pananag Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χαχα φοβερο! Λεω να το κρατησετε.Ειδικα οι τιτλοι στο forum ειναι κορυφαιοι
Flying_Dutchman Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πετυχημενο!!!! ΟΦ τοπικ Βεβαια, το πιο 'καλο' που ακουσα σημερα ηταν απο το in.gr απ'όπου αντιγραφω... "Βρέθηκε η λύση Και προπονητής ο Τζόρτζεβιτς μέχρι τις 20 Απριλίου Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρήκε τη λύση για την αλλαγή κλίματος στον Ολυμπιακό, ύστερα από το 4-0 της ΑΕΚ. Για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα αλλά και στο Κύπελλο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν θα είναι μόνο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αλλά και προπονητής. Ο Χοσέ Σεγκούρα, που αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητή, ύστερα από τρεις εβδομάδες παραμονής στην θέση του πρώτου προπονητή απομακρύνεται. Ο Τζόλε είπε το «ναι» στην πρόταση του προέδρου των «ερυθρολεύκων» και το απόγευμα αναμένεται να πει τα απαραίτητα στους συμπαίκτες του αλλά και παίκτες του. " http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=887088&lngDtrID=1101 Μου πηρε κανα 5λεπτο για να αντιληφθω τη σχεση της "είδησης" με την σημερινη ημερα.Αλλα στην τελική, δεν φαινοταν και τοσο παλαβο με τα μυαλα που κουβαλαει ο Μεγας Κ...
ferongr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χμ.... Μηπως μπορει να μπει αυτο το κοκκινο background μονιμα με επιλογη απο τον πινακα ελεγχου?
pabou13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 καταπληκτικο παιδια, μολις μπηκα τα παιξα. Μολις πηγαινε να μου ανοιξει o browser (ειχε φορτωσει μονο το κοκκινο) λεω καινουργιο style αλλα μολις βλεπω το hacked και τα περιεργα γραμματα στις κατηγοριες τα παιζω, πολυ πετυχημενο ομως!
liakos18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εγώ μέχρι και καινούριο θέμα άνοιξα (μετά είδα αυτό)! Αν γίνετε κάποιος mod να το σβήσει..
happy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό μήνα σε όλους και ευχαριστώ που με κάνατε να χτυπιέμαι από τα γέλια με τον μουστακοφεσοφόρο πάνω δεξιά (και με το Ğerğele Dahdiridi για τη μουσική) Πάντως με είχε προιδεάσει το ubuntu forum για αλλαγές στην εμφάνιση λόγω ημέρας οπότε δεν ψάρωσα.. Φοβερή έμπνευση από καμμένους για καμμένους! :-P ;-)
Nero85 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλα, μπαινω στο υποφορουμ για κονσολες, βλεπω "Cönsölle Ğerğelez" και σκεφτομαι: Τι στο καλο, παλι τα επαιξε το character encoding; μ'αφου το insomnia μου ανοιγει κανονικα.. Καλο παιδια, μπραβο!
LL_NEO Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ρε μαλάκες μέχρι να το συνειδητοποιήσω πήγε η Παναγία γόννα
Technology fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χμ.... Μηπως μπορει να μπει αυτο το κοκκινο background μονιμα με επιλογη απο τον πινακα ελεγχου? Με τιποτα, αυτο ηθελα να πω στους admistrators και εκφραζω την αποψη μου, οτι αυτο το κοκκινο με ζαλισε!, Πριν ηταν πιο ξεκουραστο! παρεπιπτοντως ψαρωσα κ γω σημερα το πρωι!
KWSN_Men Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Με τιποτα, αυτο ηθελα να πω στους admistrators και εκφραζω την αποψη μου, οτι αυτο το κοκκινο με ζαλισε!, Πριν ηταν πιο ξεκουραστο! παρεπιπτοντως ψαρωσα κ γω σημερα το πρωι! Εννοεί επιλογή στο τι θα βλέπει ο κάθε χρήστης στην οθόνη του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.