Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολογιο Logitech LX710 και πολυ περιεργο προβλημα

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 2 μερες αγορασα το συγκεκριμενο πληκτρολογιο/ποντικι. Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,ωστοσο μολις παρατηρησα ενα πολυ περιεργο και ακρως σοβαρο προβλημα:

Οταν ειμαι σε ενα φακελο ο οποιος περιεχει πολλα αρχεια και θελω νσ επιλεξω αρκετα απο αυτα , πατωντας Control και κλικαροντας πανω στα αρχεια, τοτε ενω θα επρεπε να προσθετει καθε φορα σαν επιλογη το αρχειο που κλικαρω, αυτο οταν επιλεγω το επομενο αρχειο κανει deselect τα προηγουμενα! Μπορει μια φορα να με αφησει να επιλεξω εχοντας πατημενο το ctrl 3 αρχεια και μετα οταν παω να επιλεξω ενα ακομα να ξε-επιλεξει τα προηγουμενα.

Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers απο το σαιτ της Logitech και δε λυθηκε το προβλημα. Εντωμεταξυ μου εχει σπασει κυριολεκτικα τα νευρα.:mad:

Εχετε καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?Μηπως ειναι απλα καποια ρυθμιση των Windows η φταιει το πληκτρολογιο και να το γυρισω πισω στα Multirama?Πραγματικα μου ειναι αχρηστο αν δεν μπορω να επιλεξω σαν ανθρωπος πολλαπλα αρχεια.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
Δε νομίζω να είναι πρόβλημα του ποντικιού. Το ctrl σου δουλεύει κανονικά?

Προβλημα του ποντικιου δεν πρεπει να ειναι, αλλωστε το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ερχεται μαζι με ποντικι. Και το ποντικι δουλευει κανονικα αλλα και το Ctrl δουλευει σε αλλες περιπτωσεις. Mono oταν παω να κανω multiple selections μου βγαζει το συγκεκριμενο προβλημα.

Δημοσ.

ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα ,εχω ασυρματο microsft desktop set,και το ctrl μου εκανε αυτο το απιστευτο σπαστικο,τελικα προσεξα οτι απεχει πολυ απο το πληκ/γιο η βαση του ασυρματου πομπου,για τσεκαρε το και αυτο

Δημοσ.

Ναι, το κανει και με τα δυο πληκτρα Ctrl.

ALFR3D, φαντασου οτι το usb stick, τον πομπο τον εχω συνδεδεμενο στο λαπτοπ και το πληκτρολογιο βρισκεται ακριβως μπροστα απο το λαπτοπ. Πιστευεις οτι μπορει για παραδειγμα να φταιει η γωνια που "βλεπει" στο πληκτρολογιο?

Δημοσ.
Ναι, το κανει και με τα δυο πληκτρα Ctrl.

ALFR3D, φαντασου οτι το usb stick, τον πομπο τον εχω συνδεδεμενο στο λαπτοπ και το πληκτρολογιο βρισκεται ακριβως μπροστα απο το λαπτοπ. Πιστευεις οτι μπορει για παραδειγμα να φταιει η γωνια που "βλεπει" στο πληκτρολογιο?

χμμ τοτε αποκλειεται να ειναι αυτο που λεω...παντος συμπτωση και αυτη...μια λυση που ειχα βρει ηταν οταν ηθελα να επιλεξω καποια αρχεια παταγα δυο τρεις φορες το ctrl αναμεσα στα click

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...