sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Παιδιά μου φαίνεται ότι πήρε νερά η οθόνη του φορητού μου, όλα άρχισαν όταν άρχισα το καθιερωμένο κάθαρισμα της οθόνης μου.Παίρνω λοιπόν που λέτε ένα πάνακι υφασμάτινο ειδικό για γυαλιά σκουπίζω την όθονη μου και επειδή ήταν βρώμικη πολύ αποφασίζω να βρέξω το πανάκι και να καθαρίσω την οθόνη μου όταν τελειώνω λέω για τον ''φόβο των ιουδαίων ας την αφήσω να στεγνώσει" και δεν ανοίγω τον υπολογιστή για 30 λεπτά ,όταν τον ανοίγω όμως με περιμένε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη: στο κάτω μέρος της οθόνης έχει κάτι σαν μια μεγάλη "λαδιά" ε λέω θα είναι καμιά βρώμα και αμέσως κλείνω την οθόνη και τρίβω το σημείο της βρώμας,ανοίγω λοιπόν τον υπολογιστή πεπεισμένος ότι δεν εχεί μείνει ίχνος σκόνης πάνω στην οθόνη.Έλα όμως που δεν ήταν βρωμιά και να σου ξανά η λαδιά , ξανακλείνω τον υπολογιστή σκουπίζω εκ νέου την οθόνη και τον αφήνω πάλι μισή ώρα κλειστό ,όταν τον ξανανοίγω δυστυχώς για μένα ο "λεκές" δεν είχε εξατμιστεί ....για να μην τα πολυλέω συνεχίζω τα ίδια για καμιά δεκαριά φορές αλλά δυστυχώς τίποτα .Από ότι κατάλαβα η οθόνη έχει πάρει νερό σε εκείνο το σημείο.Σκεφτομάι να ανοίξω το καπάκι της οθόνης μου που έχει γυάλινη επίστρωση και να καθαρίσω το μέσα μέρος του γυαλιού από τυχον νερά που έχει πάρει,εσείς τι με συμβουλέυετε;
Nenya Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Τώρα βγάλτη στον ήλιο χωρίς πλάκα μπας και εξατμιστούν τα σταγωνίδια! Και μακάρι να πιάσει.εγω έτσι έκανα μια φορά με το κινητό μου το οποίο είχε πέσει σε κσνάτα με νερό....και δούλεψε.ας ελπίσουμε οτι θα πιάσει και σε σένα !
kx5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Στη θέση σου θα το έλυνα. Αλλά θα μπορούσες να περιμένεις να στεγνώσει.
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΟΚ μάλλον θα το λύσω και θα το αφήσω να στεγνώσει ,έτσι δεν λέτε; Να σημειώσω ότι η οθόνη δουλέυει καλά.
overclocker Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δοκίμασε πρώτα να το βγάλεις στον ήλιο έχοντας βέβαια κλειστό το μηχάνημα και χωρίς να το λύσεις σαν πρώτο βήμα και βλέπουμε...
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 οκ θα το κάνω κατά τις 9:30 ,πόση ώρα να το αφήσω ;
overclocker Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Για αρχή άστο κανένα μισάωρο, δες πως πάει το πράγμα και αν θέλει λίγο ακόμα άστο ρίχνωντας που και που καμιά ματιά.
John-lamia Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 μην τον αναψεις αν τον ξεβιδοσεις γιατι υπαρχει περιπτω να πεσει η υγρασια σε καποιο κικλομα.... ξεβιδοσε τον κ μετα βγαλτον στον ηλιο για να μπορουν να φιγουν οι υρδρατμοι....
panos2000gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 κλειστό ,όταν τον ξανανοίγω δυστυχώς για μένα ο "λεκές" δεν είχε εξατμιστεί ....για να μην τα πολυλέω συνεχίζω τα ίδια για καμιά δεκαριά φορές αλλά δυστυχώς τίποτα .Από ότι κατάλαβα η οθόνη έχει πάρει νερό σε εκείνο το σημείο.Σκεφτομάι να ανοίξω το καπάκι της οθόνης μου που έχει γυάλινη επίστρωση και να καθαρίσω το μέσα μέρος του γυαλιού από τυχον νερά που έχει πάρει,εσείς τι με συμβουλέυετε; Αν φαίνεται μόνο όταν ανοίγεις το laptop τότε σίγουρα δεν είναι νερά. Φάνταζομαι ότι πρόκειται για "σκια" που δημιουργείται συνήθως από έντονη πίεση στην οθόνη (πιο συχνό φαινόμνενο σε laptop που δεν έχουν σκληρά καπάκια οθόνης). Το είχα δεί σε τοσιμπα φίλου μου οπου λογικά έγινε από την πίεση του τροφοδοτικού πάνω στην οθόνη κατα την μεταφορά μέσα σε τσάντα. Εμείς πήραμε ένα πολύ μαλακό πανάκι και το τρίψαμε με ελαφρά πίεση και κυκλικές κινήσεις πάνω στο συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη και είδαμε 80% βελτίωση (δεν έφυγε εντελώς αλλά περιορίστηκε πάρα πολύ η έκταση του).
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Για εξήγησε λίγο παραπάνω να δω τι θα κάνω.
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Λοιπόν παιδιά προσπάθησα να ξεβιδώσω την οθόνη αλλά δεν τα κατάφερα ,μήπως έχετε κανά οδηγό για το πως θα την ανοίξω; Το λάπτοπ είναι Fujitsu siemens amilo pi 1536 .
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το προσπάθησα αυτό που λες αλλά δεν έγινε τίποτα, προσπάθησα να ξεβιδώσω την οθόνη αλλά δεν τα κατάφερα ,μήπως έχετε κανά οδηγό για το πως θα την ανοίξω; Το λάπτοπ είναι Fujitsu siemens amilo pi 1536 . Σκέφτομαι να ανοίξω την οθόνη για να ξεπιεστεί και να γίνει όπως ήταν.
ibiza_fr Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 διπλο ποστ??? γιατι??? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=246679
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέσα στον πανικό μου έκανα 2 πόστ καθώς δεν ήξερα ποιο από τα 2 θα απαντιόταν .Ζητώ συνγνώμη και παρακαλώ τους moderators να κλείσουν το άλλο αφού ενώσουν τα 2 θέματα.
sintalkas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Πάντως όποιος βρεί οδηγό για φορητό fujitsu siemens ας ποστάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.