BladeRunner Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Παιδεια σας εκλιπαρω βοηθειστε με για θα τρελαθω και θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα... Ειπα και εγω να μπω στον κοσμο του ασυρματου ιντερνετ.Πηρα λοιπον το εν λογω ρουτερ,πηρα και ενα asus usb wireless stick, μεχρι και για το xbox πηρα wireless network adaptor. Εχω κανει λοιπον τα παντα,τα παντα ομως και δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με τιποτα. Υπ'οψιν δεν ειμαι ασχετος ,εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 6 ρουτερ απο wag ως microcom,αλλα εδω σηκωνω τα χερια ψηλα. Εχω δοκιμασει τα παντα,ppoa,ppoe,llc,vca,8-35,τα παντα. Μπορει καποιος που το εχει να μου πει ακριβως τι να κανω για να συνδεθω στο 2play της φορθνετ? Αυτη την στιγμη ειμαι με το κλασσικο siemens του 2play... Παιδεια βοηθεια... Και το τρελο?Δεν μπαινει στο ιντερνετ,δεν κατεβαζει το rapget,δεν μπαινει msn AΛΛΑ μπαινει dc++ Nuff said.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δες για κανα firmware.οι ρυθμισεις ειναι οι κλασικες.pppoe me llc 8 35 κτλ.αλλιως βλεπω να το κανεις access point.δοκιμασε με καλωδιο στην αρχη και οχι ασυρματα.
BladeRunner Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Του εκανα firmware update αλλα τιποτα.Τωρα ειμαι στην δουλεια.Τα εχει παιξει μιλαμε,το πρωι μου εβγαζε οτι δεν εχω καν γραμμη adsl!!!!Φυσικα με το siemens ολα φυσιολογικα. Θα παω το απογευμα πλαισιο να το αλλαξω...απο αυτα τα ρουτερ που εχει το πλαισιο ποιο εχετε δοκιμασμενο για 2play και να δουλεψει wireless ανετα? USR OR BELKIN? Please respond
BladeRunner Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πως μπορω να κανω access point? Δηλαδη μπορω να χρησιμοποιησω το σιεμενσ για να μπαινω στο ιντερνετ και το ασους να μοιραζει την γραμμη στο λαπτοπ και το χβοχ?Γινεται?Και πως? Το netgear τι λεει?
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Netgear καλο belkin εχω ακουσει καλο αλλα κανει κατι disconects και ενα firmware που εχουθν δεν το ειχαν σηκωσει στο σιτε.σιεμενς 192.168.1.1 βαζεις το asus 192.168.1.2 κΑΙ ΤΟΥ κλεινεις τον dhcp.bazeis sismens se ethernet του asus και 8α εισαι οκ.
BladeRunner Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Poulinos σε ευχαριστω πολυ.Ολα λυθηκαν αδερφε.Πως?Μα φυσικα με αλλαγη.Το εστειλα απο εκει που ηρθε.Ασε που τσακωθηκα στο Πλαισιο,μου λεγανε μα γιατι?Τους λεω χαζος δεν ειμαι,εκανα τα παντα,δεν μπαινει.Σε διαφορα φορα επισης τους λεω εχω διαβασει τα χειροτερα(μιλαμε σε κατι αυστραλιανα το βριζουν το ασους μανιωδως) δωσε μου αλλο.Το κοιτα η αναβαθμιση,δεν λειτουργουσε και σε αυτους,δηλαδη δεν εμπαινε νετ(τι περιεργο ε?). Ε και αποφασισα,τα εσκασα και πηρα ενα κτηνος που μου ειπαν οτι πιανει μεχρι και 2-3 οροφους Netgear DG 834 N και σε 15 λεπτα....ημουν στο ιντερνετ!Ουτε fancy utilities,ουτε wizards ,ουτε...αντε να μην πω... Brute force. Ειμαι πανευτυχης.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 το netgear το εχω σεταρει μια φορα και εχει πολυ καλο και δυνατο σημα.καλα εκανες και πηρες αυτο.εγω παντως asus se router δνε 8α επερνα αφου σιγουρα υπαρχουν καλυτερες μαρκες.σε mobo ναι σε ρουτερ οχι
BladeRunner Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Xρειαζομαι την βοηθεια σου.Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω wireless και τα εχω κανει θαλασσα μιλαμε. Οπως σου ειπα,στο ιντερνετ μπαεινει μια χαρα,τα leds ειναι ολα μια χαρα ανοιχτα,το led του wireless δηλαδη και λεω θα μπαινει ασυρματα.Αμ δε...Εβαλα ssid,εβαλα κωδικο αλλα δεν συνδεεται με κανενα ασυρματο δικτυο.Ουτε με του λαπτοπ που φοραει vista,ουτε με το ασους usb wireless stick,ουτε με το x-box. Τι να κανω?Το προηγουμενο ρουτερ συνδεοταν τουλαχιστον με το usb stick. Mπορεις αναλυτικα να μου πεις τι να κανω?
BladeRunner Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δηλαδη αλλο password?Εncryption χρησιμοποιω wep.Το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπουν τα αλλα ασυρματα.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δοκιμασε wpa πχ.επισης δες και για firmware update διοτι η Netgear bgazei αρκετα κατα καιρους.
BladeRunner Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δεν γινεται τιποτα.Καποιος που να το εχει το ρουτερ,πως το δουλεψε wireless?
kallair Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δοκίμασε πρώτα χωρίς κωδικούς. μόλις είσαι οκ και δεις ότι λειτουργεί καλά, επέλεξε από το router το κλείδωμα που επιθυμείς κ δώσε τον κωδικό που θες. ύστερα στο laptop, στα ασύρματα δίκτυα πήγαινε στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, επέλεξε την ασύρματη σύνδεση που θες, μπες στα properties και βάλε το αντίστοιχο κλείδωμα κ κωδικό.
BladeRunner Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Aκομα και χωρις κωδικους το δοκιμασα και τιποτα...Το wireless φαινεται νεκρο.Αλλα δεν ειναι εφοσον το led ειναι αναμμενο.Τι να κανω?
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 μήπως το έχεις βάλει να δουλεύει μόνο στο Ν πρότυπο και δεν εκπέμπει σε b ή G που είναι ο υπόλοιπος εξοπλισμός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.