Massiv0r Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εχω ακουσει παρα πολλες φημες πως διαφορα παιδια καταφεραν το παραπανω,και θελω να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω στο θεμα,οπως... - Γινεται οντως,η ειναι απλα λογια? - Τρεχει εξισου γρηγορα και σταθερα οπως στα Mac η παρουσιαζει προβληματα στους "κανονικους" υπολογιστες ? - Τι ακριβως χρειαζεται για να γινει Install σε εναν σκληρο,στην περιπτωση που γινεται? - Εχει καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις απο τον Η/Υ οσο αναφορα την Ram και τον Επεξεργαστη ? - θα εχω τα ιδια και χειροτερα προβληματα οσο αναφορα τα Devices οπως και στα Linux ? Αυτα,ευχαριστω που το ειδατε Μια απαντηση συντομη θα μου ηταν αρκετη
vasilis1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εχω ακουσει παρα πολλες φημες πως διαφορα παιδια καταφεραν το παραπανω,και θελω να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω στο θεμα,οπως... - Γινεται οντως,η ειναι απλα λογια? - Τρεχει εξισου γρηγορα και σταθερα οπως στα Mac η παρουσιαζει προβληματα στους "κανονικους" υπολογιστες ? - Τι ακριβως χρειαζεται για να γινει Install σε εναν σκληρο,στην περιπτωση που γινεται? - Εχει καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις απο τον Η/Υ οσο αναφορα την Ram και τον Επεξεργαστη ? - θα εχω τα ιδια και χειροτερα προβληματα οσο αναφορα τα Devices οπως και στα Linux ? Αυτα,ευχαριστω που το ειδατε Μια απαντηση συντομη θα μου ηταν αρκετη Σύντομη απάντηση: Υπάρχει ολόκληρο επισημασμένο θέμα εδω που εισαι
Massiv0r Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ναι αλλα δεν βλεπω καποια ακριβη απαντηση. Βτw το συστημα μου ειναι Pentium 4 2.8Ghz / Ram 768 / Nvidia 7600Gs θα τα αντεχει καταρχας ? Επισης το Installation των Leopard θελει κατι παραπανω ειδα απο οτι τα Unix/Windows. Μπορειτε να με καθοδηγησετε στο τι πρεπει να κανω για να εγκαταστησω αυθεντικα Leopard 10.5 ?
xalia Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το αυθεντικό leopard είναι μόνο για υπολογιστές apple και όχι για 100% compatible ibm pc. Άρα έχει 2 λύσεις για να γνωρίσεις το μαγικό κόσμο του mac os x 1)αγοράζεις apple (καλορίζικο!) 2)δοκιμάζεις την τύχη σου με το hackintosh η αλλιώς OSx86 project, ετοιμάσου για διάβασμα και πολλές δοκιμές
papadakn Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 με το hardware σου λογικά θα παίζει αλλά μόνο με μια δοκιμή μπορείς να το διαπιστώσεις. Πάντως έχει αρκετό διάβασμα η όλη ιστορία. Αν καταφέρεις να το εγκαταστήσεις θα τρέχει όπως ακριβώς και σε έναν mac. Καλή τύχη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Παρακαλώ να συνεχίσουμε στο ήδη υπάρχον θέμα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=195865 Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.