GCMH Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χρειάζονται σχόλια; Μου αρέσει πάντως που μερικοί έχουνε ακόμα αμφιβολίες για το αν είναι φάρσα ή πραγματικότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα στους, μία καλημέρα στους ''υπερήφανους'', και για να μην ξεχνιόμαστε: HAHAHAHAHA Πάνω απο όλα η πατρίδα. Liopyr δουλεύει ο πάνος σήμερα ? Δεν μπήκε καθόλου Net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliou Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Γαμώτο μου την φέρατε... το έχαψα το χαπατο..! είστε οι πρώτοι για σήμερα ! Αντε κάλο μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Liopyr δουλεύει ο πάνος σήμερα ? Δεν μπήκε καθόλου Net Μην ρωτάς τέτοια πράγματα δημόσια ρε, θα μας πάρουν χαμπάρι ότι είμαστε κλίκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas-1- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Tumer Metin -AELARA- Kαλο μηνα σε ολους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 HAHAHAHAHHA ε εντάξει είμαστε κλίκα overclockers Αλλωστέ εγώ είμαι αρκετά χιλιόμετρα μακρια Tumer Metin -AELARA- Kαλο μηνα σε ολους.. Αρχίσαμε και τα ποδοσφαιρικά τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alerasta Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το θέμα με τη Sony BMG δεν είναι καθόλου πρωταπριλιάτικο [offtopic] Οντως δεν είναι πρωταπριλιάτικο (Πηγή PCMag: ArsTechnica). Θα ήταν άλλωστε τόσο κακόγουστο που θα έπεφταν κουβάδες οι μηνύσεις από τη Sony. [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleashormovas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πάντως οι χάκερς έκαναν καλή δουλειά!!!! Ποιο ωραίαο το site στα κόκκινα!!!! Και δεν κάνω πλάκα!!! Μιλάω σοβαρά. Ας το σκεφτούν λίγο οι υπεύθυνοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ποιο ωραίαο το site στα κόκκινα!!!! Και δεν κάνω πλάκα!!! Μιλάω σοβαρά. Ας το σκεφτούν λίγο οι υπεύθυνοι Επειδή το έχουν πει αρκετοί αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους αρέσει τόσο... Εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα κουραστικό αυτό το μπορδοροδοκόκκινο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Παιδιά πως είστε 100% σίγουροι ότι είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο.Εαν δεν είναι είναι πολύ σοβαρό.Πάντως εαν είναι αστείο είναι πολύ κάλο. (Πράγματι το κόκκινο δεν είναι και πολύ άσχημο) suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pancon Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Linükş Türknet (No yütübe linkş) Marafet ğenıkat Cönsölle Ğerğelez Χαχα, καλό, καλό μήνα παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Και εμένα δεν μου αρέσει το κόκκινο καλύτερο είναι το μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν ήταν επίθεση θα το είχαν ήδη διορθώσει..χρόνια πολλά στους ψεύτες και μυθομανείς. Πάντως ωραία η θεματολογία με τα sihtir marafet κ.λπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosa5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 καλο μηνα δεν μ'αρεση και μενα το μπορντο ειναι πολλη σκουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πολύ καλό! Μπράβο σε όσους το σκέφτηκαν και σε όσους το έφτιαξαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα