g-e-o Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 θα προσπαθησω να σας εξηγησω το προβλημα οσο πιο απλα μπορω..ελπιζω να ειμαι κατανοητος και να μπορεσει να με βοηθησει καποιος..απο χθες το βραδυ μου συμβαινει το εξης περιεργο..σε ασχετες στιγμες μου εξαφανιζονται ολα τα εικονιδια απο την επιφανεια εργασιας και μενει μονο η ταπετσαρια..το προβλημα το ελυνα για λιγο αφου εκανα επανεκινηση αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια..ειπα λοιπον, ιος ειναι την πατησαμε..εκανα scan με δυο τρεις διαφορετικους τροπους αλλα δεν βρισκει τιποτα γμτ..θελω να αποφυγω το format..ψαχνω στο google μηπως βρω παρομοιο προβλημα και βλεπω οτι αν ανοιξω το task manager και εκει που λεει νεα διεργασια το προβλημα λυνεται αν πληκτολογησω explorer..το κανω και πραγματι τα εικονιδια επανερχονται...μολις ομως παω να αν ανοιξω οποιονδηποτε φακελο τα εικονιδια φευγουν παλι:mad:..το λειτουργικο ειναι vista 32bit...δεν λεει καθε τρεις και λιγο να ανοιγω το task manager γμτ..δεν μου το κανει μονο οταν κανω surf στο νετ..καμια βοηθεια ρε παιδια παει πουθενα το μυαλο σας??
g-e-o Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 που μπορω να δω αυτο το event viewer φιλε μου?? σε ευχαριστω για την βοηθεια!!
Tzimmys Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εμένα το μυαλό μου πάει σε ανεπάρκεια συστήματος. Ούτε ιος ούτε τίποτα άλλο. Μήπως απλά το μηχάνημά σου δεν έχει τη δύναμη που χρειάζεται και βγάζει τέτοιο πρόβλημα. Καταρχήν πες το από τι αποτελείται το pc σου και μετά θέλω να μου πεις αν το pc σου το έκανε αυτό από την αρχή που εγκατέστησες το λειτουργικό ή βγήκε αργότερα.
g-e-o Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δεν ειναι ανεπαρκεια φιλε μου, ολα δουλευαν κανονικα εδω και τρεις μηνες....κατι συμβαινει και κολλαει στιγμιαια ο explorer..
tsakonas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 1)Μη βαζεις τετοιους τιτλους.... 2)Ειδα παρομοιο κολημα απο ιο του msn.Στελνει τπτ περιεργο καποια απτις επαφες σου?
g-e-o Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 τι εχει ο τιτλος δεν καταλαβα...υπαρχει καποιο προβλημα???
tsakonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ισα μεγαλε χαλαρωσε μη τρελενεσαι.... RTFM&RTFR Εσυ γιατι λες να τον αλλαξε ο μοντ? Σε τι βοηθαει στην αναζητηση το " βοηθεια, καιγομαι ΣΟΣ και @@?
g-e-o Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 εχεις δικιο...την επομενη φορα δεν θα ξεχασω να σε ρωτησω πως να το διατυπωσω φιλαρακι..να μαθουμε και Ελληνικα βρε αδελφε!!!
tsakonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Οτι ναναι....ριξε μια ματια ξανα στους κανονες...ουτως η αλλως εμενα καρφι δε μου καιγεται...αλλοι που ισως χρειαστουν το θεμα αυτο, δε θα το βρισκαν ποτε...αν ο μοντ δεν αλλαζε τον τιτλο...καμια σχεση με την διατυπωση βεβαια.. Ο Τ Ι Ν α ν α ι
g-e-o Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 αφου δεν σου καιγεται καρφι, μην κανεις υποδειξεις τοτε φιλε..ειναι αλλοι υπευθυνοι για αυτο..οτι να ναι...
tsakonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 A , μαλιστα , ειναι υποδειξη η σωστη συμπεριφορα συμφωνα με τους κανονες του φορουμ που σε φιλοξενει και τους οποιους ορους εσυ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ με την εγγραφη σου. Τι να πω....συνεχισε ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.