Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις 2008

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ορθογραφια δεν εμαθες και θα δωσεις και εξετασεις? λιγο εγωισμο δεν εχετε μεσα σας να μαθετε τη γλωσσα? κανεις περισσοτερα λαθη απο τον παπου μου που ηταν αγραμματος ανθρωπος και εμαθε στο ανταρτικο γραμματα...τεσπα...καλη επιτυχια σας ευχομαι γιατι θα τη χρειαστειτε

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ορθογραφια δεν εμαθες και θα δωσεις και εξετασεις? λιγο εγωισμο δεν εχετε μεσα σας να μαθετε τη γλωσσα? κανεις περισσοτερα λαθη απο τον παπου μου που ηταν αγραμματος ανθρωπος και εμαθε στο ανταρτικο γραμματα...τεσπα...καλη επιτυχια σας ευχομαι γιατι θα τη χρειαστειτε

Γιατι να μαθουν ορθογραφια;Οι βαθμοι που παιρνουν ειναι πλασματικοι κατα 99%.Μπαινει σχεδον το 80% στις σχολες.Για να μεινεις εξω πρεπει να εισαι εντελως ηλιθιος.

ΥΓ Επαγγελμα μαθηματικος.

Δημοσ.
Γιατι να μαθουν ορθογραφια;Οι βαθμοι που παιρνουν ειναι πλασματικοι κατα 99%.Μπαινει σχεδον το 80% στις σχολες.Για να μεινεις εξω πρεπει να εισαι εντελως ηλιθιος.

την ορθογραφία δεν την μαθαίνεις για να πας καλα στις πανελλήνιες αλλά για την δική σου αξιοπρεπή εικόνα .. αλλιώς εκλαμβάνεται κάποιος που χειρίζεται σωστά την γλώσσα και αλλιώς ένας που κάνει 2 λάθη στις 3 λέξεις

Δημοσ.
την ορθογραφία δεν την μαθαίνεις για να πας καλα στις πανελλήνιες αλλά για την δική σου αξιοπρεπή εικόνα .. αλλιώς εκλαμβάνεται κάποιος που χειρίζεται σωστά την γλώσσα και αλλιώς ένας που κάνει 2 λάθη στις 3 λέξεις

Και πιστευεις οτι τους ενδιαφερει ακομα και το ονομα τους να μην ξερουν να γραψουν;

Δημοσ.
Και πιστευεις οτι τους ενδιαφερει ακομα και το ονομα τους να μην ξερουν να γραψουν;

άμα δεν νοιάζονται αυτοί για την εικόνα τους και το επίπεδο τους θα νοιαστώ εγώ ;

Δημοσ.
άμα δεν νοιάζονται αυτοί για την εικόνα τους και το επίπεδο τους θα νοιαστώ εγώ ;

Οχι βεβαια.Αμα δεν θελουν να μαθουν ας μην μαθουν ποτε.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα νοημοσύνης, αλλά πειθαρχίας και ικανότητας να ανταπεξέλθεις σε πολύ διάβασμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα με την μέθοδο μάθε σήμερα, ξέχνα την επόμενη μέρα.:lol:

Δημοσ.

ειχα ανοιξει ενα τοπικ για τις εξετασεις αν θελει καποιος mod να τα ενωσει

αυτο που εχω να προτεινω σε ολους για αυριο ειναι ψυχραιμια και αυτο-συγκεντρωση αλλιως ουτε αυτα που ξερεις δε θα γραψεις...

αντε καλη επιτυχια σε ολους μας!!!! :D

Δημοσ.

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

ο παππούς σου παο στοίχημα ότι δε μιλάει τόσες γλώσσες όσες εγώ...

Δημοσ.
Δεν είναι θέμα νοημοσύνης, αλλά πειθαρχίας και ικανότητας να ανταπεξέλθεις σε πολύ διάβασμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα με την μέθοδο μάθε σήμερα, ξέχνα την επόμενη μέρα.:lol:

Το εκπαιδευτικο μας συστημα δεν ειναι και απο τα καλυτερα στην Ευρωπη.Αλλα αυτη η καραμελιτσα οτι φταει το συστημα που ειναι ασχετα τα παιδια πρεπει να παψει.Και σαφως εχουν μειωμενη νοημοσυνη οταν 3η λυκειου θετικη κατευθυνση δεν ξερουν να κανουν διαιρεση ή μαθητρια δεν ελυσε ασκηση γιατι ειχε λεξεις αγνωστες το προβλημα.Ξερεις ποια ηταν αυτη η λεξη;Η λεξη δαπεδο δεν ηξερε τι σημαινει δαπεδο.Οταν στον αλλο εκφωνεις ασκηση "f(x)+g(x0" kαι γραφει "f(x) συν g(x|)" του φταει το συστημα;Οταν γραφει την λεξη "πεζος" ετσι "πεζως" του φταει το συστημα.Στην Ελλαδα παντοτε μας φταινε οι αλλοι ποτε εμεις.

Δημοσ.

εμενα μου την σπαει οτι διαβαζουμε ξεσκιζομαστε περναμε ολο αυτο το λουκι τον ψυχικο πολεμο αγχος κλπ.(τα μαλλια μου πεσαν απο το αγχος σοβαρα τωρα) και αφου περασεις στην σχολη που εχεις στοχο και ονειρο απογοητευεσαι παντελως. αντε μην ψυχοπλακωνω τα παιδακια μας.

καλη επιτυχια σε ολους και ενταξει δεν θελει αγχος.

αλλα καθαρο μυαλο, καλη διατροφη και υπνο.σε καμμια περιπτωση ξενυχτια!!!

αυτα και μια χαρα θα τα πατε. 9 στους 10 περνανε...

αντε κουραγιο λιγα μαθηματα ειναι. γιατι οι προηγουμενοι σας ειχαν 14 και εσεις μονο 6 :)

good luck!!!

Δημοσ.

Πάω στoίχημα ότι τέτοια ώρα ήδη θα έχουν αρχίσει να ξυπνάνε μερικοί "καμένοι" για την τελευταία επανάληψη.. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το κάνω εκτός από τα μαθηματικά κατεύθυνσης που τα έβλεπα εφιάλτες ότι έλυνα ασκήσεις 1 βδομάδα μετά το τέλος των πανελληνίων :whistle::fear::-D

Καλή επιτυχία και από μένα...

Δημοσ.
αφου περασεις στην σχολη που εχεις στοχο και ονειρο απογοητευεσαι παντελως.

Φίλε μου, κάνεις λάθος. Δεν ισχύει για όλους αυτό. Σε πολλούς αρέσει η σχολή που διάλεξαν, και δεν απογοητεύονται. Αλλά ξέρεις πώς πάει αυτό. Σε γαμάνε στις πανελλήνιες, και μετά μπαίνεις μέσα και λές ωραία, θα κάτσω τώρα. Και κάθονται όλοι μαζί και πίνουνε καφέδες στις καφετέριες έξω από τα αμφιθέατρα και αναρωτιούνται γιατί αυτός ο 'μαλάκας' ο καθηγητής τους έκοψε στο μάθημα, και είναι υπερβολικός κλπ κλπ. Η κατάσταση ίδια είναι και ίδια θα μείνει. Και να σου πω το πιο απλό πράγμα. Υπάρχουν ένα σωρό φοιτητές που από την πρώτη στιγμή που μπήκανε στην σχολή, αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν παιδία, και ένα σωρό άλλα τέτοια (φαντάζομαι θα άκουσεσ τι έγινε πέρσυ). ΓΙα να μην πώ 100% και τους πάρει η μπάλα όλους, η τεράστια πλειονότητά τους (ας πω 90% να είμαι οκ), δεν έχουν πατήσει ποτέ τους το πόδι σε μάθημα. Τώρα αυτό δεν είναι ειρωνία? Από την μία αγωνίζονται για κάτι καλύτερο, και από την άλλη, δεν εκμεταλλεύονται ακόμα και αυτό που τους προσφέρουν. Δεν λέω να μην αγωνίζονται, ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά τουλάχιστον ρε φίλε, κράτα τα προσχήματα. Αυτή είναι η κατάσταση. Και τα έτη περνάνε, και τα μαθήματα συσσωρεύονται, γίνεται και μια καταληψούλα, φτάνει το καλοκαίρι και ποιός κάθεται καλοκαιριάτικα να διαβάσει και τα λοιπά συναφή. Και μετά φταίει το σύστημα και το πανεπιστήμιο που ο κάθε ρέμπελος νομίζει οτι τα πτυχία τα χαρίζουν.

Το εκπαιδευτικο μας συστημα δεν ειναι και απο τα καλυτερα στην Ευρωπη.Αλλα αυτη η καραμελιτσα οτι φταει το συστημα που ειναι ασχετα τα παιδια πρεπει να παψει.Και σαφως εχουν μειωμενη νοημοσυνη οταν 3η λυκειου θετικη κατευθυνση δεν ξερουν να κανουν διαιρεση ή μαθητρια δεν ελυσε ασκηση γιατι ειχε λεξεις αγνωστες το προβλημα.Ξερεις ποια ηταν αυτη η λεξη;Η λεξη δαπεδο δεν ηξερε τι σημαινει δαπεδο.Οταν στον αλλο εκφωνεις ασκηση "f(x)+g(x0" kαι γραφει "f(x) συν g(x|)" του φταει το συστημα;Οταν γραφει την λεξη "πεζος" ετσι "πεζως" του φταει το συστημα.Στην Ελλαδα παντοτε μας φταινε οι αλλοι ποτε εμεις.

Επίσης, έχει γραφτεί το θεικό 'πσάργια', οτι το dna είναι δίκλινο (σαν ξενοδοχείο ένα πράγμα), οτι ο Καποδίστριας ήταν φιλόσοφος της αρχαιότητας και λοιπά τέτοια. Νοοτροπία είναι φίλε μου. Απόλυτο δίκιο έχεις. Εντάξει, το σύστημα μας δεν είναι και το καλύτερο από όλα, αλλά σίγουρα δεν είναι και το χειρότερο. Μπορεί μεν οι πανελλήνιες να δημιουργούν ένα τεράστιο άγχος στα παιδιά, αλλά ένα σύστημα που να κρίνει τουσ μαθητές πρέπει να υπάρχει, είτε αυτό λέγεται πανελλήνιες, είτε δέσμες είτε αυτό πριν τις δέσμες. Τι να κάνουμε. Κάπως πρέπει να γίνει. Όσο για τους μαθητές, αν ο άλλος δεν θέλει να μάθει ας μην μάθει. Πραγματικά. Δεν λέω, ο καθηγητής είναι υποχρεωμένος να εξηγήσει στον μαθητή κάτι που δεν καταλαβαίνει ξανά και ξανά, αλλά όταν ρε παιδί βλέπεις τον άλλον να φτιάχνει σαίτες μες στο μάθημα, τι πρέπει να κάνεις? Και γιατί να πρέπει να πάει μία τάξη πίσω επειδή 1,2,3,5 μαλακισμένα απλά δεν γουστάρουνε?

Δεν ξέρω, μπορεί οι απόψεις μου να είναι λίγο απόλυτες, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να μάθει, ας μην μάθει. Δηλαδή οι παππούδες μας που δεν πήγαν σχολείο, δεν τα καταφέρανε στην ζωή τους? Άλλες κοινωνίες θα μου πεις, άλλα ήθη και άλλα έθιμα, αλλά πρέπει επιτέλους να μάθουμε να είμαστε κύριοι των πράξεων μας, και να μην βγαίνουμε μετά και να κατηγορούμε το σύστημα της παιδείας, οτι δεν μας έδωσε τα κατάλληλα εφόδια για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...