Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ(?) ΜΕ FORTHNET ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια στιγμή κόπηκε μια οπτική ίνα με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να πιάσουν πάτο. Το πρόβλημα διορθώθηκε και τώρα πρέπει να ειναι εντάξει(οπως πριν δηλαδή, γιατι τελείως εντάξει δε θα είμαστε ποτέ!).

Δημοσ.
Τις τελευταίες ημέρες πάντως η forthnet σερνόταν κυριολεκτικά.Τώρα κάπως διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει επανέλθει.Δεν ξέρω αν συνέβει σε άλλους χρήστες της στην Θεσσαλονίκη αλλά στην περιοχή που μένω σε όσους είχαν forthnet δεν δούλευε καθόλου.

Πραγματι τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο πλευρας download αλλα απο ping ακομα...προβλημα , αλλα καλυτερα απο τις προηγουμενες μερες . Πιστευο οτι και αυτο ειναι θεμα ημερων .

Δημοσ.
~20-30 στη Forthnet? Νομίζω πως αυτό αποκλείεται. Και το θέμα δεν ειναι να έχει καλά pings με τους ελληνικούς server, αυτά τα έχουν όλοι. Το θέμα ειναι τι κάνει με Γερμανίες κτλ. Κι εγω 24άρα 2Play Forthnet έχω, αλλά όποτε μπαίνω να παίξω κανα COD4 online να περάσει η ώρα, ξυνό μου βγαίνει.

Να σημειώσω οτι το πρόβλημα ειναι κυρίως στη διασύνδεση της Forthnet με το εξωτερικό. Δηλαδή αν εισαι στο ΑΡΥΣ(Έχεις Forthnet αλλά πανω στη γραμμή του ΟΤΕ), τοτε τα πράγματα ειναι μια χαρά, γιατι η διασύνδεση με το εξωτερικό γίνεται μέσω του OTE.

1)Πιστευε οτι θελεις...(αμα αποκλειεται στην forthnet,τοτε για τους αλλους παροχους(πλην του ΟΤΕ) τι πρεπει να πουμε?

2)ΚΑΝΕΝΑΣ παροχος δεν εχει 20-30 Ping σε games με το εξωτερικο.Αυτο στο λεω με απολυτη σιγουρια.

Τελος οτι ειπα το ειπα για πριν δημιουργηθουν προβληματα κ οχι για τωρα.επισης οπως λετε κ εσεις τωρα ξαναφτιαχνει το προβλημα σιγα σιγα.

• Super Moderators
Δημοσ.

μια διευκρίνηση...τα τραγικά pings (σε σχέση με άλλους ISPs) είναι στο ιδιόκτητο κυρίως...

Δημοσ.

Φίλε τσέκαρε ξανά αν σέρνεται και όταν έχεις κλειστό το μtorrent. Λίγο κουλό μου φαίνεται να αργεί υπερβολικά να ανοίξει σελίδες.

Τώρα όσον αφορά το youtube, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Παίζουν πολλά ρόλο, πόσοι βλέπουν το βίντεο ταυτόχρονα,πόσοι είναι στη σελίδα,η ταχύτητα της σελίδας, το buffer....

Δημοσ.
μια διευκρίνηση...τα τραγικά pings (σε σχέση με άλλους ISPs) είναι στο ιδιόκτητο κυρίως...

ναι οκ συμφωνοι;)...Αλλα κατσε να δουμε τωρα που φτιαχνουν την βλαβη τι θα γινει?εγω πριν απο αυτο δεν ειχα ακουσει τπτ κ τωρα βγηκαν ολοι κ κατηγορουν...οχι τπτ αλλο αλλα οχι να ειναι ολοι οι isp's στο ιδιο τσουβαλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...