JRIXM8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Έχω ένα pc και θέλω να το μετατρέψω σε HTPC για να παίζει ταινίες full HD στην Sharp Acuos 37" που υποστηρίζει full HD. Έχει όλες τις γνωστές εισόδους η TV ενώ το pc έχει 2xdvi και 1xs-video. 1) Ποιος είναι ο πιο ποιοτικός τρόπος σύνδεσης; Εννοώ με τι καλώδιο θα έχω την μικρότερη αλλοίωση στην εικόνα; 2) Ένα απλό s-video καλώδιο, αρκεί για να προβάλει full HD 1920x1080 ανάλυση (έστω και σε χαμηλή ποιότητα) ή την μειώνει γιατί δεν μπορεί να την μεταφέρει;
Poison6 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 με ένα καλώδιο dvi-to-hdmi θα είσαι μια χαρά καθώς ειναι η καλύτερη συνδεση που μπορείς να κάνεις! τωρα για το s-video δεν ξέρω τι παίζει.. αλλα βρήκα αυτο εδώ (δες last post)http://www.ehmac.ca/mac-ipod-help-troubleshooting/50865-connect-lcd-tv-through-s-video.html
JRIXM8 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Έψαξα πολύ και δεν είχα βρει τίποτα. Αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει στο τελευταίο post, τότε οποιαδήποτε ανάλυση πάνω από 640Χ480 μειώνεται με το s-video.
disqualified Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 σιγουρα οχι s-video η ποιοτητα της εικονας πεφτει παρα πολυ
alestr9s Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης DVI σύνδεσης με S-video....
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Οπως γραφει ο παραπανω χρηστης δεν συγκρινεται η συνδεσμολογια DVI με τους υπολοιπους τροπους. Προσωπικα συνδεω φορητο με Sony BraviaX και το αποτελεσμα ειναι απλα εξαιρετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.