isaias1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 LOOOOL!Καλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Απίστευτα πολύ καλό!!!! Άψογο!!! Ωραίος ο νυσταγμένος με το μουστακάκι! Του πάει!!!! Μπράβο παιδιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χαχα πολύ καλό!!!! Καλό μήνα πάιδες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χα,χα,χα.... αν είναι όντως Πρωταπριλιάτικο είναι πολύ καλό! Καλό μήνα (ελπίζω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Consolle Ğerğelez και Yusurum Tamam ?? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 μ' αρέσει που άλλαξαν και τους τίτλους σε μερικά thread. :lol: πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το καλύτερο Πρωταπριλιάτικο imho θα ήταν η και καλά επίσημη επιστροφή των greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 τωρα το πηρα πρεφα!wiki buru buru????χαχαχαχαχαχαχαχα!καλο μηνα σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fed1966 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αντε και καλό μήνα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asskicker Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ παίδες... Ωραία πλάκα.. Μην υμνούμε όμως και τους τούρκους.... Φέσι κλπ κλπ... u know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 "Şihtir Şihtir!" "Şihtir cpu!" "Şihtir gpu!" Şihtir τα πάντα! Καλό μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaddyCool Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Άψογη η πλακίτσα!! Shihtir CPU, τουρκεμένος ο Insomniac, buru buru και Turknet χωρίς youtube!!!Έλιωσα στο γέλιο!!! Άντε και καλό μήνα να 'χουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλο μηνα, αλλα πήγε η ψυχή μου στην τουρκια και ξαναγύρισε ένα πράγμα Δε μου κανε και redirect το http://www.insomnia.gr στο forum και εκεί τα χρειάστηκα Καλά που μου είπε ο Χρηστος να το βάλω http://www.insomnia.gr/forum/ και ήρθα στα ίσια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Purple_Haze Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν και συνηθισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο σε fora, αρκετά πετυχημένο. (το κοκκινάκι δεν είναι και άσχημο, έτσι για αλαγή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αν και πολύ ωραίος ο νυσταγμένος αλα Τουρκ ομολογώ πως δεν μου άρεσε το αστείο. Τι να κάνουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα