mamouxalos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ανοίγω την σελίδα του insomnia και γράφει HACKED το σχεδιάκη με το ανθρωπάκι πάνω δεξιά βγαίνει με μουστάκι και φέσι τούρκικο άλλαξε το χρώμα του site και τα ονόματα στα forum βγαίνουν άλλα ντάλλων τι τρέχει;:lol:
mamouxalos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 καλό μήνα... κουφ....ες καλό μήνα.:lol: buru- buru ωραίος
internet_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Οι σκοπιανοί έπρεπε να το χακάρουν όχι οι Τούρκοι!!
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 haha και εγω νομιζα οτι τα do it faggot που ελεγα στον τουρκο χτες πιασανε
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Για μια στιγμή μου πέρασε και μένα απο το μυαλό αλλα μετά είδα το ημερολόγιο (Ασε που κανένας λαμεροχάκερ δεν θα έβαζε τόσο τέλειο σκαταδάκι με φέσι και μουστάκι εκει πάνω )
MiltoZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 haha και εγω νομιζα οτι τα do it faggot που ελεγα στον τουρκο χτες πιασανε Μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό για ένα δευτερόλεπτο. Τα do it faggot (έλιωσα) μάλλον θα τα έλεγες σε καναν Lucifer εκείνη την ώρα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 και εγω το ειδα πριν λιγο και τρομαξα...αντε καλο μηνα
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μπορω να πω οτι μου αρεσει περισσοτερο αυτο το κοκκινο χρωμα στο background Εχω βαλει τα γελια μιλαμε με τις "νεες ονομασιες" του φορουμ. Ειδικα το Yüsürüm Tamam, φοβερο!!!
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Σκατα,μπαινω κ γω κ βλεπω Hacked κ ψαρωσα...γαματο παντως,καλα το ανθρωπακι με το μουστακι τασπασε αγρια
zatara Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το ανθρωπακι ειναι απιστευτο και γω στην αρχη το πιστεψα!
chiderboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 haha και εγω νομιζα οτι τα do it faggot που ελεγα στον τουρκο χτες πιασανεΕμένα πάλι πέρασε από το μυαλό ότι ο "τούρκος" χτες ήταν botακι της διαχείρισης για να είναι αυτό που ετοίμαζαν για σήμερα πιο πιστευτό... Δε ξέρω πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.