andreapaog328 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 μπορώ να πώ οτι δεν ήταν και τόσο αναμενόμενα...παρόλα αυτά ήταν πολύ εύκολα...
admin11111 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ιστορία έγραψα. Εύκολα ήταν.. Μόνο δεν είχα μάθει απέξω τα ταξικά κόμματα και το έγραψα με δικά μου λόγια Τουλάχιστον 19,5 έγραψα
george_o/c Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Και εγώ έγραψα πολύ καλά ΑΟΔΕ, ιδιαίτερα ευχαριστημένος Όλα ήταν εύκολα και αναμενόμενα, εκτός από την προώθηση ... Είχε μπει και το 2006, οπότε πολλά ήταν τα άτομα που δεν την διάβασαν καθόλου ή δεν την διάβασαν καλά (εγώ ανήκω στους δεύτερους - βέβαια θυμόμουν όλα τα χαρακτηριστικά της, οπότε κατάφερα να πάρω παραπάνω από τις μισές μονάδες πιστεύω - τα άλλα όλα OK )
red7genius Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εγω παλι εγραφα βιολογια. δεν ξερω τι λενε εδω αλλα μου φανηκαν σχετικα ευκολα, αλλα παρα πολλη θεωρια. οντως και εγω σκαλωσα για καποια στιγμη εκει στο τεταρτο θεμα αλλα καταλαβα τι εννοουσε. θα δουμε
FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 εγω παλι εγραφα βιολογια.δεν ξερω τι λενε εδω αλλα μου φανηκαν σχετικα ευκολα, αλλα παρα πολλη θεωρια. οντως και εγω σκαλωσα για καποια στιγμη εκει στο τεταρτο θεμα αλλα καταλαβα τι εννοουσε. θα δουμε Αναστάτωση σε μαθητές και βαθμολογητές δημιούργησε η διατύπωση του τέταρτου θέματος στη Βιολογία των Πανελλαδικών, αφού -όπως επισήμαναν οι ειδικοί- μπορούσε να οδηγήσει τους υποψήφιους σε δύο απαντήσεις, η μία εκ των οποίων ήταν οριακή. Μιλώντας στα Νέα της Τετάρτης ο υπεύθυνος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων Ανδρ. Ζοάνος εξήγησε ότι στην ερώτηση του 4ου θέματος που αναφερόταν στο DΝΑ, υπήρχε μια διατύπωση που μπορούσε να οδηγήσει σε δύο απαντήσεις: «Το σφάλμα αφορούσε τη διατύπωση 'ο αριθμός των κωδικονίων παραμένει σταθερός', ενώ με τη ζητούμενη απάντηση ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται, καθώς η μόνη περίπτωση να μη μεταβληθεί είναι μέσω μιας πολύ ειδικής προσέγγισης, προς την οποία όμως δεν καθοδηγούνται οι υποψήφιοι.» Από την πλευρά της, η Ένωση Βιοεπιστημόνων εντοπίζει το λάθος ως εξής: «Τα θέματα χαρακτηρίζονται από την (ιδιαίτερα επιθυμητή) προσπάθεια ανάδειξης της κριτικής προσέγγισης των μαθητών, ενώ έχουν και διαβάθμιση δυσκολίας. Παράλληλα όμως, δεν καλύπτουν ισότιμα το εύρος της ύλης, ενώ στις εκφωνήσεις υπάρχουν διατυπώσεις άστοχες, ασταθείς ή και επιστημονικά αδόκιμες (4ο θέμα).» http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=904436&lngDtrID=244 μια φορα σωστα θεματα δε παιζει να βαλουν?
Thail Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 σημερα φυσικη τα θεματα ητανε βατα,δεν ειχε κατι πολυυυ extreme...ασχετα αν ολες τις πραξεις τις ειχα λαθος,πανω απο 15 ευελπιστω!!...you guys????
dimitris2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 φυσικη 1o-2o θεωρια επιασα. στο 3ο τα μπερδεψα κι απ οτι βλεπω το μισο να χω πιασει και 4ο εκανα λαθος στο α ερωτημα αντι για 1/4 το βρηκα 4 ...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εύκολα,σαν τα περσινά. Άντε,πάμε και για προγραμματισμό και μετά αραλίκι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εγω 4ο αντι να παρω τους ετοιμους τυπους πηγα με ΑΔΚΕ και ΑΔΟ και εκανα λαθος με αποτελεσμα να χαθει οοοοοοοολη η ασκηση στα νουμερα ενω ολη η μεθοδολογια ηταν σωστη.
andreapaog328 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 νομιζω ήταν σχετικά εύκολή η φυσική σήμερα...περιπου στα περσινα επιπεδα...κλασσικά στην πολλαπλή επιλογή τα άκυρα των ακύρων (βλ.διαμάντι).έχω ένα σ-λ λάθος και μια πράξη (0.2*0.2=0.4!).
red7genius Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 φυσικη 1o-2o θεωρια επιασα. στο 3ο τα μπερδεψα κι απ οτι βλεπω το μισο να χω πιασει και 4ο εκανα λαθος στο α ερωτημα αντι για 1/4 το βρηκα 4 ... χμ οπως και πολλοι αλλοι, να φανταστω δεν πηρες αρνητικη την u1' σωστα? νομιζω ήταν σχετικά εύκολή η φυσική σήμερα...περιπου στα περσινα επιπεδα...κλασσικά στην πολλαπλή επιλογή τα άκυρα των ακύρων (βλ.διαμάντι).έχω ένα σ-λ λάθος και μια πράξη (0.2*0.2=0.4!). καλα το διαμαντι ευτυχως που το θυμομουν απο την γενικη! Εντελως κουφο, αλλα ειναι στην θεωρια πως να το κανουμε... Παντως τα θεματα ηταν λιγο γελοια, να λεμε του στραβου το δικιο... Και επισης ηταν ενα ξεκουραστο 20. Για μενα τουλαχιστον Παμε γερα για Χημεια και μετα ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!
dimitris2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 χμ οπως και πολλοι αλλοι, να φανταστω δεν πηρες αρνητικη την u1' σωστα? right ...
FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εύκολα,σαν τα περσινά.Άντε,πάμε και για προγραμματισμό και μετά αραλίκι 23 εισαι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 όχι το έχει πει σε άλλο topic ότι έβαλε λάθος ημερομηνία γέννησης όταν έκανε register το account του
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Και να το'χα πει μια φορά μόνο Και ο paredwse δεν μου απάντησε ποτέ για το πως θα την αλλάξω... ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.