harrys23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλο μηνα παιδες ωραιο ηταν πλακα ειχε σαν αστειο αλλα εαν ηταν πραγματικοτητα ?? το σκεφτηκε κανεις ?? Εαν μας την επεφταν οι τουρκαλαδες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ωραιο ειναι και ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Άντε να χαθείτε με τρομάξατε πρωινιάτικα....Ai Sixtir Καλό μήνα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Άντε να χαθείτε με τρομάξατε πρωινιάτικα....Ai Sixtir Καλό μήνα!!! πρωινος πρωινος βλεπω...:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chronixp Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό μήνα άντε και του χρόνου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγω μπερδευτικα με το hacked. νομιζα οτι umlouts μπαινουν μονο σε φωνηεντα οχι σε συμφωνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ήταν ανορθόγραφος hacker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγω μπερδευτικα με το hacked. νομιζα οτι umlouds μπαινουν μονο σε φωνηεντα οχι σε συμφωνα... ε ρε συ τα Umlauts είναι στα γερμανικά και όντως εκείνα μπένουν μόνο στο A,E,U. τώρα στα turkce δεν ξέρω τι πέζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ;2084543']ε ρε συ τα Umlauts είναι στα γερμανικά και όντως εκείνα μπένουν μόνο στο A' date='E,U.[/i']τώρα στα turkce δεν ξέρω τι πέζει... οχι μονο. και εμεις εχουμε umlauts και στα αγγλικα μπαινουν αλλα ειναι απαρχαιωμενη γραφη. απλα ξερω οτι μπαινουν παντα σε φωνηεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Kαλό Μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 χαχα για μια στιγμή ψάρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kernel Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό μήνα!!! Αν σε hack-αραν τουρκοσπέρματα τότε κάνε delete το site!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gantemis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ετοιμος να βγαλω το γιαταγανι ημουνα.Μολις τωρα μπηκα σπιτι,απο τη δουλεια,το ειδα και σαλταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καταπληκτικο μετα το πρωτο ξαφνιασμα πολυ γελιο καλο μηνα σε ολους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Eftyxws den exw efthyni gia ta gkriklis, oi toyrkoi xakers moy allazoun ta minymata moy. PS> Κι εμένα πάντως χοντροκομμένο μου φάνηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα