harrys23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλο μηνα παιδες ωραιο ηταν πλακα ειχε σαν αστειο αλλα εαν ηταν πραγματικοτητα ?? το σκεφτηκε κανεις ?? Εαν μας την επεφταν οι τουρκαλαδες ?
jakegate7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Άντε να χαθείτε με τρομάξατε πρωινιάτικα....Ai Sixtir Καλό μήνα!!!
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Άντε να χαθείτε με τρομάξατε πρωινιάτικα....Ai Sixtir Καλό μήνα!!! πρωινος πρωινος βλεπω...:lol:
FarCry Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγω μπερδευτικα με το hacked. νομιζα οτι umlouts μπαινουν μονο σε φωνηεντα οχι σε συμφωνα...
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγω μπερδευτικα με το hacked. νομιζα οτι umlouds μπαινουν μονο σε φωνηεντα οχι σε συμφωνα... ε ρε συ τα Umlauts είναι στα γερμανικά και όντως εκείνα μπένουν μόνο στο A,E,U. τώρα στα turkce δεν ξέρω τι πέζει...
FarCry Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ;2084543']ε ρε συ τα Umlauts είναι στα γερμανικά και όντως εκείνα μπένουν μόνο στο A' date='E,U.[/i']τώρα στα turkce δεν ξέρω τι πέζει... οχι μονο. και εμεις εχουμε umlauts και στα αγγλικα μπαινουν αλλα ειναι απαρχαιωμενη γραφη. απλα ξερω οτι μπαινουν παντα σε φωνηεντα
kernel Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό μήνα!!! Αν σε hack-αραν τουρκοσπέρματα τότε κάνε delete το site!!!
gantemis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ετοιμος να βγαλω το γιαταγανι ημουνα.Μολις τωρα μπηκα σπιτι,απο τη δουλεια,το ειδα και σαλταρα.
lef50 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καταπληκτικο μετα το πρωτο ξαφνιασμα πολυ γελιο καλο μηνα σε ολους!!!
thanocaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Eftyxws den exw efthyni gia ta gkriklis, oi toyrkoi xakers moy allazoun ta minymata moy. PS> Κι εμένα πάντως χοντροκομμένο μου φάνηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα