thanocaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 To nissan έχει το καλό ότι είναι ιάπωνας. Το Α3 όμως είναι παλιά αμαρτία και έχει την ανάλογη βαρύτητα (κι ας είναι του ακατονόμαστου ομίλου). Το μυαλό μου ψηφίζει Nissan, η καρδιά μου ψηφίζει Audi.
greekmm Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 BMW 116 faceliftAUDI A3 sportsback 1.4 (125hp) NISSAN QASQAI 2.0 (4X4) Μην μου πείτε ότι συγκρίνω ανόμοια αυτοκίνητα! Το ξέρω... Εγώ θα σου πρότεινα το Audi A3 Sportsback 1.8 (160hp). Η διαφορά με την έκδοση των 1.4 είναι περίπου 3.500 ευρώ. Πιστεύω ότι αξιζει τον κόπο
path1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 από αξιοπιστία πως πάει η bmw? Με προβληματίζει ιδιαίτερα ο νέος κινητήρας του audi, νομίζω ότι σε βάθος χρόνου ή λάδια θα καίει ή κάποιο άλλο πρόβλημα θα βγάλει. Τώρα για το nissan,δεν λέω αξιόπιστο θα είναι, αλλά ειναι 2λτρο και φαντάζομαι θα πίνει πολύ βενζίνη σε σχέση με τα άλλα. Το δίλημμα παραμένει...
stefanos_79 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 από αξιοπιστία πως πάει η bmw? Με προβληματίζει ιδιαίτερα ο νέος κινητήρας του audi, νομίζω ότι σε βάθος χρόνου ή λάδια θα καίει ή κάποιο άλλο πρόβλημα θα βγάλει. Τώρα για το nissan,δεν λέω αξιόπιστο θα είναι, αλλά ειναι 2λτρο και φαντάζομαι θα πίνει πολύ βενζίνη σε σχέση με τα άλλα. Το δίλημμα παραμένει...Η αληθεια ειναι για τους νεους κινητηρες TSI,TFSI της VW Group ειναι λιγο νωρις να μιλαμε καθοτι δεν εχουν και πολυ καιρο στη αγορα ετσι ωστε να αξιολογηθει η αξιοπιστια τους.Μην νομιζεις ομως οτι καινε και λιγο ,η παρουσια και μονο του Turbo ειναι ενας παραγοντας αυξημενης καταναλωσης
path1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 nick[;2112680'']Κανένα, τα αυτοκίνητα πρέπει να απαγορευτούν Μαζί σου! Αλλά επειδή το απαγορευμένο πάντα είναι ελκυστικό, εσύ ποιο προτείνεις?
path1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Audi A3 Είμαι ξεκάθαρος; ξεκάθαρος είσαι, αλλά αν έριχνες και κανα επιχείρημα θα ήταν ακόμη καλύτερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.