Προς το περιεχόμενο

ASUS WL-600G

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δοκίμασα με internet explorer και έγινε το update κανονικά αλλά και πάλι τίποτα! δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. update έκανα, στο Internet συνδέομαι αλλά δεν μπορώ να μπω πουθενά!

Καμιά άλλη ιδέα, αν δεν σε κούρασα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:26 ----------

Εν τέλει, έπρεπε να δηλώσω τα dns της forthnet στην κάρτα δικτύου

Και πάνω που πίστευα πως επιτέλους τα προβλήματα τελειώσανε (αφού από το pc μου μπαίνω κανονικά) τώρα μου κάνει νούμερα το wireless. Πρέπει να δηλώνω τα dns της forth και κάθε άλλη συσκευή που θέλει να μπει στο net από αυτό το ρούτερ!

Εντάξει το laptop, εντάξει το ps3 αλλά τι κάνουμε αν θέλουμε να συνδεθούμε με το κινητό (nokia n95) στο οποίο και δεν μπορώ να δηλώσω dns?

Δημοσ.

τωρα καταλαβες τι εννοουσα οταν ελεγα καρφωτα dns.κανονικα και στο ps3 θα πρεπει να μπορεις να δηλωσεις κανονικα dns.τουλαχιστον στο psp που ειχα γινοταν.δεν ξερω μηπως εναλακτικα μεσα στον ρουτερ εχει επιλογη να δωσεις καρφωτα τα dns.kai κλειδωσε το wireless

Δημοσ.

μπορώ να δηλώσω dns και στο psp και στο ps3 και στο laptop όχι όμως στο κινητό μου (από όσο γνωρίζω). Υπάρχει μια επιλογή στο ρουτερ όπου δεν βρίσκει από μόνο του τα dns αλλά βάζεις εσύ τα dns της forthnet αλλά και πάλι πρέπει οι άλλες συσκευές να τα δηλώνουν

Δημοσ.

δοκιμασε να τα δωσεις καρφωτα στο ρουτερ.β.και εσυ τι το θες το κινητο.μονογια ιντερνετ δεν ειναι.τοσα ιντερνετ εχεις γυρω σου:PPPPp

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω μπλέξει με το 600g της asus, έχω ConnX προσπαθω εδώ και ώρα να το παραμετροποιήσω και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα καθε φορά.

Ενώ βρισκει κανονικά ΙP με τα κλασσικά username και pass της οτενετ, οταν βάζω τα δικά μου δε βρίσκει IP, authentication failure...

Εννοείται πως δε τα γράφω λάθος και με το παλιό μου μόντεμ συνδέομαι κανονικά. Οι ρυθμίσεις για το Connx είναι PPoE/LLC σωστά? Τι μπορεί να κάνω λάθος στην παραμετροποίηση?

Το firmware ειναι το 3.0.0.8.Α

Καθε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη γιατι ειναι κρίμα να το γυρίσω πίσω στο πλαισιο αν κανω κάποιο προφανές λάθος!

Ευχαριστώ! :D

Δημοσ.

αν με Otenet kai [email protected] μπαινει κανονικα και με τα δικα σου τρως authentication failed τοτε η κατι λαθος κανεις εσυ στα στοιχεια η πολυ απλα το Password σου εχει μεσα καποιο συμβολο που δεν το καταλαβαινει το ρουτερ.δοκιμασε να το κανεις firmware update και αμα δεν πιασει αλλαξε το password με κατι πιο απλο

Δημοσ.
αν με Otenet kai [email protected] μπαινει κανονικα και με τα δικα σου τρως authentication failed τοτε η κατι λαθος κανεις εσυ στα στοιχεια η πολυ απλα το Password σου εχει μεσα καποιο συμβολο που δεν το καταλαβαινει το ρουτερ.δοκιμασε να το κανεις firmware update και αμα δεν πιασει αλλαξε το password με κατι πιο απλο

Αυτό έκανα άλλαξα το pass γιατι είχε μέσα το σύμβολο '$' σε κάτι πιο απλό και πήρε ip άμεσα. Eυχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...