3XOTICA Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Παιδια εχω την 24αρα συνδεση της forthnet και αντιμετοπιζω το εξης "προβλημα", οταν κατεβαζω ενα torrent π.χ κατεβαινει με ταχυτητα πανω απο 1MB/s ενω οταν ειμαι στο ιντερνετ (internet explorer , mozilla) κανει κανενα τεταρτο να μου ανοιξει τις σελιδες και οταν ανοιξω σελιδα οπως π.χ. το youtube κολλαει σε ολα τα βιντεακια... εχω τρελαθει μιλαμε...ευχαριστω εκ των προτερων...
k_dvr Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 αν αυτό στο κάνει όταν έχεις ανοιχτό το μτορρεντ είναι από αυτό. Δοκίμασε να το κλεισεις και θα βελτιωθεί. Αν στο κανει και με κλειστο το μτορρεντ (οχι στο tray) τότε αλλού είναι το πρόβλημα.
3XOTICA Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 αν αυτό στο κάνει όταν έχεις ανοιχτό το μτορρεντ είναι από αυτό.Δοκίμασε να το κλεισεις και θα βελτιωθεί. Αν στο κανει και με κλειστο το μτορρεντ (οχι στο tray) τότε αλλού είναι το πρόβλημα. με κλειστο το κανει..
phadomas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αρχισανε τα προβληματα κ στην forthnet....εχω ακουσει πολλα περιεργα τελευταια,οπως πχ με το Ping.Εχω ακουσει πολλα παραπονα για το ping.
Thanasis159 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αφού μας είπες πιο πάνω ότι αυτό συμβαίνει όταν κατεβάζεις ένα τόρρεντ με υψηλή ταχύτητα! Όταν κατεβάζεις με το max της σύνδεσής σου είναι λογικό να κολλάνε όλα!
prigipa_m Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αρχισανε τα προβληματα κ στην forthnet....εχω ακουσει πολλα περιεργα τελευταια,οπως πχ με το Ping.Εχω ακουσει πολλα παραπονα για το ping. Aπο όσο έχω ακούσει αυτό το έχει η Forthnet...
ALdaperan Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 αυτο συμβαινει και σε μενα που εχω 2play ομως το βράδυ μονο στο youtube τα βιντεακια αργουν πολυ να φορτωσουν ειτε κατεβαζω ειτε οχι ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο :p
phadomas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Aπο όσο έχω ακούσει αυτό το έχει η Forthnet... Καλα φιλε τοσα ξερεις τοσα λες...H forthnet δεν ξερω για τωρα συγκεκριμενα,αλλα γενικα εχει αν οχι το καλυτερο αλλα απο τα καλυτερα Ping απο τους ελληνικους παροχους...
balakan Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλα φιλε τοσα ξερεις τοσα λες...H forthnet δεν ξερω για τωρα συγκεκριμενα,αλλα γενικα εχει αν οχι το καλυτερο αλλα απο τα καλυτερα Ping απο τους ελληνικους παροχους... Συγνωμη φιλε μου , εδω κανεις λαθος . Τα χειροτερα εχει . Εχω forthnet και τις τελευταιες 5 μερες η κατασταση ηταν τραγικη . Χθες και σημερα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα . Αλλα και παλι τιποτα το τρομερο .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλα φιλε τοσα ξερεις τοσα λες...H forthnet δεν ξερω για τωρα συγκεκριμενα,αλλα γενικα εχει αν οχι το καλυτερο αλλα απο τα καλυτερα Ping απο τους ελληνικους παροχους... sorry αλλά δυστυχώς έχει τραγικά pings...
phadomas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 κοιταξτε επειδη δεν θελω να τσακωθω με κανεναν εδω μεσα.μαλλον δεν καταλαβατε αυτο που ειπα...ειπα οτι εχει αν οχι τα καλυτερα απο τα καλυτερα Ping...αλλα μιλαγα για πριν δημιουργηθουν τα οποια προβληματα..αυτο θα το καταλαβετε κ απο το πρωτο post π εκανα στο οποιο εγραφα: "Αρχισανε τα προβληματα κ στην forthnet....εχω ακουσει πολλα περιεργα τελευταια,οπως πχ με το Ping.Εχω ακουσει πολλα παραπονα για το ping." πριν δημιουργηθουν αυτα τα προβληματα νομιζω πως δεν θα διαφωνησει κανεις με αυτο που λεω.
Tigran Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Η Forthnet είχε ανέκαθεν πρόβλημα με τα ping της. Ειναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παροχός υπηρεσιών internet στην Ελλάδα, αλλά απο άποψη ping ειναι πολύ χαμηλά. Την ξεπερνούν άνετα η NetOne, η Hol και η On, ενώ ο ΟΤΕ έχει με διαφορά τα καλύτερα(χαμηλότερα) pings. Τα παραπάνω προκύπτουν απο μετρήσεις που κάνουν συχνά χρήστες στο adslgr.com, όπως φυσικά και απο προσωπικές μου μετρήσεις. Όποιος έχει pings στη Forthnet χαμηλότερες της τάξης του 100, να κάνει το σταυρό του γιατι ειναι πολύ τυχερός!
phadomas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Κοιταξε εγω επειδη ειχα πολυ καιρο forthnet ποτε δεν ειχα προβλημα με το ping κ ποτε δεν ειχα ακουσει προβλημα.τωρα αυτο που λες οτι αλλοι παροχοι εχουν καλυτερο Ping απο forthnet κ ειδικα η ΟΝ(που εχω στην πετρουπολη),συγνωμη αλλα δεν το πιστευω.Με ΟΝ εχω 150ping το λιγοτερο σε ελληνικους server,στους οποιους με forthnet που ειχα αλλα κ με οτε τωρα πιανω 20-30.αυτο κατι λεει...εκτος κ αν εγω ειμαι τοσο τυχερος π σε 3 διαφορετικες γραμμες(2 δικες(Πετρουπολη-Λευκαδα) κ μια της κοπελας μ(Ιλιον) εχω δει τα Pings π λεω...
Tigran Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ~20-30 στη Forthnet? Νομίζω πως αυτό αποκλείεται. Και το θέμα δεν ειναι να έχει καλά pings με τους ελληνικούς server, αυτά τα έχουν όλοι. Το θέμα ειναι τι κάνει με Γερμανίες κτλ. Κι εγω 24άρα 2Play Forthnet έχω, αλλά όποτε μπαίνω να παίξω κανα COD4 online να περάσει η ώρα, ξυνό μου βγαίνει. Να σημειώσω οτι το πρόβλημα ειναι κυρίως στη διασύνδεση της Forthnet με το εξωτερικό. Δηλαδή αν εισαι στο ΑΡΥΣ(Έχεις Forthnet αλλά πανω στη γραμμή του ΟΤΕ), τοτε τα πράγματα ειναι μια χαρά, γιατι η διασύνδεση με το εξωτερικό γίνεται μέσω του OTE.
Ratatoulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Τις τελευταίες ημέρες πάντως η forthnet σερνόταν κυριολεκτικά.Τώρα κάπως διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει επανέλθει.Δεν ξέρω αν συνέβει σε άλλους χρήστες της στην Θεσσαλονίκη αλλά στην περιοχή που μένω σε όσους είχαν forthnet δεν δούλευε καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.