what about Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Γεια σας! Στον hp 530 εχω βρει μια μονο υποδοχη για ram, απο κατω απο το πληκρολογιο ειναι.. Θελω να βαλω και δευτερη ram αλλα δεν ξερω που μπορει να μπαινει. Θα με βοηθησετε; Υπαρχει περιπτωση κατω απο το πληκτρολογιο να παιρνει 2; Ευχαριστω!
michalis2610 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν διαθέσεις 5' να διαβάσες το συγκεκριμένο κομμάτι στο manual θα δεις ότι περιγράφει ακριβώς τη διαδικασία και φυσικά το που βρίσκονται οι υποδοχές.
what about Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το διαβασα και λεει κατω απο το πληκτρολογιο.. Κατω απο το πληκτρολογιο ομως ξερω οτι στους περισσοτερους φορητους υπαρχει μονο μια υποδοχη.. Οποτε μπορει να μου πει καποιος;
whitequeenx Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ελα κι εγω προχθες περασα 2 κομματια του 1 GB στο laptop μου. η 2η υποδοχή ειναι λίγο ψηλότερα και λίγο πιο πλάγια , δηλαδή στο τέλος οι 2 μνήμες θα βρίσκονται ξαπλωτές η μια λιγο πιο πάνω από την άλλη χωρίς να ακουμπάνε και η μια λιγο πιο δεξια η αριστερα (αναλογως το laptop υποθετω) απο την άλλη...ειναι εκει διπλα θα το βρεις...μη στεναχωριεσαι..α και κοιτα και το χαρτακι που έχει στη συσκευασια τους ...εχει οδηγιες..καλη τυχη
DenoM Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δες κ δώσε σημασία στο τέλος να δεις για το δεύτερο dimmaki .Ελπίζω να βοήθησα!
what about Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.. :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.