Chemical Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας και καλή Πρωταπριλιά Είμαι χρήστης ubuntu και θέλω να εγκαταστήσω slackware,ετσι αποδέσμευσα 30 gb απο το ntfs partition για να το αφιερώσω στο slack. Το πρόβλημα είναι οτι έχω 4 primary parts 1 ntfs , 2 ext3 και 1 swap-linux, και δεν μπορώ να δηλώσω 5ο. Δεν ήξερα οτι υπήρχε αυτό το όριο εκ των προτέρων. Διάβασα οτι μπορώ να φτιάξω extended or logical ,αλλά παιδια το gparted δεν με αφήνει να κάνω τίποτα,για τον παραπάνω λόγο. Οπότε το unallocated free space πώς θα το αξιοποιήσω...και να βάλω slack? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το λιγότερο επώδυνο που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις το swap partition, ώστε να γίνουν 3 τα primary. Μετά δημιουργείς στα 30gb ένα extended και όσες άλλες κατατμήσεις θες εκεί. Βέβαια θα σου μείνει και ο χώρος του swap, αλλά μπορείς να κάνεις resize κάποια άλλη γειτονική του κατάτμηση ώστε να τον εκμεταλευτείς κι αυτόν. Κάτι άλλο, γιατί οι περισσότεροι τίτλοι σου είναι στα αγγλικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Κάτι άλλο, γιατί οι περισσότεροι τίτλοι σου είναι στα αγγλικά; Γιατί θεωρώ οτι οι μηχανές αναζήτησης κάνουν καλλιτερο match για threads σχετικά με αυτό που ψάχνεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Και από κάτω το κείμενο είναι στα ελληνικά; Τέλοσπάντων, δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Μια χαρά δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης με ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αμφιβάλλω αν στο google π.χ πληκτρολογείς κατάτμηση αντι partition . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τουλάχιστον ψάχνω... google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 οκ... κ πολυ καλά κάνεις ...ευχαριστώ by the way "...που λένε και στο χωριό μου..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να αξιοποιούν την Αναζήτηση του forum ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη. Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 οκ πεστο να το σβήσουν τότε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.