Προς το περιεχόμενο

Eλααα κόφτεεε την πλάκααα!!!!

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πετυχημενο!!!!

ΟΦ τοπικ

Βεβαια, το πιο 'καλο' που ακουσα σημερα ηταν απο το in.gr απ'όπου αντιγραφω...

"Βρέθηκε η λύση

Και προπονητής ο Τζόρτζεβιτς μέχρι τις 20 Απριλίου

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρήκε τη λύση για την αλλαγή κλίματος στον Ολυμπιακό, ύστερα από το 4-0 της ΑΕΚ. Για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα αλλά και στο Κύπελλο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν θα είναι μόνο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αλλά και προπονητής.

Ο Χοσέ Σεγκούρα, που αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητή, ύστερα από τρεις εβδομάδες παραμονής στην θέση του πρώτου προπονητή απομακρύνεται.

Ο Τζόλε είπε το «ναι» στην πρόταση του προέδρου των «ερυθρολεύκων» και το απόγευμα αναμένεται να πει τα απαραίτητα στους συμπαίκτες του αλλά και παίκτες του. "

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=887088&lngDtrID=1101

Μου πηρε κανα 5λεπτο για να αντιληφθω τη σχεση της "είδησης" με την σημερινη ημερα.Αλλα στην τελική, δεν φαινοταν και τοσο παλαβο με τα μυαλα που κουβαλαει ο Μεγας Κ...

Δημοσ.

καταπληκτικο παιδια, μολις μπηκα τα παιξα. Μολις πηγαινε να μου ανοιξει

o browser (ειχε φορτωσει μονο το κοκκινο) λεω καινουργιο style αλλα μολις

βλεπω το hacked και τα περιεργα γραμματα στις κατηγοριες τα παιζω,

πολυ πετυχημενο ομως!

Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλους και ευχαριστώ που με κάνατε να χτυπιέμαι από τα γέλια με τον μουστακοφεσοφόρο πάνω δεξιά (και με το Ğerğele Dahdiridi για τη μουσική)

Πάντως με είχε προιδεάσει το ubuntu forum για αλλαγές στην εμφάνιση λόγω ημέρας οπότε δεν ψάρωσα..

Φοβερή έμπνευση από καμμένους για καμμένους! :-P ;-)

Δημοσ.

Καλα, μπαινω στο υποφορουμ για κονσολες, βλεπω "Cönsölle Ğerğelez" και σκεφτομαι: Τι στο καλο, παλι τα επαιξε το character encoding; μ'αφου το insomnia μου ανοιγει κανονικα..

Καλο παιδια, μπραβο!

Δημοσ.
Χμ.... Μηπως μπορει να μπει αυτο το κοκκινο background μονιμα με επιλογη απο τον πινακα ελεγχου?

Με τιποτα, αυτο ηθελα να πω στους admistrators και εκφραζω την αποψη μου, οτι αυτο το κοκκινο με ζαλισε!, Πριν ηταν πιο ξεκουραστο! παρεπιπτοντως ψαρωσα κ γω σημερα το πρωι!

Δημοσ.
Με τιποτα, αυτο ηθελα να πω στους admistrators και εκφραζω την αποψη μου, οτι αυτο το κοκκινο με ζαλισε!, Πριν ηταν πιο ξεκουραστο! παρεπιπτοντως ψαρωσα κ γω σημερα το πρωι!

Εννοεί επιλογή στο τι θα βλέπει ο κάθε χρήστης στην οθόνη του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...