Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εγω παλι ειχα τελειωσει τα παντα (και 3ο 4ο) μεσα σε 45 λεπτα και μετα κοιταζα το ταβανι μεχρι τις 10:30... Το τριτο θεμα ηταν επιεικως γελοίο, αφου πηγα να το λυσω στην αρχη και με ελεγχο εισοδου και με κλιμακωτη ωσπου κατα λαθος ειδα τις σημειωσεις... Κατα τα άλλα δεν εγραψα καθολου την ερωτηση με τον διερμηνευτη γιατι πολυ απλα δεν ειχα ιδεα τι ηταν (δεν την ειχα διαβασει ποτε), κι εχασα το δευτερο απο τα ΣΛ. Αρα ειμαι στο 92. Ντροπη και αισχος για προγραμματισμο... Βεβαια τωρα ο,τι καναμε καναμε, τελειωσε... Απο δω και περα συνεχιζεται η ζωη... Εγω προς το παρον τη συνεχιζω με RaceDriver GRID εις την αναμονη για τιμονιερα και με μαθηματα οδηγησης (και επισημα πλεον θα οδηγαω )απο δευτερα.
red7genius Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Χημεια παλι ήταν καλα τα θεματα, ευκολα για μενα, και αρκετα σαφη. το 100αρι το χουμε.
george_o/c Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Κατα τα άλλα δεν εγραψα καθολου την ερωτηση με τον διερμηνευτη γιατι πολυ απλα δεν ειχα ιδεα τι ηταν (δεν την ειχα διαβασει ποτε), κι εχασα το δευτερο απο τα ΣΛ. George εμάς ο Παντελής που μας έκανε Προγραμματισμό όλη τη χρονιά φώναζε να προσέχουμε τη θεωρία Χθες που είχα πάει στο φροντιστήριο για επαναληπτικό μάθημα Προγραμματισμού το πρωί, μας είπε ότι ασκήσεις δεν χάνετε τίποτα, το νου σας όμως στη θεωρία Στο λόγο μου δεν άφησα θεωρία για θεωρία αδιάβαστη ... Και έβαλαν αυτά τα εύκολα ... Εκεί με το Σ-Λ ήταν λαλακία μου που το άλλαξα τελευταία στιγμή ... Αλλά ok ευχαριστήθηκα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Καλα χαλαρωσε ρε George, τωρα εχουμε δουλεια See ya in da Overclocking section
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εκεί με το Σ-Λ ήταν λαλακία μου που το άλλαξα τελευταία στιγμή ... συνηθως η πρωτη επιλογη ειναι και η σωστη. δε ξερω γιατι απλα ειναι παρατηρηση και σε μενα. γενικος κανονας αυτος
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 FarCry το είχα διαπιστώσει αυτό, όταν έκανα τα test του Proficiency στο φροντιστήριο ... Και μάλιστα το Proficiency το πήρα με High Pass τελικά ( > 85% ), φυσικά δεν άλλαξα κανένα στο multiple choice ... Σήμερα όμως δεν ξέρω τί με έπιασε
Thail Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 παιδια εχει ακουσει κανεις τι θα γινει αοθ?ευκολα η δυσκολα?εμενα μ ειπαν οτι δυσκολα θα πιασεις το 15......:eek:
evansdr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εδω γραφω τις αποψεις μου σχετικα με τις Πανελληνιες Ολα τα σχολια δεκτα και υπο συζητηση,αγαπητοι insomniacs.
FarCry Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 FarCry το είχα διαπιστώσει αυτό, όταν έκανα τα test του Proficiency στο φροντιστήριο ... Και μάλιστα το Proficiency το πήρα με High Pass τελικά ( > 85% ), φυσικά δεν άλλαξα κανένα στο multiple choice εκει ειναι διαφορετικα. δεν εχεις και το χρονο να τα ξανακοιταξεις. ειναι μπαμ και κατω
ellilili Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Eγώ δίνω του χρόνου...Προγραμματισμός ειναι δύσκολο; Δλδ χρειάζεται φροντιστήριο; Πως περίπου είναι και τι άλλο μάθημα έχει η τεχνολογική;(εκτός απο μαθηματικά και φυσική)
DeathBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Φυσικά και είναι δύσκολος ο προγραμματισμός πρέπει να έχεις μια καλή επαφή στα Μαθηματικά και βέβαια το φροντιστηριο επιβάλεται γιατί εκεί σου μαθαίνουν τα στοιχειώδη πράγματα και όχι αυτά του σχολείου. Παιδιά βλέπω όλοι απο ενιαία λύκεια κανέναν απο ΤΕΕ δεν έχουμε?Εγώ είμαι στην κατεύθυνση Πληροφορικής και δίνω 3 μαθηματα Νέα Ελληνικά,Μαθηματικά,Δικτυα Η/Υ 12-13-14 Ιουνίου το ένα μετά το άλλο. Άγχος υπάρχει πολύ και πιστεύω να μου βγεί σε καλό. Οποιος είναι από ΤΕΕ ας γραφει και εκεινος να ανταλλάζουμε απόψεις για τις Πανελλαδικές!Καλη επιτυχία σε όλους!
Thail Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Eγώ δίνω του χρόνου...Προγραμματισμός ειναι δύσκολο; Δλδ χρειάζεται φροντιστήριο; Πως περίπου είναι και τι άλλο μάθημα έχει η τεχνολογική;(εκτός απο μαθηματικά και φυσική) εχει προγραμματισμο και αοδε(αρχη οργανωσης και διοικησης των επιχειρησεων),το οποιο ειναι 50 σελ μονο θεωρια(!),φροντησε να παπαγαληζεις!προγραμματισμος δεν ειναι τοσο δυσκολος αν δε το αφησεις και διαβαζεις συστηματικα!good luck!!!!
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 παιδια αοδε δεν ειναι τιποτα! αρκει να το διαβαζετε στην ωρα του, να μην αφηνετε κενα και τακτικες επαναληψεις! πολλοι λενε πχ ε μωρε αστο θα το διαβασω αλλη μερα και αυτη η αλλη μερα γινεται η παρα αλλη και τελικα θα καταντησετε να το διαβασετε πριν τις εξετασεις οπως εκαναν πολλοι και την πατησαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.