Προς το περιεχόμενο

Ποιό από τα τρία?

path1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν άλλαξε ιδιαίτερα σε εμφάνιση, αλλά σε κινητήρα και διαχείριση καυσίμου κατά τη γνώμη μου έκανε άλματα! Με φοβίζουν να πω την αλήθεια οι νέοι κινητήρες του VW group σχετικά με την αξιοπιστία τους.

Δημοσ.

Το 2 το 2 και με ένα προγραμματάκι αν σε νοιάζουν τα καγκουριλίκια είσαι κορυφή...

Αισθητικά πάντως θα πήγαινα για bmw..

Το nissan είναι τελείως άλλη κατηγορία οπότε..

Δημοσ.

Θεωρώ τη bmw, πολύ ακριβή και άσχημη, το Nissan είναι μία επιλογή που μόνο εσύ ξέρεις γιατί την έκανες, επομένως AUDI και το κρατάς μαμά, να σου γουργουρίζει...

Δημοσ.

Απ οτι διαβαζω σε περιοδικα η Volkswagen group και ιδιως η audi βγαζει πολλα προβληματα.Μια φιλη μου εχει ενα Α3 με 7000 χιλιομετρα και της εβγαλε προβλημα το μπροστινο συστημα και πληρωσε 3000.

Για μενα η καλυτερη λυση για Ελλαδα δεδομενων των δρομων και των οριων ταχυτητας ειναι ενα τζιπακι.

Δημοσ.

Εχει μπει κανεις σας σε BMW σειρα 1; Για αμαξι 26000 ειναι απλα αδειο γενικοτερα τα τελευταια 2-3 χρονια η BMW μου φαινεται πως εχει αρχισει να χανει την αιγλη της.

Δημοσ.

Εγώ λέω να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό section για αυτοκίνητα γιατί έχει καταντήσει αηδία πλέον

Δημοσ.
BMW 116 facelift

AUDI A3 sportsback 1.4 (125hp)

NISSAN QASQAI 2.0 (4X4)

Μην μου πείτε ότι συγκρίνω ανόμοια αυτοκίνητα! Το ξέρω...:P

το φυσάμε το ευρουλάκι βλέπω.:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εγω προτείνω σε αυτά τα ευρουλακια mercedes A class σε σκουρο γκρι!!! Ισως και δίθυρη! Εκτός αν πας για τζιπ qasqai. Την 116 τη σκεφτομουνα αλλα μπορείς να τη βλεπεις μονο από πλαι και πίσω. Επισης οπως ειπε σωστα ο φιλος παραπάνω, μεσα δεν εχει τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...