capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 To Slackware απο την άλλη ως hdX Πως προέκυψε αυτή η διαπίστωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πως προέκυψε αυτή η διαπίστωση; Συγκρίνοντας το fstab του slack με αυτό του ubuntu αν και δεν είναι διαπίστωση ...είναι ερώτηση κυρίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Επιτέλους μπήκα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Σε ευχαριστώ πολυ Capthook! Καλά μπήκα και δεν το πήρα χαμπάρι ο noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 http://www.thejemreport.com/mambo/content/view/309/122/1/19/ Somewhere on the road from 2.6.19 and 2.6.20, a major change happened: «First, the big change is the migration away from the crusty old parallel ATA drivers to shiny new ones that use the same libata infrastructure as the SATA drivers. A side effect of this is that /dev/hda becomes /dev/sda. This isn't a problem if you're using 'mount by label' (which has been the default in Fedora since forever). If you aren't, well, it's going to be fun.» Έτσι εξηγείται το φαινόμενο. Βέβαια ούτε εγώ το είχα πάρει είδηση και έχω φτάσει να έχω 2.6.24.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αν δεν το έχεις ήδη στα υπόψη σου, σου προτείνω να κοιτάξεις οπωςδήποτε το slackbook. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Nai exw ksekinisei apo http://slackbook.ilug.gr/ *kapia stigmh tha valw kai ta ellinika chars i promise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.