας στο διαδίκτυο (είναι από τις λίγες φορές που δεν το είπα Internet :-D) και μετά θα ξαναδιαβάσω λίγο τμηματικό - δομημένο προγραμματισμό, τεχνικές σχεδίασης αλγορίθμων, διερμηνευτή, συνδέτη, μεταγλωττιστή, χρήση της κάθε γλώσσας προγραμματισμού, πηγαίο-αρχικό-αντικείμενο πρόγραμμα (καταλάβατε νομίζω όσοι δίνετε αύριο, τα δυσκολούτσικα - και καλά :-D - κομματάκια ;)) και μετά άντε να δω καμιά άσκηση κ.τ.λ ... Θέλω να γράψω καλά, γιατί φυσική έκανα μαλακίες στις πράξεις δεν μου έβγαιναν κάποια νούμερα (παρόλο που έχω σωστά τις μεθοδολογίες) ... μα να έχω πιάσει ολόσωστα πρώτο και δεύτερο θέμα και να χάσω από πράξεις ? :-( Ε έκανα και κάποια άλλα λαθάκια, και έπεσα γύρω στο 17 ... :-( Αλλά φυσική ποτέ δεν ήμουν καλός, οπότε ευχαριστημένος είμαι ;)

Και μετά όσο όλοι εσείς θα λιώνετε στις παραλίες, βλέποντας ωραία κολ***κια, θα διαβάζω Οικονομία, που τουλάχιστον είμαι πάρα πολύ καλός :-) Έγραψα και Μαθ. Γεν. ένα 96 - 97, οπότε την έχουμε την ΑΣΟΕ :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδής,πάτε όλοι για πολυτεχνείο,ιατρική και νομική ε ?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω οσο καλα κι αν εγραψα σε ολα (εκτος μαθ κατ), με το εξαρι που εχω παρει εκει ειμαι μετα βιας στα 14500 μορια.... :-(

Δημοσ.

μόλις είδα και την ύλη στα εσπερινά...

έξω πιθανότητες

έξω ολοκληρώματα

έξω κεφάλαια 6,9,10 στον προγραμματισμό

μας δουλεύουν μου φαίνεται

• Moderators
Δημοσ.

Εξω 6/9/10 προγραμματισμο και ολοκληρωματα μαθ κατ?

Αααα θα παω να δουλεψω για να παω σε εσπερινο! :@

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...