Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις 2008

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω νομιζα οτι για να δοθουν επεξηγησεις ζητηθηκαν απο τους μαθητες. δηλαδη ετσι μας λενε οτι τα παιδια τους ειναι ασχετα. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ :mad:

ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι δοθηκαν χωρις να ζητηθουν απο τους μαθητες? θα ρωτησω καποια ατομα και θα επανελθω

EDIT

Τελικα τους δοθηκαν. Δεν ειμαστε καλα....

http://www.protothema.gr/content.php?id=8954

Μα, αυτό είναι το τραγικό: ότι οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί έδωσαν από μόνοι τους τις δευκρινήσεις γιατί προφανώς θεώρησαν ότι τα παιδιά που δίνουν για να μπουν σε ΑΕΙ δεν ξέρουν τι στο διάολο θα πει "ψεγάδι"... :mad:

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα, αυτό είναι το τραγικό: ότι οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί έδωσαν από μόνοι τους τις δευκρινήσεις γιατί προφανώς θεώρησαν ότι τα παιδιά που δίνουν για να μπουν σε ΑΕΙ δεν ξέρουν τι στο διάολο θα πει "ψεγάδι"... :mad:

Παινάδι τί θα πει? Μην ανοίξεις λεξικό:lol:.

Δημοσ.

Τι έγινε? Σημερα δεν πηγατε καλα? Πως και δεν μιλαει κανενας?

Btw σημερα νταπηκα που "αυτο" που εδωσα σημερα ηταν πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα...Επιπεδο κατω απο το μηδεν...Απλα ετσι, σε 1 ωρα βαραγα μυγες...(Φυσικη Γενικης)

Δημοσ.
Τι έγινε? Σημερα δεν πηγατε καλα? Πως και δεν μιλαει κανενας?

Btw σημερα νταπηκα που "αυτο" που εδωσα σημερα ηταν πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα...Επιπεδο κατω απο το μηδεν...Απλα ετσι, σε 1 ωρα βαραγα μυγες...(Φυσικη Γενικης)

Εσύ σε μία ώρα τελείωσες..

Ενώ εγώ σε 30 λεπτά..

Βιολογία έγραφα..

Για μικρά παιδιά ήταν τα θέματα :D

και τα μαθηματικά εύκολα ήταν...

για να δούμε το Σάββατο....

το post 63 δινει ενα hint :P

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και θέλω να δώσω το μηχανογραφικό μου για το 10%. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω να υπολογίσω τα μόρια, γιατί τότε εμείς (1990) είχαμε δέσμες! Το απολυτήριο το πήρα με 16 και 8/10. Οποιος μπορεί να βοηθήσει...ας βοηθήσει.:-)

Δημοσ.

ξεχνα το. δεν μπορουμε. οι μονοι τροπος εισαγωγης σε ΑΕΙ/ΤΕΙ ειναι οι πανελληνιες (αποφοιτοι λυκειου) ή καταταρκτηριες (αποφοιτοι αει/τει).

Δημοσ.

σήμερα έδινα μαθηματικά κατεύθυνσης. Το επίπεδο έχει ανέβει απο τις προηγούμενες χρονιες 200% και η αποδειξη του 1ου θέματος (την οποια φυσικα δεν εγραψα) επιανε 2 απο τις 20 μοναδες και ηταν η πιο κρυμμενη αποδειξη του βιβλίου.. Αν και θεωρούμαι από τις πολύ καλές μαθήτριες η βαθμολόγηση στα μαθ. κατ προβλέπεται γυρω στο 15. Αυτό το διαγώνισμα σίγουρα επηρρεασε την ψυχολογία παρα πολλών παιδιών.

• Moderators
Δημοσ.

Εδω που ειμαι εγω (Βριλησσια) ,με περιπου 25 παιδια που συνομιλησα, τα 15 ειναι ΠΑΤΟΣ, τα 5 ειναι κατω απο τη βαση, τα 3 ειναι ελαχιστα πανω απο τη βαση, και τα 2 ειναι γυρω στο 14-15.

Πιστευω πως φετος εκει που ειναι αυξημενης βαρυτητας τα μαθηματικα κατ. θα πεσουν τουλαχιστον 2000μορια οι βασεις, ειδικα οχι σε Αθηνα αλλα εξω που θα αυξηθουν κιολας λιγο οι θεσεις.

Απο το φροντιστηριο μου (εχει 7 παραρτηματα στην αθηνα) ενημερωθηκα πως το 80-85% της ελλαδας ειναι κατω απο τη βαση, οπως επισης πολυ κατω απο τη βαση ειμαι κι εγω.

Δεν ειναι αδικο να γραφεις 17 εκθεση, 18 βιολογια, περιπου 15 φυσ κατ, αοδε περιπου 16, προγραμματισμο ακατεβατα 20, και.... ΠΕΝΤΕ στα μαθ κατ :-( :-( Εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ γιατι επειδη ειναι και βαρυτητας ειμαι αυτοματα στα 14000 μορια...

Δημοσ.
Εδω που ειμαι εγω (Βριλησσια) ,με περιπου 25 παιδια που συνομιλησα, τα 15 ειναι ΠΑΤΟΣ, τα 5 ειναι κατω απο τη βαση, τα 3 ειναι ελαχιστα πανω απο τη βαση, και τα 2 ειναι γυρω στο 14-15.

Πιστευω πως φετος εκει που ειναι αυξημενης βαρυτητας τα μαθηματικα κατ. θα πεσουν τουλαχιστον 2000μορια οι βασεις, ειδικα οχι σε Αθηνα αλλα εξω που θα αυξηθουν κιολας λιγο οι θεσεις.

Απο το φροντιστηριο μου (εχει 7 παραρτηματα στην αθηνα) ενημερωθηκα πως το 80-85% της ελλαδας ειναι κατω απο τη βαση, οπως επισης πολυ κατω απο τη βαση ειμαι κι εγω.

Δεν ειναι αδικο να γραφεις 17 εκθεση, 18 βιολογια, περιπου 15 φυσ κατ, αοδε περιπου 16, προγραμματισμο ακατεβατα 20, και.... ΠΕΝΤΕ στα μαθ κατ :-( :-( Εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ γιατι επειδη ειναι και βαρυτητας ειμαι αυτοματα στα 14000 μορια...

εντωμεταξυ εγω ευτυχως δεν εχω ψηλες απαιτησεις. αλλα πως ειναι τωρα παιδια που στοχευαν ιατρικη και πολυτεχνεια? και να επεσαν οι βασεις εκεινοι ειναι ηδη απογοητευμενοι. Τελος πάντων καλη επιτυχία σε όλα τα παιδια για την συνεχεια

Δημοσ.

Παιδιά για τους κάτω από 10 σίγουρα δεν σας φταίνε τα θέματα. Μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους.

Αυτά τα 85% κάτω από την βάση το λένε έτσι για να μην σας ρίξουν την ψυχολογία.

Καλή συνέχεια !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...