Προς το περιεχόμενο

Mac OS X Leopard on Desktop Pc ?

Massiv0r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ακουσει παρα πολλες φημες πως διαφορα παιδια καταφεραν το παραπανω,και θελω να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω στο θεμα,οπως...

- Γινεται οντως,η ειναι απλα λογια?

- Τρεχει εξισου γρηγορα και σταθερα οπως στα Mac η παρουσιαζει προβληματα στους "κανονικους" υπολογιστες ?

- Τι ακριβως χρειαζεται για να γινει Install σε εναν σκληρο,στην περιπτωση που γινεται?

- Εχει καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις απο τον Η/Υ οσο αναφορα την Ram και τον Επεξεργαστη ?

- θα εχω τα ιδια και χειροτερα προβληματα οσο αναφορα τα Devices οπως και στα Linux ?

Αυτα,ευχαριστω που το ειδατε :-)

Μια απαντηση συντομη θα μου ηταν αρκετη :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακουσει παρα πολλες φημες πως διαφορα παιδια καταφεραν το παραπανω,και θελω να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω στο θεμα,οπως...

- Γινεται οντως,η ειναι απλα λογια?

- Τρεχει εξισου γρηγορα και σταθερα οπως στα Mac η παρουσιαζει προβληματα στους "κανονικους" υπολογιστες ?

- Τι ακριβως χρειαζεται για να γινει Install σε εναν σκληρο,στην περιπτωση που γινεται?

- Εχει καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις απο τον Η/Υ οσο αναφορα την Ram και τον Επεξεργαστη ?

- θα εχω τα ιδια και χειροτερα προβληματα οσο αναφορα τα Devices οπως και στα Linux ?

Αυτα,ευχαριστω που το ειδατε :-)

Μια απαντηση συντομη θα μου ηταν αρκετη :-D

Σύντομη απάντηση:

Υπάρχει ολόκληρο επισημασμένο θέμα εδω που εισαι

Ναι αλλα δεν βλεπω καποια ακριβη απαντηση.

Βτw το συστημα μου ειναι Pentium 4 2.8Ghz / Ram 768 / Nvidia 7600Gs θα τα αντεχει καταρχας ?

Επισης το Installation των Leopard θελει κατι παραπανω ειδα απο οτι τα Unix/Windows.

Μπορειτε να με καθοδηγησετε στο τι πρεπει να κανω για να εγκαταστησω αυθεντικα Leopard 10.5 ?

Το αυθεντικό leopard είναι μόνο για υπολογιστές apple και όχι για 100% compatible ibm pc. Άρα έχει 2 λύσεις για να γνωρίσεις το μαγικό κόσμο του mac os x

1)αγοράζεις apple (καλορίζικο!)

2)δοκιμάζεις την τύχη σου με το hackintosh η αλλιώς OSx86 project, ετοιμάσου για διάβασμα και πολλές δοκιμές

με το hardware σου λογικά θα παίζει αλλά μόνο με μια δοκιμή μπορείς να το διαπιστώσεις. Πάντως έχει αρκετό διάβασμα η όλη ιστορία. Αν καταφέρεις να το εγκαταστήσεις θα τρέχει όπως ακριβώς και σε έναν mac. Καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...