Προς το περιεχόμενο

Πως κάνω αποστολή μεγάλων αρχείων σε φίλο μέσω ίντερνετ ....

SKALLIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά σας...

Γνωρίζει κάποιος από την παρέα πως θα μπορούσα να στείλω ένα μεγάλο αρχείο (π.χ. .isο) των 3 γίγα σε κάποιον μέσω ιντερνετ....

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή site μέσω του οποίου μπορώ να δόσω την δυνατότητα σε αυτούς που θέλω εγώ να πάρουν αυτό το αρχείο από το pc μου. Χωρίς πρόβλημα σε πιθανή διακοπή της σύνδεσής μου.... Αν ναι πως?? Τί προτείνετε???

Έχω adsl σύνδεση με 24Mb/1Mb (ονομαστική) αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...

Δημοσ.

Έχεις την επιλογή και μέσο rapidshare αν έχετε και οι 2 λογαριασμό εκεί. Θα το ανεβάσεις μια φορά και θα το κατεβάσουν πολλοί.

Δημοσ.

ή να το κανεις import σαν τοορεντ και οι φιλοι σου να σε κανουνε add... ετσι ολοι μαζι βοηθατε να μοιραστει. Αν και το rapidshare ειναι η καλυτερη λυση

Δημοσ.

Δεν ειναι για μεγαλα αρχεια αυτα....κανεις δεν εχει πανω απο 1mb upload σπιτι του. Αρα θες διπλασιο χρονο να το στιλεις στον φιλο σου....ποσο μαλλον σε ενα dvd 4 γιγα ....

Δημοσ.

Προσωπικα θεωρω μονοδρομο το Rapidshare. H συγκεκριμενη υπηρεσια εχει βοηθησει παρα πολυ! Ειναι σαν να εχεις online backup. Ανεβασε οτι θελεις και περασε κωδικο στα αρχεια σου. Απο εκει και περα θα βρεις την υγεια σου.

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω το Mediafire.com γιατι δεχεται καθε ειδους αρχεια και μενουν εκει για παντα.Δεν θα σβηστουν μετα απο 30-40 μερες οπως στο Rapidshare

Ριξε ομως μια ματια και σε αυτον τον οδηγο.

Επισης αν ψαξεις στο Google για send big files θα βρεις αρκετα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Ο πιο ορθολογικός τρόπος από άποψη bandwidth, συνολικού απαιτούμενου χρόνου και του ελέγχου που έχεις στη διαδικασία είναι με Direct Connection. Οπότε ή το HFS που πρότεινε ο kastel ή με FTP. Εκτός αν οι αποδέκτες είναι πολλοί, οπότε οι υπόλοιπες λύσεις που προτάθηκαν είναι καλύτερες (με κορυφαία ιδέα τη δημιουργία torrent file)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...