skone Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 καλησπέρα,υπάρχει κανένα chip για wii που να υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιείται για πιθανότητα ban σε live στο μέλλον?και αν όχι υπάρχει κάποιο που να υπερτερεί από τα υπόλοιπα?
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 τα πιο πολλά αφού κάνουν boot το backup απενεργοποιούνται μόνα τούς τσέκαρε αν το chip που θα βάλεις το κάνει
skone Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ξέρει κανεις τις διαφορές WII D2Cpro και Wii key? http://www.modchip.gr/webshop/product_info.php?products_id=638 (αυτο ειναι αυθενικο wiikey?)
loukas77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ξέρει κανεις τις διαφορές WII D2Cpro και Wii key?http://www.modchip.gr/webshop/product_info.php?products_id=638 (αυτο ειναι αυθενικο wiikey?) Εξαρτάται από την πλακέτα του dvd του wii σου. Αν μπορείς να βάλεις wiikey βάλτο σίγουρα. Αν το wii σου είναι καινούριο τότε θέλει D2Cpro/D2Ckey. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το αυθεντικό... δεν το αγόρασα από εκεί το δικό μου (και μου βάλανε κλώνο )
skone Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 το serial no μου ειναι LEH165xxxxx πιο μπορω να βαλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.