Blackman Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Φίλτατοι...πήρα πρόσφατα το N95 στο οποίο είχε μέσα ένα preview για το πρόγραμμα του N-GAGE ώστε το κινητό να παίζει και παιχνίδια φτιαγμένα για n-gage μέσο του προγράμματος του. Πήγα να το κατεβάσω από το κινητό...και μου είπε ότι δεν προβλέπεται για την χώρα μας... λεπτομέριες... το βρήκα και το εγκατέστησα μέσω του Internet και ξεκινάει κανονικά...επίσης έχω βρει πολλές σελίδες με δωρεάν παιχνίδια για το N-gage. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω στο κινητό. Έψαξα κάποιες σελίδες, αλλά ότι έλεγαν δεν δούλεψε σε εμένα.Οπότε έχω το λογισμικό του n-gage έτοιμο και δεν ξέρω πως να κάνω εγκατάσταση κάποιο παιχνίδι μέσα. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Να σας πω τι έχω δοκιμάσει... -Σε μία σελίδα έλεγε να κάνω copy το παιχνίδι στο φάκελο n-gage και θα το έβλεπε αυτόματα το πρόγραμμα για να το κάνει εγκατάσταση (αλλά δεν) -Άλλη τεχνική στην ίδια σελίδα ήταν να πάω μέσω του file manager και να το κάνω εγκατάσταση, αλλά δεν βρήκα κάποιο αρχείο εγκατάστασης (οπότε πάλι δεν) -Σε άλλη σελίδα έλεγε να πάρω τους φακέλους Apps & Libs Που είναι στο φάκελο του παιχνιδιού και να τα κάνω αντιγραφή στον φάκελο System του κινητού...αλλά πάλι τίποτα (3ο δεν) Τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει δεν είναι σε jar, αλλά είναι zip που έχουν φακέλους και υποφακέλους του παιχνιδιού. heeeelp
Blackman Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ρε παιδιά κανένας δεν το έχει κάνει; την δυνατότητα την διαφημίζει η NOKIA μέσα στο ίδιο το κίνητο βάζοντας το τελευταίο software update...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.