Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε προβλήματα με το partitioning...

Chemical

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και καλή Πρωταπριλιά

Είμαι χρήστης ubuntu και θέλω να εγκαταστήσω slackware,ετσι αποδέσμευσα 30 gb απο το ntfs partition για να το αφιερώσω στο slack.

Το πρόβλημα είναι οτι έχω 4 primary parts 1 ntfs , 2 ext3 και 1 swap-linux, και δεν μπορώ να δηλώσω 5ο.

Δεν ήξερα οτι υπήρχε αυτό το όριο εκ των προτέρων.

Διάβασα οτι μπορώ να φτιάξω extended or logical ,αλλά παιδια το gparted δεν με αφήνει να κάνω τίποτα,για τον παραπάνω λόγο.

Οπότε το unallocated free space πώς θα το αξιοποιήσω...και να βάλω slack?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λιγότερο επώδυνο που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις το swap partition, ώστε να γίνουν 3 τα primary. Μετά δημιουργείς στα 30gb ένα extended και όσες άλλες κατατμήσεις θες εκεί. Βέβαια θα σου μείνει και ο χώρος του swap, αλλά μπορείς να κάνεις resize κάποια άλλη γειτονική του κατάτμηση ώστε να τον εκμεταλευτείς κι αυτόν.

Κάτι άλλο, γιατί οι περισσότεροι τίτλοι σου είναι στα αγγλικά;

Κάτι άλλο, γιατί οι περισσότεροι τίτλοι σου είναι στα αγγλικά;

Γιατί θεωρώ οτι οι μηχανές αναζήτησης κάνουν καλλιτερο match για threads σχετικά με αυτό που ψάχνεις ...

Και από κάτω το κείμενο είναι στα ελληνικά;

Τέλοσπάντων, δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Μια χαρά δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης με ελληνικά.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να αξιοποιούν την Αναζήτηση του forum ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
  • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
  • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...