Προς το περιεχόμενο

Msn messenger Block

souperarni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανέις να μου πεί αν υπάρχει καμία αξιόπιστη ιστοσελίδα στο Internet να δο ποιός με έχει κάνει block στο msn? Ή έστω κάποιο προγραμματάκι.... Ευχαριστώ!:-)

Δημοσ.

msn.blocked.nl

Δε νομίζω οτι μπορεις να εισαι για τετοια ειδών site σιγουρος για την αξιοπιστία τους πάντως,αν και το συγκεκριμένο μ'έχει εξυπηρετήσει ούκ ο λίγες φορές. :)

Δημοσ.

Για να σου βγαλει σωστο αποτελεσμα ενα τετοιο εργαλειακι πρεπει η επαφη που θα ψαξεις να εχει απενεργοποιησει μια επιλογη του μσν που λεει "Only people on my allow list can see my status and send me messages".Εκτος του οτι αυτη η επιλογη ειναι ενεργοποιημενη απο μονη της στο μσν,δεν υπαρχει κ ιδιαιτερος λογος για να την απενεργοποιησει καποιος συνεπως γυρω στο 90% των επαφων που βαζεις θα στις βγαζει οφλαιν.Οποτε μην ψαρωνεις:P

Δημοσ.

(wraia...ekatsa se pc xwris ellhnika...sry gia auto)...

mhn psaxnete gia thema block.den tha breite tipota.me ta programmatakia pou anaferthikan kai ligo pio panw...opws to aMSN mporeis kai blepeis poios se exei kanei delete...oxi omws block.

otidhpote selida anaferei gia block kata megalh pithanothta einai dangerous...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδες κοντευο να τρελαθω.ειχα κανει μια επαφη block στο msn κ ξαφνικα χωρις εγω να κανο κατι το επομενο πρωι δεν ιταν πια μπλοκαρισμενι (ενο ιπιρχε σαν επαφη εφηγε αυτη η κοκκινη γραμουλα απο πανο της)..για αυτο το πραγμα εγω σφαχτικα με τιν κοπελα μου...δωστε μου σας παρακαλω μια λογικι εξηγηση γιατι αρχιζω να πιστευο οτι ειμαι τρελος(ειστε η τελευτεα μου ελπιδα.)please παιδες πειτε μου κατι λογικο.....HELPPPPPPPPP

Δημοσ.

μηπως πηγες στα Options και πειραξες κατι στο Privacy?μηπως απλα εφαγε κολλημα και εγινε μονο του.μηπως μπηκε αλλος με τον κωδικο σου.μηπως το εκανες εσυ καταλαθος?πες της κοπελας σου να ηρεμησει.και εσυ δνε εκανες delete την επαφη την εκανες μονο block?αν ηθελες να της ξαναμιλησεις θα την εβρισκες την επαφη στο privacy

Δημοσ.
Εγω χρησιμοποιω αυτη την ιστοσελιδα εδω και αρκετο καιρο.Οποτε κανει ελεγχο σε πεταει απο το messenger και σου δειχνει τα αποτελεσματα τα οποια , ειμαι πολυ σιγουρος οτι ειναι αξιοπιστα.

Κι ύστερα κάποιοι παραπονιούνται γιατί έχουν τόσο πολύ spam ή γιατι οι φίλοι τους λαμβάνουν spam με αποστολέα αυτούς! Στέφανε άλλαξε τους κωδικούς σου και φρόντισε μη μάθουν οι φίλοι σου τι έκανες

http://kuanchong.com/life-log/msnstatus-to-check-who-blocked-you-on-msn-be-aware.html

http://kuanchong.com/life-log/check-who-blocked-you-on-msn-be-aware-of-scam.html

Δημοσ.

Λοιπον στο msn πας tools, options, privacy και στις λιστες με τις επαφες, στην επαφη που σε ενδιαφερει κανεις δεξι κλικ. Αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη "Delete" τοτε αυτο το ατομο σε εχει κανει block.

Προσοχη ομως γιατι μπορει να σε εχει κανει block απλα μια φορα στο παρελθον και μετα να το ακυρωσε. Δεν ξερεις αν σε εχει block αυτη την στιγμη αλλα μπορεις να εισαι σιγουρος οτι σε εκανε block καποια στιγμη στο παρελθον.

Ελπιζω να βοηθησει αυτο γιατι πολυ εχουν κολλημα με τα blockaρισματα. Απλα παιδια αν καποιος/καποια σας εκανε block τοτε απλα ειτε δε θελει να σας μιλαει ειτε δε θελει να δειτε οτι ειναι μεσα καποια χρονικη στιγμη, οποτε απλα απλα ΜΗΝ ασχολειστε, πανω απο ολα αξιοπρεπεια...

Δημοσ.
Κι ύστερα κάποιοι παραπονιούνται γιατί έχουν τόσο πολύ spam ή γιατι οι φίλοι τους λαμβάνουν spam με αποστολέα αυτούς! Στέφανε άλλαξε τους κωδικούς σου και φρόντισε μη μάθουν οι φίλοι σου τι έκανες

http://kuanchong.com/life-log/msnstatus-to-check-who-blocked-you-on-msn-be-aware.html

http://kuanchong.com/life-log/check-who-blocked-you-on-msn-be-aware-of-scam.html

Τον αλλαξα αλλα ποτε κανενας δεν μου παραπονεθηκε για spam!

Δημοσ.
Λοιπον στο msn πας tools, options, privacy και στις λιστες με τις επαφες, στην επαφη που σε ενδιαφερει κανεις δεξι κλικ. Αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη "Delete" τοτε αυτο το ατομο σε εχει κανει block.

Προσοχη ομως γιατι μπορει να σε εχει κανει block απλα μια φορα στο παρελθον και μετα να το ακυρωσε. Δεν ξερεις αν σε εχει block αυτη την στιγμη αλλα μπορεις να εισαι σιγουρος οτι σε εκανε block καποια στιγμη στο παρελθον.

Ελπιζω να βοηθησει αυτο γιατι πολυ εχουν κολλημα με τα blockaρισματα. Απλα παιδια αν καποιος/καποια σας εκανε block τοτε απλα ειτε δε θελει να σας μιλαει ειτε δε θελει να δειτε οτι ειναι μεσα καποια χρονικη στιγμη, οποτε απλα απλα ΜΗΝ ασχολειστε, πανω απο ολα αξιοπρεπεια...

αυτο που λες το εχω παρατηρησει και εγω.αλλα νομιζα οτι delete βγαινει μονο σε οσους σε εχουν κανει delete και οχι απλα block.αυτο ειχα παρατηρησει.ελεγα να το κανω δοκιμη καποια φορα αλλα λεω σιγα.οπως ειπες αν καποιος σε εχει κανει block απλα δεν θελει να σου μιλησει οποτε το να το ψαχνεις γιατι ειναι απλα bullshit

Δημοσ.
Τον αλλαξα αλλα ποτε κανενας δεν μου παραπονεθηκε για spam!

Γιατι το ποιο πιθανον ειναι να μην ξερουν καν τι ειναι αυτο που παιρνουν ή να νομιζουν οτι ειναι κατι διαφημιστικο για emoticons κτλ.

Παντως αυτο με το delete εγω ηξερα οτι ειναι για οσους σε εχουν κανει και αυτοι delete, οπως ο poulinos.

Οπως και να εχει, μικρης σημασιας αν σε εχει κανει ή οχι block.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...