BladeRunner Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Το ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα βρε παιδια βοηθειστε με...Ειναι δραματικη η κατασταση... Το εχω δοκιμασει και σε b and g αλλα τιποτα... Μου φαινεται τα εχω δοκιμασει ολα... Μπορουμε να παμε απο την αρχη ενα step by step οδηγο για το τι πρεπει να κανω μπας και δω ασπρη μερα?Ας πουμε στο xbox μου βγαζει....no network connection found.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 α .firmware update.β.το βρισκουν το δικτυο η δεντο βρισκουν κα8ολου?
BladeRunner Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εκανα firmware upadate.Δεν το βρισκουν το δικτυο καθολου.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 δοκιμασε το σε κανα φιλο και αμα δεν πιασει τοτε πγαινε το πισω εκτος αν εχεις κανει κατι λαθος.β.ελπιζω στο λαπτοπ να μην ειναι κλειστος ο διακοπτης του ασυρματου
dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις κάνει hideτο ssid και δεν το βλέπουν τα μηχανήματα; Παρεπιπτόντως το Asus σε μένα δουλεύει μια χαρά σε Forthnet
Stratos2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις κάνει hideτο ssid και δεν το βλέπουν τα μηχανήματα; Παρεπιπτόντως το Asus σε μένα δουλεύει μια χαρά σε Forthnet Βοηθησε και εμενα σε παρακαλω με ενα WL-600G που επεσε σημερα στα χερια μου και δεν εχω καταφερει ακομα να σερφαρω.... Τα εχω κανει ΟΛΑ ....Ειμαι σε 2Play και εχω κανει setup PPPoE - Username - Password ....κτλ κτλ ....Reboot ....Βρισκει ADSL ....Πρασινιζει και το IP που συμαινει πως εχω "παρει" και IP ....αλλα "κάκα" ....δεν μπορω να σερφαρω λες και εμποδιζεται απο καποιο firewall.... Στειλε ΠΜ αμα μπορεις να βοηθησεις....
dali13gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις τις ρυθμίσεις από το προηγούμενο router σου στο Network;
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Βοηθησε και εμενα σε παρακαλω με ενα WL-600G που επεσε σημερα στα χερια μου και δεν εχω καταφερει ακομα να σερφαρω.... Τα εχω κανει ΟΛΑ ....Ειμαι σε 2Play και εχω κανει setup PPPoE - Username - Password ....κτλ κτλ ....Reboot ....Βρισκει ADSL ....Πρασινιζει και το IP που συμαινει πως εχω "παρει" και IP ....αλλα "κάκα" ....δεν μπορω να σερφαρω λες και εμποδιζεται απο καποιο firewall.... Στειλε ΠΜ αμα μπορεις να βοηθησεις.... ping στον ρουτερ απανταει.?ping σε ip?ping σε καποιο site .??
Stratos2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Εντελει το βρηκα....αλλα και παλι με "χαλαει" ....Ειχα στις ρυθμισεις της καρτας δικτυου σαν 1o DNS οπως ΠΑΝΤΑ την IP του Router ....πχ στην δικια μου περιπτωση ...IP Router = 192.168.1.254 + Primary DNS = 192.168.1.254.... Αλλαζοντας λοιπον το DNS με τις IP που οριζονται απο την Forthnet....Επιτελους "ειδα" και Ιντερνετ....
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 για αυτο σου ειπα να κανεις Ping.αν τα παρεις με την σειρα βλεπεις αν πραγματι ειναι προβλημα dns διοτι στην ip θα κανει Ping αλλα στο site οχι επειδη δεν 8α μπορει να το κανει resolve.
dchris Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 paidia geia sas. endiaferomai na agorasw to en logw router (WL-600G) kai psaxnomai eidika meta ta osa diabasa se ayto to topic. H alli lysi einai USR me 28E perissotera... pisteyetai a3izei to risko??? thx
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 για wireless 8ες τι ακριβως θες?υπαρχει και το linksys πχ.
dchris Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πραγματι φίλε εχεις δικιο... Ξέχασα να αναφέρω ότι ειναι τα μόνα που υποστηρίζουν -στις τιμές που με ενδιαφέρουν πάντα-print Server. Μένει βέβαια να επιβαιβεώσω ότι ο Canon i250 είναι compatible...
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 λογικα με τον printer δεν νομιζω να εχεις προβλημα.γιατι νομιζω οτι και καποιο vigor εχει υπσστηριξη για printer.??
angelo72 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το συγκεκριμένο router της Asus για σύνδεση DSL της forthnet ? Υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης για αρχάριους ? Και τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για να δούμε internet ? THANKS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.